2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu

ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?

tatlıları normalde çok severim ama hiç canım tatlı çekmiyor ekşi ve acı seviyorum turşu mesela hımm şimdi yine aklıma geldi :KK57::KK57:

1 şişe sodayı bardağa al
Limon sık bolca
Bide tuzla

Süper faydası olur

Şampanya gibi kubarıyo ses çıkarıyo
Bu da bir arkadaşımdan tavsiye denicem sonucu yazarım deneme tahtası oldum :anneadayı:
bunun adı çörçil
normalde ayılmak içindir :)

tatlıları normalde çok severim ama hiç canım tatlı çekmiyor ekşi ve acı seviyorum turşu mesela hımm şimdi yine aklıma geldi :KK57::KK57:
tatlı isteği demek ki hormanel kimse daha cnm tatlı istiyor yazmamış

kadın doğuma ama bu saatten sonra kan almazlar yarın sabah erkenden git.
ben randevu almadan gidip testlerimi yazdırıcam diye kadın doğuma sıra almıştım ama polikinikteki doktor hanım hepsini yazmadı diğerlerini sağlık ocağı yapıyor oraya gitmen lazım dedi.
inşallah sen sıkıntı yaşamadan tek seferde halledersin beni baya sinirlendirmişlerdi :sinirli:

Önümüzdeki hafta için randevu alip gideyim o zaman kadin doguma.insallah gergin bir dr.a denk gelmem.

Aaa ne güzel canım ben doktoruma ulaşamıyorum maalesef sekreteriyle bile konuşturmuyorlar özel hastane birde süpermiş wapsop dan valla hangi ildesin canım
İstanbuldayım canım ben kafama ne eserse whatsapptan soruyorum işi yoksa yazar varsa arar hemen söyleyim kapatmam lazım der çok ilgilidir

İnş Canım ya eltimle bir ay var aramızda o sütünü içiyor yumurtasını cevizini yiyor ben yok su bile zar zor iciyorum biran önce geçer inş
Insallah gecer canim gizunu korkutmak istemem ama ben 9 ay boyunca cektim :( insallh bunda boyle olmaz . Kusmalar bitiyor mide yanmasi basliyor :( malesef ama kadindan kadina degisiyor m.etme canim ;)

Merhaba kızlar, kayınvalidemin bugün günü var. Ben de kızımı işe getirdim. Şimdi uyuttum ve forumu okudum. @icequeen87 iyi olmana sevindim, jtaime020626 jtaime020626 seninki de kuruntuymuş neyse ki. :KK17: Herkese bulantısız ve enerjik bir gün diliyorum. :KK54:
Evet canim saol mide bulantisi oldugu bir surece kafam birazda olsa rahat ;)

1500 mü?:KK57:
Ne testleri istediler de bu kadar çok tuttu bende özele gidiyorum böbrek karaciğer fonsiyonları , hgb çeşitli kan testleri şeker açlık tokluk gibi testler yapılmıştı 4 hafta önce 65 tl ödedim başka da test istemediler benden.
Iste o testlerin hepsini istediler bir de idrar tahlili.
Normal gebelikte istenen testler yani.
Bir kismi saglik ocagina yapılıyor.

Gerçekten çok fazla benimde 150 TL tutmuştu özelde bütün kan testleri binbeşyüz doğum parası yani
İstanbul da medipol hastanesine gidiyorum ki cok pahali bir hastane de değildir.muayene ucreti digerlerinden daha düşüktür.
Zamanında özel saglik sigortası yaptirmadigima cok pismanim

1 şişe sodayı bardağa al
Limon sık bolca
Bide tuzla

Süper faydası olur

Şampanya gibi kubarıyo ses çıkarıyo
Bu da bir arkadaşımdan tavsiye denicem sonucu yazarım deneme tahtası oldum :anneadayı:

Ben bunu da denedim ama benim mide yanmamı çok arttırdı maalesef. İnşallah sana iyi gelir, şifa olur. Karnın aç olunca iyi gelmiyor galiba. Gerçi zaten uzun zamandır doyma hissim yok, aç geziyorum resmen :(

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 103
Bende nisa hastanesine gidiyorum doktorumdan da memnunum ama geçenlerde acil bir durumum vardı rahatsız etmemek adına whatsapptan yazdım okundu ama cevap vermedi. Ne güzel doktorlar varmış.

kızlar beslenmeniz ne durumda yemek yiyebiliyor musunuz?
sanki hamile gibi değilim ben. yemek yiyemiyorum cok fazla. bebeğim beslenemez diye de üzülüyorum :(
kilo almadım ama neyseki vermedim de
ne zaman iştahımız açılacak ?

Back
X