- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
düzelttim cnmBeklenen doğum 10 aralık, pardon unutmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzelttim cnmBeklenen doğum 10 aralık, pardon unutmuşum
BELLİ OLDU MU BEBEĞİN ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA DA ALIRSIN İNŞ.Beklenen doğum 10 aralık, pardon unutmuşum
Canım bugün gidicem doktora. Akşamüstü.?yazarım gelişmeleribittercikk bebeğinin kesesi görüldü mü merak ettim
Sağol canım:) amin cümlemiz inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırızBELLİ OLDU MU BEBEĞİN ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA DA ALIRSIN İNŞ.
Hoşgeldiniz ekledimMerhabalar bende aralık annesiyim sat 07.03.2016 beklenen doğum tarihi 12.12.2016 yaş 25 şehir Ankara ve ilk bebeğim
ekleyim sizide Hoşgeldiniz Hayırlı olsunyaş 30 istanbul ilk bebeğim sat 2 mart beklenen doğum 9 aralık :)
Çok teşekkürler, eline sağlık. :)@qizemlii hepimami @aydogdugul @Delidumrul16 @jtaime020626 @Meltemuluc
Arkadaşlar ekledim Hayırlı olsun Eksik yazanlar olmuş tamamlarsanız eklerim
Güzel haberlerini bekliyoruz. Umarım herşey yolundadır.Bugun 15.45 te bi randvum var gitcem cok korkuyorum ins bebegimin biseyi yoktur dua edin benim icin . daha once bi kimyasal gebelik gecirdim yine o acilari cekmek istemiyorum
Sat 25 subat bdt 1 aralik bursa yas 32 ikinci bebekekledim
Benim dr bulent kayhan oglumda da ona gitmistim ilk kontrolumuz cuma yine ona basliycamBende bursadayim ben emel kar altundaga gidiyorum hayat hastanesi siz kime giditosunuz
BEKLİYORUM CNM ÇÜNKÜ BENDE HALA GÖREMEDİ YAKIN SAYILIRIZ GÜN OLARAK . OLMAZSA DOKTORU DEĞİŞTİRECEMCanım bugün gidicem doktora. Akşamüstü.?yazarım gelişmeleri
7950 HCG DEĞERİM İLK GİTTİĞİMDE 1970Kızlar hcg değerleriniz nedir? Ben de perşembe günü gidicem kontrole
Canim merak ettim goruldu mu uzmek icin soylemiyorum ama 8000 de coktan gorulmesi lazimdi ALLAH korisun dis gebelik olma ihtiimali var bence baska doktora git7950 HCG DEĞERİM İLK GİTTİĞİMDE 1970
YOK MAALESEF BENDE ONDAN KORKUYORUM CUMA GÜNÜNE RANDEVU VERDİ OZAMAN GİDECEM İNŞ. CANIM DUA EDİN BANACanim merak ettim goruldu mu uzmek icin soylemiyorum ama 8000 de coktan gorulmesi lazimdi ALLAH korisun dis gebelik olma ihtiimali var bence baska doktora git
Can'ım gittim. Göründü mercimeğim:)BEKLİYORUM CNM ÇÜNKÜ BENDE HALA GÖREMEDİ YAKIN SAYILIRIZ GÜN OLARAK . OLMAZSA DOKTORU DEĞİŞTİRECEM