Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım yat dşnlenCok gecmis olsun
İnş Canım ya eltimle bir ay var aramızda o sütünü içiyor yumurtasını cevizini yiyor ben yok su bile zar zor iciyorum biran önce geçer inşCanim bebegin zaten alacagi vitamini hemen aliyor yedigin yemek hemen kanina karisiyor o yuzden bebegine gerekli vitaminler gidiyir merak etme![]()
Aynı durumdayız Canım gerçekten zor büyük sabır gerektiriyor atalarımızın kıymetini şimdi daha iyi anlıyoruzSu, çay, ayran, süt... sıvı olan hiç bir şeyi kabul etmiyor midembenim bulantılar 6.haftanın sonunda başladı ama özellikle 8.haftanın başından beri kusmadığım gün yok. Benim de tek tesellim 12. Haftaya yaklaşmamız. İnşallah o zamana kadar geçer. Allah hepimize yardım etsin, annemin değerini çok iyi anladım. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş, sadece zeytin yemiş, inşallah o kadar uzun sürmez
1500 mü?Selamlar arkadaşlar,
Doktordan geldim az önce kalp atislarini dinledik Allaha Şükür.
Herşey yolunda artik soyleyebilirsin herkese dedi
En önemlisi kizim tabi nasıl karsilayacak acaba cok istiyordu.unutmazsam o ani videoya cekmek istiyorum
Gerginligin normal dedi.ilk gebeligime benzemedigini soyledim olabilir normaldir dedi.
4 hafta sonra tekrar çağırdı.
Bir sürü kan tahlili istedi hastaneye sordum 1500 tl dedilerdevlete gitsem yaparlarmi sizce?
Limon yiyorum yada sıkıp suyunu iciyorum biraz o bastırıyor başka hiçbirşey ise yaramıyorBir arkadaşım haşlanmış patates ye bulantın geçer dedi yemez olaydim iyice mahvetti![]()
Ben de az önce herşeyi çıkardım hem de avmin önünde herkesin içinde ölümüne öğürerek. Ve okulda 8 dersim sonrasında da toplantım var. Mahvolmuş durumdayım aynı senleAynen canım 6. Hafta hafifti 7.hafta bir başladı 10. Hafta dayım hala çok fazla kahvaltı da ne yediysem çıkarttım az önce insan suçlu hissediyor bebeğe vitamin veremiyorum diye ama elimden gelen birşey yok maalesef inş geçer herkezin
İnşallah canım gerçekten çok zormuş bende annemin kıymetini daha çok anladım bende öğürme var ama kusma yok hemen oturup kolonya alıp sakinleştiriyorum kendimi geçiyor , Allahım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahSu, çay, ayran, süt... sıvı olan hiç bir şeyi kabul etmiyor midembenim bulantılar 6.haftanın sonunda başladı ama özellikle 8.haftanın başından beri kusmadığım gün yok. Benim de tek tesellim 12. Haftaya yaklaşmamız. İnşallah o zamana kadar geçer. Allah hepimize yardım etsin, annemin değerini çok iyi anladım. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş, sadece zeytin yemiş, inşallah o kadar uzun sürmez
Gerçekten çok fazla benimde 150 TL tutmuştu özelde bütün kan testleri binbeşyüz doğum parası yani1500 mü?
Ne testleri istediler de bu kadar çok tuttu bende özele gidiyorum böbrek karaciğer fonsiyonları , hgb çeşitli kan testleri şeker açlık tokluk gibi testler yapılmıştı 4 hafta önce 65 tl ödedim başka da test istemediler benden.
Limon yiyorum yada sıkıp suyunu iciyorum biraz o bastırıyor başka hiçbirşey ise yaramıyor
Sabahtan beri midemde bir tek elma durdu bitmiş durumdayimBen de az önce herşeyi çıkardım hem de avmin önünde herkesin içinde ölümüne öğürerek. Ve okulda 8 dersim sonrasında da toplantım var. Mahvolmuş durumdayım aynı senle
450 tl bizim testlere demişlerdi1500 mü?
Ne testleri istediler de bu kadar çok tuttu bende özele gidiyorum böbrek karaciğer fonsiyonları , hgb çeşitli kan testleri şeker açlık tokluk gibi testler yapılmıştı 4 hafta önce 65 tl ödedim başka da test istemediler benden.
Ahh Canım ya İnşallah en kısa zamanda geçer yoksa biz tükenicez limon suyu iç biraz sıkıp fazla değil ama tansiyonun dusmesin o biraz bastırıyorBen de az önce herşeyi çıkardım hem de avmin önünde herkesin içinde ölümüne öğürerek. Ve okulda 8 dersim sonrasında da toplantım var. Mahvolmuş durumdayım aynı senle
Leblebi tost çubuk bunlar biraz iyi geliyorSabahtan beri midemde bir tek elma durdu bitmiş durumdayim
Leblebi deneyim birde cnmLeblebi tost çubuk bunlar biraz iyi geliyor
Bence vitamin desteği al doktorunu ara da, bende decavit multivitamine başlıyorum kusmadığım halde bitkinim siz yediklerinizi çıkarıyorsanız daha zor vitamin şartSabahtan beri midemde bir tek elma durdu bitmiş durumdayim
Ne testleri istediler sizden acaba ?450 tl bizim testlere demişlerdi
Dene Canım midenin suyunu azaltıyorLeblebi deneyim birde cnm