2016 Aralık Anneleri

Kizlaar çok mutluyum bugün kan tahlili yaptırdım bat 10 nisan beta hcg 126.9 çıktı sizce nasıl normal mi
seninkisi erken döllenme olmuş sanırım
Benim de bat 9 nisan
O zaman bende kan tahlili yapsam benimki de belli olur mu acaba
amann.. :))) heyecanlandim şimdi. ..

Arkadaslaar dun doktora gittim bebisin kesesini gorduk ama hala cok kucuk oldgu icin kalp atimlarini dinleyemiyo. Progestron basladi dusuk tehdidine karşı ve bol bol dinlen kalkma dedi dahada fazla kanamam olursa hemen gelmemi soyledi bukdar. Simdde kese bos mu dolu mu onu merak etmekteyim cabuk gecsin su haftalar

hayırlısıyla keseni de dolu görürsün:) merak etme canını sıkmaa. artık olması gereken süreçler işliyor, bir sonrakinde bebegini görürsün :)

meraba kızlar pazartesı bat günümdü ama hala adet olmadım....dün hafif kahve bir leke geldı ama hala çözülmedim kanamam yok yane... biraz daha beklemeyı tercih ediyorum ... sat 6 mart.... eğer bebeğim benımleyse tahmini doğum tarihi 12.12.2016 oluyor.... bakıyorum da sat yada batlarımız aynı olanlar öğrenmış hamileliğini... hamileliğini öğrenen tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum rABBİM kucagınıza almayıda nasip etsin

canım kan vermeye gitsene kesin sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…