ok tekrar eklicemBen yokum canım sat 7 mart tahmini doğum tarihi 12.12.2016 şehir Ankara ve yaş 25 ilk bebeğim
ok eklerim :)Benide eklermisin sat 25 subat beklenen dogum tarihi 1 aralik yas 32 bursa ikinci cocuk
amin inşallahMerhabalar herkese,
BAT'ım 3 Nisan'dı. Bugün idrar testi yaptım, ikinci çizgiyi gördüm Allah'a şükür. İşten izin alır almaz kan testi yaptıracağım. İnşallah sizin bebişlerinizin arasına bir arkadaş da benden gelir ve ilk sayfadaki listeye ben de girmiş olurum.
Allah herkese sağlıklı doğum versin, bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sevgiler.
ok inşallah ekleyebilecem :)sat 5 mart,yaş 35 konya 2.bebeğim.beklenen doğum 10 aralık 2016
cnm test yapmadım dün az birsey kahverengi leke geldı, adet oldum sandım fakat çözülmedim şu an tertemiz... buğün yapsam mı yaaa çok kararsızım
Bende en küçük benim diye düşünüyorumTopigin en kucuyu benim galiba ))))
İstersen yap canım ama Ben bi rüya gördüm onun etkisiyle test aldım öyle yaptım yoksa bekleyecektim adetimiseninkisi erken döllenme olmuş sanırım
Benim de bat 9 nisan
O zaman bende kan tahlili yapsam benimki de belli olur mu acaba
amann.. :))) heyecanlandim şimdi. ..
İstersen yap canım ama Ben bi rüya gördüm onun etkisiyle test aldım öyle yaptım yoksa bekleyecektim adetimi
Aminnn:)benimde kontrolüm yarın bende çok heyecanlıyım:))inşallah güzel haberlerle geliriz
Farklı yerlere yaptırmak sakıncalı değil bencr sonuçta tahlilkizlar bugunku beta hcg 274 olmus ilk iki deger 1nisan 53 5nisan 166.9 sanirim duzene giriyor hadi iyi birseyler soyleyin.son yaptigimtesti farkli bir yerde yaptirdim sorun olurmu
kizlar bugunku beta hcg 274 olmus ilk iki deger 1nisan 53 5nisan 166.9 sanirim duzene giriyor hadi iyi birseyler soyleyin.son yaptigimtesti farkli bir yerde yaptirdim sorun olurmu
Kızımda gün aşırı artışlarım 1,7 kattı. Tam iki kat artmadı. Sağlıkla doğurdum kızımı. Senin artışında öyle gözüküyor. Kalbini ferah tut. Doktor sıkıntı görmediyse yoktur. Sağlıkla gelsin inşallah bebişin. :)beta hcg 1 nisanda 53
5 nisanda 166.9
bana dusuk geldi ama doktorlara gore normal siz ne dusunuyorsunu?cok az acik kahve akintim geldi Bir de gaz sancilarim var
Bana kan testi yapmadi doktor. Degerimi cok merak ediyorum.
Eger testte iki cizgi ciktiysa yanlislik olmaz hamilesin dedi ve direkt haftaya kalp atisini dinlemek icin randevu verdi. Umarim bir sorun olmaz.
sat 5 mart,yaş 35 konya 2.bebeğim.beklenen doğum 10 aralık 2016
ok tekrar eklicem
ok eklerim :)
amin inşallah
Hoşgeldniz
ok inşallah ekleyebilecem :)
genelde hatalı sonuç tek çizgi olunca olabiliyor. ikinci çizgi idrarda hcgye göre çıktığı için. 2.çizgi varsa kesin gebelik vardır. ama senin için rahat olsun istiyorsan sağlık ocağı bile kanda hcgye bakıyor sabahtan git yaptır. hatta tüm tahlilleri yapıyorlar demir rubella toxo...vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?