2016 Aralık Anneleri

Canim bebegin zaten alacagi vitamini hemen aliyor yedigin yemek hemen kanina karisiyor o yuzden bebegine gerekli vitaminler gidiyir merak etme :KK66:
İnş Canım ya eltimle bir ay var aramızda o sütünü içiyor yumurtasını cevizini yiyor ben yok su bile zar zor iciyorum biran önce geçer inş

Su, çay, ayran, süt... sıvı olan hiç bir şeyi kabul etmiyor midem :KK43: benim bulantılar 6.haftanın sonunda başladı ama özellikle 8.haftanın başından beri kusmadığım gün yok. Benim de tek tesellim 12. Haftaya yaklaşmamız. İnşallah o zamana kadar geçer. Allah hepimize yardım etsin, annemin değerini çok iyi anladım. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş, sadece zeytin yemiş, inşallah o kadar uzun sürmez
Aynı durumdayız Canım gerçekten zor büyük sabır gerektiriyor atalarımızın kıymetini şimdi daha iyi anlıyoruz

Selamlar arkadaşlar,
Doktordan geldim az önce kalp atislarini dinledik Allaha Şükür.
Herşey yolunda artik soyleyebilirsin herkese dedi :anneadayı:
En önemlisi kizim tabi nasıl karsilayacak acaba cok istiyordu.unutmazsam o ani videoya cekmek istiyorum
Gerginligin normal dedi.ilk gebeligime benzemedigini soyledim olabilir normaldir dedi.
4 hafta sonra tekrar çağırdı.
Bir sürü kan tahlili istedi hastaneye sordum 1500 tl dediler :KK12: devlete gitsem yaparlarmi sizce?
1500 mü?:KK57:
Ne testleri istediler de bu kadar çok tuttu bende özele gidiyorum böbrek karaciğer fonsiyonları , hgb çeşitli kan testleri şeker açlık tokluk gibi testler yapılmıştı 4 hafta önce 65 tl ödedim başka da test istemediler benden.

Aynen canım 6. Hafta hafifti 7.hafta bir başladı 10. Hafta dayım hala çok fazla kahvaltı da ne yediysem çıkarttım az önce insan suçlu hissediyor bebeğe vitamin veremiyorum diye ama elimden gelen birşey yok maalesef inş geçer herkezin
Ben de az önce herşeyi çıkardım hem de avmin önünde herkesin içinde ölümüne öğürerek. Ve okulda 8 dersim sonrasında da toplantım var. Mahvolmuş durumdayım aynı senle

Su, çay, ayran, süt... sıvı olan hiç bir şeyi kabul etmiyor midem :KK43: benim bulantılar 6.haftanın sonunda başladı ama özellikle 8.haftanın başından beri kusmadığım gün yok. Benim de tek tesellim 12. Haftaya yaklaşmamız. İnşallah o zamana kadar geçer. Allah hepimize yardım etsin, annemin değerini çok iyi anladım. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş, sadece zeytin yemiş, inşallah o kadar uzun sürmez
İnşallah canım gerçekten çok zormuş bende annemin kıymetini daha çok anladım bende öğürme var ama kusma yok hemen oturup kolonya alıp sakinleştiriyorum kendimi geçiyor , Allahım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

Ne testleri istediler de bu kadar çok tuttu bende özele gidiyorum böbrek karaciğer fonsiyonları , hgb çeşitli kan testleri şeker açlık tokluk gibi testler yapılmıştı 4 hafta önce 65 tl ödedim başka da test istemediler benden.
Gerçekten çok fazla benimde 150 TL tutmuştu özelde bütün kan testleri binbeşyüz doğum parası yani

Limon yiyorum yada sıkıp suyunu iciyorum biraz o bastırıyor başka hiçbirşey ise yaramıyor

Ben de az önce herşeyi çıkardım hem de avmin önünde herkesin içinde ölümüne öğürerek. Ve okulda 8 dersim sonrasında da toplantım var. Mahvolmuş durumdayım aynı senle
Sabahtan beri midemde bir tek elma durdu bitmiş durumdayim

450 tl bizim testlere demişlerdi

Ahh Canım ya İnşallah en kısa zamanda geçer yoksa biz tükenicez limon suyu iç biraz sıkıp fazla değil ama tansiyonun dusmesin o biraz bastırıyor

Benim şahsım adına gececeğinden bu bulantılarım hiç umudum yok lakin ilk gebeligimde 9 ay Allahın her günü kustum ama merak etmeyin ilk başlarda ki gibi çok bulantı li bir kusma olmuyor yada artık alışıyorsun tuvalette yaşamaya:)

Back
X