İns olmaz bazı insanların çok rahat geçiyormuş kigeçmiş olsun zor bir durum benim çalışma saatlerim çok yoğun, bulantı olursa naparım diye kara kara düşünüyodum Allah yardım etti herhalde
Ay ben de diyorum kız gelmez beni bulmaz :) hayırlı evladım olsun napalımiyi akşamlar kızlar yazdıklarınıza yetişmek ne mümkün bir giriyorm en az 10 sayfa ilerlemiş:)) bulantılar her geçen gün artıyor umarım 12 haftada son bulur
Cinsiyet konusuna gelince bende karışığım bazen kızım olacak ya diyorm bazen yok ya kız beni bulmaz diyorum:))
Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Tekrar olmadı değil mi kahverengi akıntı ?
2 gundur bulantim yok rahatım. Bulantı olmayınca da bişey mi oldu diye korkuyorum.
Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Tekrar olmadı değil mi kahverengi akıntı ?
2 gundur bulantim yok rahatım. Bulantı olmayınca da bişey mi oldu diye korkuyorum.
Allah kolaylık versin canım.Selam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.
beni de ekler misin
beni de ekler misinizi?
merhaba hatunlar... ben de geldim aranıza... :) aslında benim tahmini doğum ocak ama ikiz olduğu için aralığa doğar gibi geliyor...
Allah gönlümüzde kini hayırlı eyleyip nasip etsin canım ne diyeyim :)Ay ben de diyorum kız gelmez beni bulmaz :) hayırlı evladım olsun napalımbulantılar mahvetti beni mahvetti dayanılmıyor vallahi
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz
İlk sayfada listeye bakın
BİLGİLERinizi yazın bni etiketlyn ekleyim szi
Günaydın arkadaşlar
Bulantılar ne zaman geçer acaba ?
İştahsızlık deseniz öyle bitkinliği hiç saymıyorum
benim ayın 12 sinde kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş yazarım burayabir de merak ediyorum benimle aynı haftada olanların bebklerinin boyu kaç mm? gelişimi normal mi merak ediyorum da
ilk gebeliğim, ankaradayım ikiz bbek bekliorum 29 yaşındayımKızlar hepiniz hoşgeldiniz
İlk sayfada listeye bakın
BİLGİLERinizi yazın bni etiketlyn ekleyim szi
Selam kızlar, doktordan geldim şimdi. Bebeğim 8+5 günlük olmuş. 20 mm çok şükür her şey yolunda. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah :)
Amin cnm cümlemizinkini bağışlasın yüce Rabbim :)Cok sevindim canim gozun aydin. Allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?