- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ayy ne guzel ben anneme soylemeye korktum esim daha dun soyledi soylemez olaydi bu sabah beni aradi cagirdi bagirdi oglum 14 aylik . Ama annem hic istemiyor 2.ciyi birazda saglik sorunum var annem o yuzden istemiyor ama bunda bisey yok ki Rabbim yardim eder insallah Rabbime bin sukur esimde bakiyor sagolsunBizimkiler şaşırdı çok sevindi korktu Kızım küçük oldugu için bide ben 4 sene diyordum spiral takılıydı kayma yaptı sonra regli oldum nasıl oldu bilmiyorum ama Allah ın minik bi mucizesi bize sanırım Kızımın çok arkadaş canlısı olması sevecen olması Allah kızıma bi kardeş yolladı 2 sene zor olucak sanırım ama güzel oldu bal kaymak tahin pekmez oldular sizinkilerde sevinecektir bi torun daha gelio daha ne olsun Çocuğunuz kaç aylık buarada
Gözünaydın, maşallahKızlar merhabalar, burayı özledim gerçekten. Son 1 haftam çok kötü geçti. Dün doktora gittim, biliyorsunuz Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş denmişti. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Duyguların karmakarışık, sizinle paylaşmak istedim hamiş arkadaşlarım
Sanirim sağlık sorunun oldugu icin endişesini kizarak dile getiriyor.Ayy ne guzel ben anneme soylemeye korktum esim daha dun soyledi soylemez olaydi bu sabah beni aradi cagirdi bagirdi oglum 14 aylik . Ama annem hic istemiyor 2.ciyi birazda saglik sorunum var annem o yuzden istemiyor ama bunda bisey yok ki Rabbim yardim eder insallah Rabbime bin sukur esimde bakiyor sagolsunama annem cok kalbimi kirdi bi hayirli olsun bile demedi agladim esimi aradim . Esimde takma kafana senin ailende benim ailemde aldigimiz kararlara hic bisey diyemez saygi duyacaklar dedi ama gel gör ki benim kallbim cok kirildi anneme kalsa 2.ciyi 5 6 yil sonraya attiyordu ama ben ogluma bi kardes olsun istedim arkadas gibi buyusunler .. yalniz olmasin dedim Rabbimde cok sukur hemen nasip etti. Rabbimin verdigine ne diyebilirim ben simdi bu cocugu istemiyorum desemde fayda etmez. Annem gozumu cok korkutuyor bisey yapmaya cekiniyorum sanki her an bisey yapsam basima kalkacak mis gibi halbuki kocam var artik söz onda ama annem hala korkuyorum evli olmama ragmen neyse kizlar ozur dilerim dertlerimi paylastim sizinle affedin hakkinizi helal edin yardimci olursaniz sevinirim sizce ne yapmaliyim ?
Evet oyle ama sakin dillede soyleyebilirdi bagirmanin anlami yok ki biliyorum beni dusunuyor sagligimi dusunuyor Ama Rabbim var yukarda her derdin dermani onda . Elbetteki o bana yardim edecektir . Ama annemin oyle tepki vermesi moralimi cok bozduSanirim sağlık sorunun oldugu icin endişesini kizarak dile getiriyor.
Sana birsey olur diye yıpranirsin diye endiseleniyordur.
Arkadaşlar küçük bebeği olanlar varmış yalnız değilmişim sevindim. Bir sorum olcak emizirme olayını ne yaptınız benim kafam cok karışık bu konuda????
Selam Kızlar nasılsınız
Birşey sorucam seker yüklemesi ne zaman yapılacak acaba siz yaptıracak mısınız. ?
