2016 Aralık Anneleri

kızlar beslenmeniz ne durumda yemek yiyebiliyor musunuz?
sanki hamile gibi değilim ben. yemek yiyemiyorum cok fazla. bebeğim beslenemez diye de üzülüyorum :KK43:
kilo almadım ama neyseki vermedim de
ne zaman iştahımız açılacak ?

Benim doktorum kendini sakın zorlama yemek yemek için, sen hiç bir şey yemesen bile Bebek beslenir dedi bana. Eğer kendini zorlarsan kusarsın, kusunca daha çok şey kaybedersin dedi. Ki ben kendimi yemek için zorlamasam da kusuyorum istemsiz. Hiç bir şey de yiyemiyorum hatta 3 kiloya yakın kilo kaybettim ama üzülmüyorum, Bebek bir şekilde besleniyor zaten.

kizlar ya cok fenayim bayilcam isyerinde zor duruyorum ayakata yemek yemek mumkun degil 5 kilo vermisim icim disim mahvoldu kusmaktan gunde yaklasik 14 saat uyuyorum eve gidiyorum isten ve direk yataktayim... mal gibi yatiyorum ben boylr bisi yasamadim oglumda allahim yardim et bitsin artik bu bulantilar biran once

Benim doktorum kendini sakın zorlama yemek yemek için, sen hiç bir şey yemesen bile Bebek beslenir dedi bana. Eğer kendini zorlarsan kusarsın, kusunca daha çok şey kaybedersin dedi. Ki ben kendimi yemek için zorlamasam da kusuyorum istemsiz. Hiç bir şey de yiyemiyorum hatta 3 kiloya yakın kilo kaybettim ama üzülmüyorum, Bebek bir şekilde besleniyor zaten.

beslenir değil mi? hayır etraftan kilo almaıdn mı, bebeğin beslenemez, besinsiz kalır falan dıyolar sınır oluyorum. devamlı yemek ye, yemek ye, zorla kendini diyolar
sanki diet yapıyorum ben, iştahım yok beni anlamıyolar :(

Teşekkür ederim bilgi için sizden daha ayrıntılı test istemişler toxoplaşma falan. .

Rica ederim :)

beslenir değil mi? hayır etraftan kilo almaıdn mı, bebeğin beslenemez, besinsiz kalır falan dıyolar sınır oluyorum. devamlı yemek ye, yemek ye, zorla kendini diyolar
sanki diet yapıyorum ben, iştahım yok beni anlamıyolar :KK43:

boşver herkes bişeyler söylüyo sen doktorunun dediğini dinle yoksa etrafta konuşan çok oluyo malesef :sinirli:

kızlar beslenmeniz ne durumda yemek yiyebiliyor musunuz?
sanki hamile gibi değilim ben. yemek yiyemiyorum cok fazla. bebeğim beslenemez diye de üzülüyorum :KK43:
kilo almadım ama neyseki vermedim de
ne zaman iştahımız açılacak ?
bende de aynı canım hiç üzülme ben hatta kilo bile verdim sürekli bulantım var iştahsızlık da var ancak acı ve turşu yiyebilrsem biraz yemek yiyorum umarım çabucak atlatırız :KK51:

sanki diet yapıyorum ben, iştahım yok beni anlamıyolar :KK43:

Benim doktorum etraftan büyükler falan ye diye seni zorlarlar, hiç kendini zorlama, Bebek ilk üç ay senin depolarını kullanacak merak etme demişti. Öngörülü bir insanmış gerçekten. Benim babam sağ olsun çok ısrarcıdır ye falan diye, bir kere çok zorladı yeni dünya yiyeyim diye bahçeden koparıp gelmiş, zorla iki tane yedim, kırılmasın diye sonra yine kusunca o bile vazgeçti ısrarından. Kilo da alacağız zaten 3. Aydan sonra o Zaman da çok kilo aldın bilmem ne derler. Herkes bir şey diyor zaten maşallah, hele doğum sonrası neler neler derler, şimdiden bunları dert etmemeyi öğrenmek lazım belki de bu bize fırsattır kimseyi takmamak için. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin, milletin ne dediği umurumda değil

bende de aynı canım hiç üzülme ben hatta kilo bile verdim sürekli bulantım var iştahsızlık da var ancak acı ve turşu yiyebilrsem biraz yemek yiyorum umarım çabucak atlatırız :KK51:

ay inşallah herkesin böyle olması normal demek ki.. 3. aydan sonra iştahınız açılıyor diyolar bakalım beklemedeyim

