- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
@mutlusey ekledim cnm
angel-devil
cnm listeye ekledim seni ama sat ve beklenen doğum tarihini yazmamışsn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim,progestanı tedbir olsun diye vermiş anladığım kadarıyla,ancak magnezyumu kesinlikle al,ileride sıkıntı oluyor haberin olsun ben de içerken eziyet çekiyordum,yanında bir meyve falan bulundur kafaya dik ardından bişey ye,ama içmeye çalış,ellerde uyuşmadan ağrıya kadar çok şeye faydası varGünaydın kızlar ben progestan kullanıyorum geçen doktor verdi düşük tehlikem yok kanama vs. bebek de iyi.
doktora sadece karnımda ağrı oluyo zaman zaman dedim bunu verdi aynı zamanda magnezyum verdi. magnezyumu içemiyorum suda eritilen bi ilaç ve zaten midem bulanıyo. progestanı içiyorum düşük için verilen bi ilaçmış doktora ayrıntılı sormadım ağrım için mi verdi düşük tehlikesi var mı acaba bişey demedi çünkü kafam karıştı
canım benim,progestanı tedbir olsun diye vermiş anladığım kadarıyla,ancak magnezyumu kesinlikle al,ileride sıkıntı oluyor haberin olsun ben de içerken eziyet çekiyordum,yanında bir meyve falan bulundur kafaya dik ardından bişey ye,ama içmeye çalış,ellerde uyuşmadan ağrıya kadar çok şeye faydası var![]()
@mutlusey ekledim cnm
angel-devil cnm listeye ekledim seni ama sat ve beklenen doğum tarihini yazmamışsn
İyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorumAzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
ah canım hep diyorum benim ilk hamişlikte her bişey erkenden başladı,3-4 aylardı galiba ellerimde karpal tünel sendrom başladı,ellerde ve ayaklarda şişme uyuşma ,güç kaybı...hani deriz ya kemiklerim ağrıyor diye,o hesap,hem magnorm hem ayrıca kalsiyum,hazırlıyordum yanında meyve yada meyvesuyu filan bulunduruyordum,kafaya dikip üstüne de onlardan ağzıma atıyordum,arada içmediğimde bile fark hemen belli oluyor,ama sanırım 4. ayda içtim çünkü bulantılarım azalmıştı.kendini zorla canım,inan bunlar işin en kolay kısmı,rabbim canlarımıza,evlatlarımıza şağlık şifa versindenedim olmuyo ya kusucak gibi oluyorum. uff şu an mide bulantılarım etkiliyor. nette baktım 3 aydan sonra veriliyomuş bana erken mi verdi acaba diye düşündüm. sen ne zaman içmiştin. içmesem olmaz mı yaa. en azından 3 aya kadar![]()
Bana da sadece folik asit verdi simdilik. 1 ay boyle devam edicez dedi.Arkadaşlar folik asit dışında vitamin verdimi doktorlarınız. Ben sadece folik asit içiyorum
Ekledim cnmşehir:ANKARA
İLK BEBEK
SAT:03/MART/2016
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:08/12/2016
ah canım hep diyorum benim ilk hamişlikte her bişey erkenden başladı,3-4 aylardı galiba ellerimde karpal tünel sendrom başladı,ellerde ve ayaklarda şişme uyuşma ,güç kaybı...hani deriz ya kemiklerim ağrıyor diye,o hesap,hem magnorm hem ayrıca kalsiyum,hazırlıyordum yanında meyve yada meyvesuyu filan bulunduruyordum,kafaya dikip üstüne de onlardan ağzıma atıyordum,arada içmediğimde bile fark hemen belli oluyor,ama sanırım 4. ayda içtim çünkü bulantılarım azalmıştı.kendini zorla canım,inan bunlar işin en kolay kısmı,rabbim canlarımıza,evlatlarımıza şağlık şifa versin![]()
Cok sukur canim evet oyleBen de 2012-2013 yıllarında 8 ay Paris'te yaşamıştım iş için. Ne kadar sevsem de yalnızlık zorlamıştı tabi. Neyse ki anladığım kadarıyla eşin sana çok güzel destek oluyor.![]()
Acile gebe oldugunuzu soylediniz mi? Soylemediyseniz sakın kullanmayın