2016 Aralık Anneleri

Merhaba elma_sekerim01 bende ilk aydan decavite başladım ve folidoce kullanıyordum. Drum bırak demedi ama decavite bakınca 0.8 mg folik asit olduğunu gordum. O yuzden birkaç gündür extra folik asit almadım ama 2 gun sonra Dr.uma sorucam ben de cunku günlük alınması gereken miktar tam folidoce kadar bir de decavit alınca cok fazla olacak.

kutucuğu oku canım içinde folik asit varsa beraber içme yada onu içtiğin gün ayriyetten decaviti içme. ben Imom omegayı içitğim gün folik asit içmüyorum imomda var çünki zaten

Kızlar decaviti 3 aydan sonra kullanmak en iyisi eğer Değerler iyiyse çünkü kilo yapıyor decavit ilk hamileliğimden biliyorum folicasit ve b12 kombinasyon U kullanmak yeterli suan

Senin sonuçları da merakla bekliyoruz :)

Sorunca beni de aydınlatır mısın?

1,5 hafta önce dr kontrolum vardı gittiğimde ikiz bebeğim olduğunu gördük.. ikiz gebelik riskli gebelikmiş.. zor gecermiş ikiz gebelik yaşayan var mı? cok mu zor cidden?
benim zor geçiyor canım bulantılarım ve kusmalarım çok inşallah senin zor geçmez

Bugün ben de söyledim. Herkes sevindi,şaşırdı. Beraber büyürler falan dediler ama 1. deki tepkiler değildi. Oğlum 15 aylık ,28 ocak doğumlu.
Evet canım ilkinin Heyecanını bi başka yaşadılar sanki banada öyle geldi

Canım dün doktora gittim. Özellikle yemek yemeyi yatmadan 2 saat öncesinde kesmen lazım. Yoksa mide yanması özellikle reflü şikayetin olur dedi. Hatta öksürük şikayetimi bile midemde ki sıkıntı sebebiyle olabileceğini bu sebeple kaçta yatmayı düşünüyorsan ondan iki saat önce yemek yemeyi kesmemei söyledi. Sen bu konuda nasılsın bilemiyorum ama ben yatana kadar eşim sayesinde mideme bir şeyler gönderirdim. Çok şükür eşimde duydu da bu sözleri yırttım galiba.

Kızlar benim mide bulantım iki gündür yok, göğüs hassasiyetim de azaldı sanki. Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum bilemedim. Normalde önümüzdeki hafta doktora gidecektim, yarın felan gitsem mi bi sorun mu var ki.

Kızlar benim mide bulantım iki gündür yok, göğüs hassasiyetim de azaldı sanki. Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum bilemedim. Normalde önümüzdeki hafta doktora gidecektim, yarın felan gitsem mi bi sorun mu var ki.
Canım ara ara azalıp çoğalabiliyor. Ama git bi gir ultrasona için rahat etsin. Ben de böyle şeyler olduğunda gidiyorum valla

Günaydın herkese. Dün doktora gittim kızlar. 8+0 olması gereken bebekimiz 7+2 çıktı. Sonra kendi doktoruma geçtim. Bak ben hiç bakmadım. Takılma bunları net ileri veya geri ifadesini biz 11. haftadan sonra kullanıyoruz. Sen içini ferah tut. Normaldeki yaşantın nasıl ise devam et. Ne daha önem verip dinlen derim ne de yorul fazlaca. Yasak yiyecekleri sordum. Balık tavsiye ediyoruz ama büyük balık yeme dedi. Derinde olan balıklarda civa varmış. Tercihin küçük balıkdan olsun dedi. Temiz olduğuna inanmadığın yeşilliği yeme dedi. Bu arada dahiliye uzmanına gittim dün. Ultrason için pazartesiye randevu verdiler. Ama kendi doktorum cuma günü yeniden çağırdı. Kulak Burun Boğaz birde Göğüs Cerrahisinin de bi görmesini istiyorum seni dedi. Bu öksürük ve ağrıların sebebini bi anlamaya çalışalım diyor. Cuma yeniden doktora gidiyorum. Bu arada pıt pıları duymadık ama gördük demiştim ya. Duymak için cihazın sesini açınca ufaklığın olduğu alan çok ısınıyormuş. Duymana gerek yok bak burada kalbi dedi. Görünce değişik oldu. Rabbim tüm istiyenlere bunu yaşatsın. Güzel bir gün geçirmek dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…