Benim doktorum etraftan büyükler falan ye diye seni zorlarlar, hiç kendini zorlama, Bebek ilk üç ay senin depolarını kullanacak merak etme demişti. Öngörülü bir insanmış gerçekten. Benim babam sağ olsun çok ısrarcıdır ye falan diye, bir kere çok zorladı yeni dünya yiyeyim diye bahçeden koparıp gelmiş, zorla iki tane yedim, kırılmasın diye sonra yine kusunca o bile vazgeçti ısrarından. Kilo da alacağız zaten 3. Aydan sonra o Zaman da çok kilo aldın bilmem ne derler. Herkes bir şey diyor zaten maşallah, hele doğum sonrası neler neler derler, şimdiden bunları dert etmemeyi öğrenmek lazım belki de bu bize fırsattır kimseyi takmamak için. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin, milletin ne dediği umurumda değil

haklısın canım ya ben normalde de zayıf olduğum için hep bi etrafta yemek ye muhabbeti döner zaten. şimdi de devamlı söyleniyor..ben kendi çocugumu sizden daha çok düşünüyorum demek istiyosun ama olmuyor.
Dediğin gibi hele doğumdan sonra kadınlara söylenenler yok sütün var mı, yok bu çocuk aç, bu sefer seni geçip çocugun yemesine takıyolar.

Ben bunu da denedim ama benim mide yanmamı çok arttırdı maalesef. İnşallah sana iyi gelir, şifa olur. Karnın aç olunca iyi gelmiyor galiba. Gerçi zaten uzun zamandır doyma hissim yok, aç geziyorum resmen :KK43:
Canım bende de bir işe yaramadı

haklısın canım ya ben normalde de zayıf olduğum için hep bi etrafta yemek ye muhabbeti döner zaten. şimdi de devamlı söyleniyor..ben kendi çocugumu sizden daha çok düşünüyorum demek istiyosun ama olmuyor.
Dediğin gibi hele doğumdan sonra kadınlara söylenenler yok sütün var mı, yok bu çocuk aç, bu sefer seni geçip çocugun yemesine takıyolar.

Aynen canım, onları engelleyemezsin, konuşup duracaklar vır vır, o yüzden umursamamayı öğreneceksin. Benim bir büyüğüm "Mutlu olmak istiyorsan insanların davranışlarına karşı bir gözünü bir tane de kulağını kapatıp görmeyecek, duymayacaksın" demişti. Her zaman yapamasam bile denediğimde işe yaradığını gördüm.

Söz konusu benim çocuğum olursa eğer çok üzerime gelirlerse valla lafımı da söylerim çat çat. Ben üzüleceğime beni üzmeyi göze alan üzülsün. Laf söylüyorsa laf duymayı da göze alacak

Kızlar ben daha önceki gebeligimde 9 ay kustum diyebilirim oğlum 37 haftada 3650gr 55 cm doğdu gayette beslenmiş yani kafanıza takmayın zaten doktor ileride gerekli gördüğünde vitamin balık yağı kalsiyum takviyesi yapıyor üzmeyin canınızı tadını çıkarın gebeligin

Canım bende de bir işe yaramadı

:( Ben artık bulantıyı azaltmaya çalışmaktan vazgeçtim zaten canım, az kusayım yeter diyorum. Ne yapalım, böyle geçecek herhalde. Bunlar da bebişin cilveleri. Kim bilir Bebek sahibi olmak isteyen nice kadın vardır bu bulantıya bile hasret. Allah bize bu duyguyu nasip etti çok şükür. O yüzden derdimize şükür edelim bence, Allah dayanma gücü versin hepimize

:KK43: Ben artık bulantıyı azaltmaya çalışmaktan vazgeçtim zaten canım, az kusayım yeter diyorum. Ne yapalım, böyle geçecek herhalde. Bunlar da bebişin cilveleri. Kim bilir Bebek sahibi olmak isteyen nice kadın vardır bu bulantıya bile hasret. Allah bize bu duyguyu nasip etti çok şükür. O yüzden derdimize şükür edelim bence, Allah dayanma gücü versin hepimize
Aynen canim haklısın valla bazen of derken bile aklıma geliyor sus diyorum Allahın gücüne gidecek Rabbim güç versin az kaldı zaten şiddeti azalacak inşallah sabır

Ben 2 taraftanda çok ısrarcı olacaklarını bildiğimden ve birazda üstüme düşülmesinden hoşlanmadığım için hiç kimseye söylemedik nasip olurda görürsek o günleri 2 li testten sonra söyleriz diye düşünüyorum:sus:

Back
X