2016 Aralık Anneleri

kizlar ya kafam agrioo deli gibi bide lens kullaniyorum dereceli ondan mi bilinmez gozlerim yerinden cikicam basima vuruyor.. agri kesici alabilirsin dedim doktorum ama ben pek ilac icmesini seven biri degilimm..

Iyi akşamlar arkadaşlar ya benim hiç halim yok hatta zor nefes alıp veriyorum bitkin vaziyette yatıyorum ben mi böyleyim sadece benim gibi olanınız var mı?

Iyi akşamlar arkadaşlar ya benim hiç halim yok hatta zor nefes alıp veriyorum bitkin vaziyette yatıyorum ben mi böyleyim sadece benim gibi olanınız var mı?

Benim de öyle, midem bulanıyor, kusuyorum bir şey de yiyemediğim için bitkinim. Nerdeyse hiç kalkmadan hep yatıyorum. Bazen hiç geçmeyecek bu durum diyorum sonra diyorum bak bebiş geliyor katlanacaksın sesini çıkarmadan. Bilmiyorum ama biraz moralim bozuk bu günlerde :(

Benim de öyle, midem bulanıyor, kusuyorum bir şey de yiyemediğim için bitkinim. Nerdeyse hiç kalkmadan hep yatıyorum. Bazen hiç geçmeyecek bu durum diyorum sonra diyorum bak bebiş geliyor katlanacaksın sesini çıkarmadan. Bilmiyorum ama biraz moralim bozuk bu günlerde :KK43:
Benimde hatta eşim evimize mutlu haber girdi iyi olacağına evde hasta matem havası var dedi az önce çok üzüldüm çünkü hamile kaldığımdan beri hep bitkin hep yorgun inşallah geçse de hamileliğin tadını çıkarsak banada hiç geçmicek bu günler gibi geliyo

sizinde 2.gebelik mi? benimde karnım çabuk çıktı ya can sıkıcı..iş yerimde de söylemedim daha ama yakında herkes göbekten şüphelenecek :skandal:

evet canım benim de 2. gebelik. ilk gebelikten sonraki gebeliklerde karın daha çabuk çıkarmış. bu teoriyi doğruluyorum kendimde:)
ilk çocuğun ne kadarlık cnm? kız mı erkek mi?
Benim de öyle, midem bulanıyor, kusuyorum bir şey de yiyemediğim için bitkinim. Nerdeyse hiç kalkmadan hep yatıyorum. Bazen hiç geçmeyecek bu durum diyorum sonra diyorum bak bebiş geliyor katlanacaksın sesini çıkarmadan. Bilmiyorum ama biraz moralim bozuk bu günlerde :KK43:
benimdee çok bulanıyor.yerken sorun yok ama sonra çıkarıyorum..aç aç dolanıyorum.birde işe gidince çok çokk zorlanıyorum.yarın doktora gidip serum isticem.inşallah kesin çözüm olur:( bulantıların kötü olursa gel serum takalım demişti

Günaydın kızlar:) ben de işimin başındayım, direniyorum iyi olmaya çalışıyorum:) bazen mide bulantılarım olmuyor. ama bu 2 gündür bulantılarım yine arttı, bu dengesizlik neden oluyor anlamıyorum. inşallah 3. ayımız dolunca geçer bu sıkıntılarımız. 3. ay bitmedi ama göbişim 5 aylık gibi:)
benimde karnım 5 aylık gibi 9 ay sonunda nolcaz acabaaaa

Benimde ilk gebeliğimde tatlıya idi daha çokca

şimdi bnmde peynir süt tuzlu şeyler sade poğaça simit ve ekşili olan herşey
tatlı isteğim sıfır
bazen psikolojikmi acaba diyorum
canım benimde hep ekşi istio canım suya limon sıkıp içiyorum ohhhh diyorum üstüne :eğlence:

:KK6:Bu arada ilişki konusunda bana doktorum serbest dedi ama fazla yüklenmeyin diyede ekledi:KK22: benim zaten canım hiçmi hiç istemiyo yaaa:-):-) ctesi 2. Kontrolümüze gidicez çok heycanlıyım Rabbim hayırlısı ile dönmeyi nasip eder inşallah

iliski olayini birazx bekliycek esimki allahtan anlayislidir cook ben zaten zor yatip kalkiom kendimi zor yikiyorum ki iste canim cikioo allatan cok anlayisli hepsi ben zor nefes alip verirken iliski suan benden uzak dursun:))

Kızlar selam aranızda izmirde Doktor Latife buket sackirana giden var mı nasıl muanesi ata sağlıkta çalışıyor ama doktorlugu nasıl ?

Kızlar sutlerinizi ne zaman iciyorsunuz. Bana Dr günde yarım litre süt verdi. Sabah bi bardak akşam 1 bardak iciyodum ama sabahları içtiği m çok midemi bulandiriyo çalışıyorum uzun yola gidiyorum... akşam da çok yorgun dönüyorum 2 bardak fszla geliyo yemeği bile zor yiyorum.. napcam şaşırdım üzülüyorum bebeğim yeterli beslenemiyo diye bugün sabah zorla 1 bardak içtim şimdi midem bulanıyor ..