çok geçmiş olsun canım. seni çok iyi anlıyorum. ben de geçen temmuzda kürtaja girmek zorunda kalmıştım kese düzgün oluşmamıştı ve hcg değerimde düzenli yükselme yoktu kanamalar başlamıştı. o psikolojiyi biliyorum çok zor allah bir daha yaşatmasın inşallah ama allah bilir doğru zamanı belki bizim için böylesi hayırlıdır. ara vereceğin dönemi sevdiğin şeyleri yaparak geçir uzun bir yaz tatili yapmıştım ben çok iyi gelmişti. allah kısa zamanda sağlıkla verir inşallahİyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorumAzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
Pazartesi eklerim inşallahbugünşehir izmit
yaş 30
sat 26.3.16
tahmini doğum 31.12.16
cinsiyet ve adı belli değil
1. bebiş
Pazartesi eklerim inşallahilk gebeliğim, ankaradayım ikiz bbek bekliorum 29 yaşındayım
İnanamıyorum cnmmİyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorumAzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
İyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorumAzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
İyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorumAzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
Bugün ben de söyledim. Herkes sevindi,şaşırdı. Beraber büyürler falan dediler ama 1. deki tepkiler değildi. Oğlum 15 aylık ,28 ocak doğumlu.Bizimkiler şaşırdı çok sevindi korktu Kızım küçük oldugu için bide ben 4 sene diyordum spiral takılıydı kayma yaptı sonra regli oldum nasıl oldu bilmiyorum ama Allah ın minik bi mucizesi bize sanırım Kızımın çok arkadaş canlısı olması sevecen olması Allah kızıma bi kardeş yolladı 2 sene zor olucak sanırım ama güzel oldu bal kaymak tahin pekmez oldular sizinkilerde sevinecektir bi torun daha gelio daha ne olsun Çocuğunuz kaç aylık buarada
Hayırlısı olsun. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı nerdeyse. Benim bebeğim 15 aylık ben bir sıkıntı olmadığı sürece emziricem. Bakalım nereye kadar. Sizin bebeğiniz kaç aylık?Arkadaşlar küçük bebeği olanlar varmış yalnız değilmişim sevindim. Bir sorum olcak emizirme olayını ne yaptınız benim kafam cok karışık bu konuda????
Hepimiz için hayırlısı olsun.Oğlum 21 aylık emziriyorum bakalım2 yaşa az kaldı aslındaHayırlısı olsun. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı nerdeyse. Benim bebeğim 15 aylık ben bir sıkıntı olmadığı sürece emziricem. Bakalım nereye kadar. Sizin bebeğiniz kaç aylık?
21 ay gerçekten güzel bir süre emzirmek için şimdi bile bıraksa içiniz rahat olsun bence. Tabi yorucu bir hamilelik gecirmiyorsanız yine de acele etmeyin derim benHepimiz için hayırlısı olsun.Oğlum 21 aylık emziriyorum bakalım2 yaşa az kaldı aslında
Geçmiş olsun. Allah size ve ailenize sağlık versin.İyi hafta sonları hamişler bizim maceramız bugün son buldu 1 haftadır kanamam vardı 8 haftalık hala kalp atışı olmayışı ve kesenin gelişmemesi durumu vardı hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı uykulu gazsız iştahlı bebişler diliyorumAzRASILAM canım beni listeden silersin Allah'a emanet arada biz isteyenlere de dua ederseniz çok Mutlu olurum hepinizi Sevgi'yle ve sağlıkla kalın
Araba çok güzel ve kullanıslı gözüküyor benım oğlumun arabası yurt dışından geldi tekerleri de öyle ve cok memnunum ama bızım arkalar büyük önler küçük tekerHayırlı cumalar güzel anne adayları, hepimizin güzel sağlıklı geçireceği bir gün olsun inşallah :)
Hazır evdeyim, yatmak dışında Başka bir şey yapacak gücüm de olmadığından erken olduğunu bilmeme rağmen biraz Bebek için araştırmalara başladım. Bir tane Bebek arabası buldum çok hoşuma gitti. Daha önce anne olan arkadaşlardan da fikir alabilelim diye linkini buraya kopyalıyorum. Henüz almak niyetinde değilim ama şimdi araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?