2016 Aralık Anneleri

Hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim Rabbim bebislerini korusun insallah sende bol bol dua et.

canım benim güzel haberlerini bekliyoruz,bize de ulaş:dua:
şükür iyiyiz kızlar sağolun kanama bölgesi var ama doktor yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi on gün rapor verdi şimdi yatıyorum inşallah çok büyük sıkıntılarımız olmaz herkes yavrularını sağlıkla kucağına alır

şükür iyiyiz kızlar sağolun kanama bölgesi var ama doktor yatıp dinleneceksin kalmayacaksın dedi on gün rapor verdi şimdi yatıyorum inşallah çok büyük sıkıntılarımız olmaz herkes yavrularını sağlıkla kucağına alır
geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz sende güzelce yat dinlen :)

Aynen aynen yaa şuan bulantı dan hastaneye gitmek istiyorm bir serum baglasınlar rahatlayım ama oğlumu bırakamıyorum
Sorma canım kahvaltıda ne yediysem az önce çıkarttım ben yine annemde kalıyorum senin bide oglun var ona bakıyorsun Allah yardım etsin

Ahh Canım ben değil süt su bile icemiyorum bulantıdan folikasit bile icemiyorum ne ceviz ne başka birşey ilk 3 ay zaten bizim kanimizdan besleniyorlar yapacak birşey yok çünkü kusmaktan ben tukendim artık
canım seninki daha zormuş ben sadece 1 defa kustum şimdilik midem bulanıyo ama rahatsız edecek seviyeye biraz yaklaşıyo çok değil ama sürekli bi bulantı var. inşallah 3 ayın sonunda geçecek sen daha ağır atlatıyosun demek ki

Cok teşekkür ederim.
Dahiliye ye mi gideyim kadin doguma mi?
kadın doğuma ama bu saatten sonra kan almazlar yarın sabah erkenden git.
ben randevu almadan gidip testlerimi yazdırıcam diye kadın doğuma sıra almıştım ama polikinikteki doktor hanım hepsini yazmadı diğerlerini sağlık ocağı yapıyor oraya gitmen lazım dedi.
inşallah sen sıkıntı yaşamadan tek seferde halledersin beni baya sinirlendirmişlerdi :sinirli:

Aman Allah esirgesin hepsini,dinle baharda evde pineklemenin adını çıkar bakalım,geçmiş olsun,tekrarı olmasın inşallah:dua::nazar:

Günaydın sevgili anne adayları :)

Allah bugün az bulantılı, az kusmalı, kanaması olanlara hiç kanamasız bir gün geçirmek nasip etsin. Hiç bulantı kusma olmasın diye bir dilek bile dileyemiyorum artık, az olsun yetecek :KK43: dün akşam yine ne varsa çıktı gece de bulanmaya devam etti, bugün de böyle olursam eşim akşam serum taktıralım dedi. Serum bulantımı kesmiyor ama kaybettiğim sıvıyı alıyorum en azından. Yine hiç su içemiyorum dudaklarım çatladı resmen. En büyük hayalim kana kana doya doya su içebilmek... Ki normalde günde en az 10-12 bardak su içen biriydim. Havalar iyice ısınmadan su içebilmeye başlasam keşke. Bir de terle kaybedersem çöle dönecek bedenim

Allah hepimize bu zor zamanlarda dayanıklılık versin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah:)

Allah sabır versin canım su da mı mideni bulandırıyor? ne zaman başladı bu bulantılar ben 7. haftadayım daha o kdr kötü olmadım umarım böyle geçer. senin de 12. haftaya çok yaklaşmış az daha dayan geçicek sabret..

Günaydın bugün nasılsın cnm

aynen bnmde öyle

sigara konusunda çok tebrik ederim sizi

adına çok sevindim ne mutlu
İnşallah sağsalim kucağına alırsın
kan görmedikçe sorun yok ama doktoruna muhakkak söyle

ilk zaman keçi sütü içtim ama son zamanlarda unutuyorum hep
Iyiyim canim bugunde daha iyiyim icindeki kuşku gitti midem bulantisi flan derken şüphe kalmadi ;) cok saol

Selamlar arkadaşlar,
Doktordan geldim az önce kalp atislarini dinledik Allaha Şükür.
Herşey yolunda artik soyleyebilirsin herkese dedi :anneadayı:
En önemlisi kizim tabi nasıl karsilayacak acaba cok istiyordu.unutmazsam o ani videoya cekmek istiyorum
Gerginligin normal dedi.ilk gebeligime benzemedigini soyledim olabilir normaldir dedi.
4 hafta sonra tekrar çağırdı.
Bir sürü kan tahlili istedi hastaneye sordum 1500 tl dediler :KK12: devlete gitsem yaparlarmi sizce?
maşallah canım benim :nazar: özelde sahiden de çok para tutuyor,elbette çocuklarımız ve sağlıklarımız herşeyden kıymetli ama bunu fırsata eviriyor sağlık sektöründekiler.o yüzden devlette yaptır derim

canım seninki daha zormuş ben sadece 1 defa kustum şimdilik midem bulanıyo ama rahatsız edecek seviyeye biraz yaklaşıyo çok değil ama sürekli bi bulantı var. inşallah 3 ayın sonunda geçecek sen daha ağır atlatıyosun demek ki
Aynen canım 6. Hafta hafifti 7.hafta bir başladı 10. Hafta dayım hala çok fazla kahvaltı da ne yediysem çıkarttım az önce insan suçlu hissediyor bebeğe vitamin veremiyorum diye ama elimden gelen birşey yok maalesef inş geçer herkezin

Aynen canım 6. Hafta hafifti 7.hafta bir başladı 10. Hafta dayım hala çok fazla kahvaltı da ne yediysem çıkarttım az önce insan suçlu hissediyor bebeğe vitamin veremiyorum diye ama elimden gelen birşey yok maalesef inş geçer herkezin
Canim bebegin zaten alacagi vitamini hemen aliyor yedigin yemek hemen kanina karisiyor o yuzden bebegine gerekli vitaminler gidiyir merak etme ;)

Allah sabır versin canım su da mı mideni bulandırıyor? ne zaman başladı bu bulantılar ben 7. haftadayım daha o kdr kötü olmadım umarım böyle geçer. senin de 12. haftaya çok yaklaşmış az daha dayan geçicek sabret..

Su, çay, ayran, süt... sıvı olan hiç bir şeyi kabul etmiyor midem :( benim bulantılar 6.haftanın sonunda başladı ama özellikle 8.haftanın başından beri kusmadığım gün yok. Benim de tek tesellim 12. Haftaya yaklaşmamız. İnşallah o zamana kadar geçer. Allah hepimize yardım etsin, annemin değerini çok iyi anladım. Annem bana hamileyken 9 ay kusmuş, sadece zeytin yemiş, inşallah o kadar uzun sürmez

Back
X