- 18 Ağustos 2014
- 347
- 369
- 53
- 37
14 aylik bebeğim var birde onu emziriyorm halaBence vitamin desteği al doktorunu ara da, bende decavit multivitamine başlıyorum kusmadığım halde bitkinim siz yediklerinizi çıkarıyorsanız daha zor vitamin şart

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 aylik bebeğim var birde onu emziriyorm halaBence vitamin desteği al doktorunu ara da, bende decavit multivitamine başlıyorum kusmadığım halde bitkinim siz yediklerinizi çıkarıyorsanız daha zor vitamin şart
Oyy maşallah canım ya mutlaka ara başla derim Allah hepimize güç kuvvet versin emzirenlere ayrı versin gerçekten14 aylik bebeğim var birde onu emziriyorm halaben arayayım en iyisi dediğin gibi canim
Aminn sağol canım. Whatsapptan yazdım şimdi decavit al kussanda gene ye yazmış:)Oyy maşallah canım ya mutlaka ara başla derim Allah hepimize güç kuvvet versin emzirenlere ayrı versin gerçekten
Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu
ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?
bunun adı çörçil1 şişe sodayı bardağa al
Limon sık bolca
Bide tuzla
Süper faydası olur
Şampanya gibi kubarıyo ses çıkarıyo
Bu da bir arkadaşımdan tavsiye denicem sonucu yazarım deneme tahtası oldum![]()
tatlı isteği demek ki hormanel kimse daha cnm tatlı istiyor yazmamıştatlıları normalde çok severim ama hiç canım tatlı çekmiyor ekşi ve acı seviyorum turşu mesela hımm şimdi yine aklıma geldi![]()
Aaa ne güzel canım ben doktoruma ulaşamıyorum maalesef sekreteriyle bile konuşturmuyorlar özel hastane birde süpermiş wapsop dan valla hangi ildesin canımAminn sağol canım. Whatsapptan yazdım şimdi decavit al kussanda gene ye yazmış:)
kadın doğuma ama bu saatten sonra kan almazlar yarın sabah erkenden git.
ben randevu almadan gidip testlerimi yazdırıcam diye kadın doğuma sıra almıştım ama polikinikteki doktor hanım hepsini yazmadı diğerlerini sağlık ocağı yapıyor oraya gitmen lazım dedi.
inşallah sen sıkıntı yaşamadan tek seferde halledersin beni baya sinirlendirmişlerdi![]()
İstanbuldayım canım ben kafama ne eserse whatsapptan soruyorum işi yoksa yazar varsa arar hemen söyleyim kapatmam lazım der çok ilgilidirAaa ne güzel canım ben doktoruma ulaşamıyorum maalesef sekreteriyle bile konuşturmuyorlar özel hastane birde süpermiş wapsop dan valla hangi ildesin canım
Canım artık her ne ise ismi bulantı ya iyi gelsin diye ne deseler yapcam içtim şimdi hemen kesmez tabi ama bakalımbunun adı çörçil
normalde ayılmak içindir :)
tatlı isteği demek ki hormanel kimse daha cnm tatlı istiyor yazmamış
Insallah gecer canim gizunu korkutmak istemem ama ben 9 ay boyunca cektimİnş Canım ya eltimle bir ay var aramızda o sütünü içiyor yumurtasını cevizini yiyor ben yok su bile zar zor iciyorum biran önce geçer inş
Evet canim saol mide bulantisi oldugu bir surece kafam birazda olsa rahatMerhaba kızlar, kayınvalidemin bugün günü var. Ben de kızımı işe getirdim. Şimdi uyuttum ve forumu okudum. @icequeen87 iyi olmana sevindim,jtaime020626 seninki de kuruntuymuş neyse ki.
Herkese bulantısız ve enerjik bir gün diliyorum.
![]()
Iste o testlerin hepsini istediler bir de idrar tahlili.1500 mü?
Ne testleri istediler de bu kadar çok tuttu bende özele gidiyorum böbrek karaciğer fonsiyonları , hgb çeşitli kan testleri şeker açlık tokluk gibi testler yapılmıştı 4 hafta önce 65 tl ödedim başka da test istemediler benden.
İstanbul da medipol hastanesine gidiyorum ki cok pahali bir hastane de değildir.muayene ucreti digerlerinden daha düşüktür.Gerçekten çok fazla benimde 150 TL tutmuştu özelde bütün kan testleri binbeşyüz doğum parası yani
1 şişe sodayı bardağa al
Limon sık bolca
Bide tuzla
Süper faydası olur
Şampanya gibi kubarıyo ses çıkarıyo
Bu da bir arkadaşımdan tavsiye denicem sonucu yazarım deneme tahtası oldum![]()
bu testleriNe testleri istediler sizden acaba ?
Bayağı kazık bi hastanemiş :) o zaman orasıIste o testlerin hepsini istediler bir de idrar tahlili.
Normal gebelikte istenen testler yani.
Bir kismi saglik ocagina yapılıyor.
Teşekkür ederim bilgi için sizden daha ayrıntılı test istemişler toxoplaşma falan. .bu testleri