2016 Aralık Anneleri

Bende de skolyoz var cnm . Ama normal doğuma engel olduğunu bilmiyordum. Ameliyat oldun mu? Bir de derecesi kaç?

MASALLAH sayfalar almis basini gidiyor:)) herkese saglikli guzel hamilelikler dilerim. cyd86 cok com sevindim anlatamam o kadar uzulmustumki bir arkadas daha var kalbi durmus galiba INSALLAH tekrardan sagliklica nasip eder RABBIM.

Bu arada bizde 10+1 olduk cumartesi kontrolumuz var ben kan testlerini tokoplasma felan yaptirdim ama tarama testlerini dusunmuyorum cunku annem kardesimde yaptirdi o 6 ay nasil gecti biz biliriz ahdim var yaptirmam diye hic unutamiyorum o zamanlari cunku.tabi ense olcumune bakilacak.cok heyecanliyim saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda gerisi hic onemli degil

bu ilk sayfadaki listeye nasıl ekliyoruz kendimizi ?
Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim sizide

Hepinizin Anneler Günü'nü kutlarım
Bu sene daha bir anlamlı bizler için

Dün kaynımın nişanı vardı çok çok yorgunum

Bugün rüyamda ultrasonda bebeğimi inceliyoruz çok tatlı bir bebek dr kız dedi. Ve ultrasondayken bebek kendi ağzına işedi :) anlamı ney acaba hayr olsun

Hayr olsun canım bende rüyamda kız bebek gördüm bakalım çıkacak mı rüyalarımız:)

Canım benim mide bulantılarım başlamadı henüz...kasık ağrılarım hala devam ediyor..akıntım hiç yoktu hala da yok...
benim baya var akıntım canım ya inşallah normaldir beyaz sıvı su gibi hep.. yarın kontrolum var artık baya sabırsızlanıyorum :) iyi sevindim senin adına kasık ağrılarım benim çok az oluyor çok şükür

.
Benim de en baştan beri renksiz bazen sarı akıntım oluyor.. Nornalmiş.. Kahverengi olmadığı sürece

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Ben kulaktan muzdarip olarak yine agriyla uyandim acile gittim kulak zarim delinmis iltihap akiyor antibiyotik yazdilar kullanmalimiyim bilmiyorum doktorumada ulasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…