Birazdan ekleyimSat 25 subat bdt 1 aralik bursa yas 32 ikinci bebek
Günaydın:) sonuçları gün içinde veriyorlarmıBirazdan ekleyim
Günaydın kızlar Sabah sağlıkocağına gidip tüm testlerimi yaptrdım
Ben dün gittim. Dıştan görünmüyor vajinal baktı. Sonrasında normal bir bilgilendirme yaptı. Ben risk var mı diye ve beslenmeyle ilgili şeyler sordum. Zaten herşeyi o söyledi. Hayırlı olsun canım. Güzelliklerle kucağımıza alalım Allah'ın izniyle.kızlar ilk muayenesine giden var mı. doktor neye bakıyor. ne sormalı sizce?
Ben dün gittim. Dıştan görünmüyor vajinal baktı. Sonrasında normal bir bilgilendirme yaptı. Ben risk var mı diye ve beslenmeyle ilgili şeyler sordum. Zaten herşeyi o söyledi. Hayırlı olsun canım. Güzelliklerle kucağımıza alalım Allah'ın izniyle.
Evet canım bi dizi test verdi onları cuma günü yaptırcam. 19unda randevu var tekrar. Testler sanırım kandaki Demir vsherhangi bi test yaptı mı? kan idrar vs
İnşallah sağlıkla kucağımıza almamız nasip olsun canım :)
Yarın ö.sonra imiş cnm beklicemz cumarteside doktoruma giderim inşallahGünaydın:) sonuçları gün içinde veriyorlarmı
canım şehir istanbul sat 25 şubat 24 yazmışım yanlışlıkla.qizemlii @hepimami @aydogdugul @Delidumrul16 @jtaime020626 @Meltemuluc
Arkadaşlar ekledim Hayırlı olsun Eksik yazanlar olmuş tamamlarsanız eklerim
düzelttim cnmcanım şehir istanbul sat 25 şubat 24 yazmışım yanlışlıkla.
Ben yokum canım sat 7 mart tahmini doğum tarihi 12.12.2016 şehir Ankara ve yaş 25 ilk bebeğimKızlar tabloda Bir kaçınızı yanlışlıkla sildim bir incelermisiniz ?
Kim eksik?
Benide eklermisin sat 25 subat beklenen dogum tarihi 1 aralik yas 32 bursa ikinci cocukKızlar tabloda Bir kaçınızı yanlışlıkla sildim bir incelermisiniz ?
Kim eksik?
bencede artış düşük canım.umarım ciddi birşey yoktur. Ama doktora git bence vakit kaybetmedenbeta hcg 1 nisanda 53
5 nisanda 166.9
bana dusuk geldi ama doktorlara gore normal siz ne dusunuyorsunu?cok az acik kahve akintim geldi Bir de gaz sancilarim var