- 4 Mayıs 2015
- 117
- 178
- 103
Merhaba elma_sekerim01 bende ilk aydan decavite başladım ve folidoce kullanıyordum. Drum bırak demedi ama decavite bakınca 0.8 mg folik asit olduğunu gordum. O yuzden birkaç gündür extra folik asit almadım ama 2 gun sonra Dr.uma sorucam ben de cunku günlük alınması gereken miktar tam folidoce kadar bir de decavit alınca cok fazla olacak.Folidoce içiyorum folik asit ve B12
Onu bırakmam gerekir mi decavit i içersem sormayı unuttum o yüzden bugün içmiyorum yine.
Başka bi yerde 3 aydan sonra vitamine başlanmalı diye okumuştum o zamandan beri içmedim iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
kutucuğu oku canım içinde folik asit varsa beraber içme yada onu içtiğin gün ayriyetten decaviti içme. ben Imom omegayı içitğim gün folik asit içmüyorum imomda var çünki zatenFolidoce içiyorum folik asit ve B12
Onu bırakmam gerekir mi decavit i içersem sormayı unuttum o yüzden bugün içmiyorum yine.
Başka bi yerde 3 aydan sonra vitamine başlanmalı diye okumuştum o zamandan beri içmedim iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
Senin sonuçları da merakla bekliyoruz :)Canım harikasın. Maşallah büyüyor pambıklar. Benim yarın kontrol var. Bakalım hayırlısıyla benzer çıkacak mı değerlerimiz.
Bu arada limona katılıyorum ben. Sabahları limonlu su içiyorum. Bulantı olmuyor. İçmediğim sabah ekşime hafif bulantı oluyor.
Sorunca beni de aydınlatır mısın?Merhaba elma_sekerim01 bende ilk aydan decavite başladım ve folidoce kullanıyordum. Drum bırak demedi ama decavite bakınca 0.8 mg folik asit olduğunu gordum. O yuzden birkaç gündür extra folik asit almadım ama 2 gun sonra Dr.uma sorucam ben de cunku günlük alınması gereken miktar tam folidoce kadar bir de decavit alınca cok fazla olacak.
Sağol canımkutucuğu oku canım içinde folik asit varsa beraber içme yada onu içtiğin gün ayriyetten decaviti içme. ben Imom omegayı içitğim gün folik asit içmüyorum imomda var çünki zaten
benim zor geçiyor canım bulantılarım ve kusmalarım çok1,5 hafta önce dr kontrolum vardı gittiğimde ikiz bebeğim olduğunu gördük.. ikiz gebelik riskli gebelikmiş.. zor gecermiş ikiz gebelik yaşayan var mı? cok mu zor cidden?
Evet canım ilkinin Heyecanını bi başka yaşadılar sanki banada öyle geldiBugün ben de söyledim. Herkes sevindi,şaşırdı. Beraber büyürler falan dediler ama 1. deki tepkiler değildi. Oğlum 15 aylık ,28 ocak doğumlu.
Canım dün doktora gittim. Özellikle yemek yemeyi yatmadan 2 saat öncesinde kesmen lazım. Yoksa mide yanması özellikle reflü şikayetin olur dedi. Hatta öksürük şikayetimi bile midemde ki sıkıntı sebebiyle olabileceğini bu sebeple kaçta yatmayı düşünüyorsan ondan iki saat önce yemek yemeyi kesmemei söyledi. Sen bu konuda nasılsın bilemiyorum ama ben yatana kadar eşim sayesinde mideme bir şeyler gönderirdim. Çok şükür eşimde duydu da bu sözleri yırttım galiba.Arkadaşlar benimde akşamları özellikle mide yanması ve reflü şikayeti yaşıyorum çok kötü bir şekilde
ne yapmam lazım bnm bildiğim 6. 7. aydan sonra olur hatta halkın inanışına göre bebeğin saçı derler oysaki alakası yok bebişin büyümesinde dolayı yer baskısı mideyi yukarı ittirmeden ötürüdür.
gaviscon da fayda etmiyor
yesemde yemesemde yanıyor bilemedim ?
Canım ara ara azalıp çoğalabiliyor. Ama git bi gir ultrasona için rahat etsin. Ben de böyle şeyler olduğunda gidiyorum vallaKızlar benim mide bulantım iki gündür yok, göğüs hassasiyetim de azaldı sanki. Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum bilemedim. Normalde önümüzdeki hafta doktora gidecektim, yarın felan gitsem mi bi sorun mu var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?