Gunaydinlar :)

S Senbirsen henuz cok duzenli sut icme aliskanligi edinemedim :) genelde aksamlari bi bardak iciyorum unutmazsam sabahlari da bi bardak.
Kucuk paket sutlerden al is yerinde icmeyi dene

Kızlar selam aranızda izmirde Doktor Latife buket sackirana giden var mı nasıl muanesi ata sağlıkta çalışıyor ama doktorlugu nasıl ?
Belki ilkel gelecek ama eşimin başındaki saçkırana uygulamadığımız tedavi yöntemini, sürmediğimiz ilaç kalmadı. Doktora da gittik sonuç değişmedi. Bize yarayan tek şey sarımsak oldu. Eşimin başında boş olan alanı jilet ile küçük küçük deldim sonra dövülmüş sarımsak ile tahriş olana kadar ovdum. Sonuç 1 ayda eski saçlar yerine geldi

Belki ilkel gelecek ama eşimin başındaki saçkırana uygulamadığımız tedavi yöntemini, sürmediğimiz ilaç kalmadı. Doktora da gittik sonuç değişmedi. Bize yarayan tek şey sarımsak oldu. Eşimin başında boş olan alanı jilet ile küçük küçük deldim sonra dövülmüş sarımsak ile tahriş olana kadar ovdum. Sonuç 1 ayda eski saçlar yerine geldi
Gunaydin tatlim... Cevabin konusunda haklisin sackirana sarmısak birebir de... Ama sanirim sackiran doktorun soyadi cnm doktor hakkinda bilgi istiyor arkadas...

Bana hiç gün aymadı canlar :KK43: bugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke :KK43:peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğrugidiyoruz

Gunaydin tatlim... Cevabin konusunda haklisin sackirana sarmısak birebir de... Ama sanirim sackiran doktorun soyadi cnm doktor hakkinda bilgi istiyor arkadas...
Hahaha çok güldüm kendime gerçekten :) uyku sersemi anlamadım ben onu. Neyse problemi olan arkadaşlara da fikir oldu böylece

Bana hiç gün aymadı canlar :KK43: bugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke :KK43:peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğrugidiyoruz
Hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim Rabbim bebislerini korusun insallah sende bol bol dua et.

Hislerim ivin canim icim bi yandan rahat bi yandanda iyi hissetmiyorum :KK43:
Günaydın bugün nasılsın cnm

Ben sürekli tuzlu ve ekşi yiyorum.. tatlıdan tiksiniyorum çoğu zaman..
aynen bnmde öyle

Selam kizlar bende hamileyim ve isteyim ne kadar zor oldugunu bilemezsiniz bebisim insallah 14 aralikta gelicek. sigara icin biriyken duydugum anda biraktim cok sukur. yemek konusuna gelince boyle birsey opmrumde gormedim agzima karpuz peynir ekmekten baska birsey girmioo sudan bile tiksiniyorum oglumda boyle birsey gormedim cok rahatttim hamile oldugumu bile bilmedim desem yeridir cok enerjiktim mutluydum bu sefer canim cikioo
sigara konusunda çok tebrik ederim sizi

Merhaba arkadaşlar.hamileliğim 6 hafta 2 günlük şuan.bazen kahve leke geliyo.kimi zaman açık kahve kimi zaman biraz daha koyu kahve. Netten araştırıyorum normal olduğunu yazıyo fakat her akıntı geldiğinde korkuyorum.çünkü 5 yıldır bebek istiyorduk 2 tüp bebek 3 aşılama yaptırdık ve çok şükür kendiliğinden oldu. Bu süreçte lekesi gelen varsa ve bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi. Çok teşekkür ediyorum şimdiden
adına çok sevindim ne mutlu
İnşallah sağsalim kucağına alırsın
kan görmedikçe sorun yok ama doktoruna muhakkak söyle
Kızlar sutlerinizi ne zaman iciyorsunuz. Bana Dr günde yarım litre süt verdi. Sabah bi bardak akşam 1 bardak iciyodum ama sabahları içtiği m çok midemi bulandiriyo çalışıyorum uzun yola gidiyorum... akşam da çok yorgun dönüyorum 2 bardak fszla geliyo yemeği bile zor yiyorum.. napcam şaşırdım üzülüyorum bebeğim yeterli beslenemiyo diye bugün sabah zorla 1 bardak içtim şimdi midem bulanıyor ..
ilk zaman keçi sütü içtim ama son zamanlarda unutuyorum hep

Günaydın kızlar süt mü içmemiz gerekiyor benim doktor hiç böyle birşey demedi bana ben sütü sevmem şart mı süt içmek acaba

Back
X