2016 Aralık Anneleri

Ay ben de diyorum kız gelmez beni bulmaz :) hayırlı evladım olsun napalım bulantılar mahvetti beni mahvetti dayanılmıyor vallahi

Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Tekrar olmadı değil mi kahverengi akıntı ?
2 gundur bulantim yok rahatım. Bulantı olmayınca da bişey mi oldu diye korkuyorum.

Yok cnm daha sonra kahverengi akintim
olmadi iyiyim çok şükür bulantilarim da geçti
Bikaç günlük biseydi herhalde..
Şimdi rahatım ama nezle olacağım herhalde..
Bogazim giciklanmaya başladı. .
Havalar bi duzelmedi okula giderken ne giyecegimi bilemiyorum

Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Tekrar olmadı değil mi kahverengi akıntı ?
2 gundur bulantim yok rahatım. Bulantı olmayınca da bişey mi oldu diye korkuyorum.

Ben herseyden önce sağlıklı mutlu bi bebeğim olmasını istiyorum ondan sonra da içimden kız çok geçiyor ama allah bilir tabiki hangisini uygun görürse diyorum. Hayirlisi .

Allah kolaylık versin canım.

Hanimlar meraba 7+3 hamileyim 4. Haftadan beri agizdan progestan aliyordum ama dun doktorum artik vajinadan almam gerektigini soyledi bende uyguluyorum ama vajinamda ince ince agrilar var aranizda boyle bisey yasayan oldumu endiseleniyorum surekli doktor aramaktan veya gitmektende yoruldum

Günaydın anneler günaydın sabah bulantıları :) Çubuk kraker iyi ki varsın ayrıca bide 13 aylık bi kızım olunca içime akıtıyorum resmen herşeyi

Günaydın arkadaşlar
Bulantılar ne zaman geçer acaba ?
İştahsızlık deseniz öyle bitkinliği hiç saymıyorum

Günaydın herkese :)

Bizim sizinle aramızda bir gün var gibi görünüyor, bende dün doktoruma bu bulantılar ne Zaman geçecek diye sordum, 3-4 haftaya rahatlarsın, merak etme, geçecek dedi. Allah sabır versin, dayanma gücü versin hepimize :)

Kızlar benim bat 18 mart 7 haftalik yani..bulantidan ölüyorum huzursuzluk var metpamid premesis hiç işe yaramadı. Ne yesem çıkarıyorum işten rapor aldım 12 haftada geçer diyolar ama allah sabır versin. .en son çare doktor zofer diye bi ilaç verdi duyan bilen varmı geçiriyor bulantiyi ama zarari olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…