2016 Aralık Anneleri

Canim kusmaktan korkuyorum cok, hayatimda 1 ya da 2 kez kustum o yuzden kusmadan atlatmak istiyorum ama bakalim rabbim kolaylik versin sabir versin hepimize insallah

Bende kusamayanlardanim.Hatta yillar evvel rahatsizlanmistim midemden oyleyken bile cikaramamistim.Bazi insanlarda olabiliyormus mide içeriğini cikaramamak.

İşin zor gerçekten yaaa ben yataktan kalkamiyorum bulantıdan çok kötü bir haldeyim diye bunalıma giriyorum ama senin işin daha zor iş ev Allah yardım etsin ama haftasonu kalkamiyorum fenayim de dinlen bence

Zaten fenalık geçireceğim büyük ihtimalle. Çünkü artık vücudumun titrediğini hissediyorum yorgunluktan. Bulantı konusunda rabbim yardımcın olsun. Okuyorum yazdıklarını da.

Ya zaten olay o bir haftasonum var zaten normalde ev işi ile bitap düşen ben şimdi herkes benden bir şey bekler oldu. Bu kargaşada bende anne olmak sağlıcakla yavrumu dünyaya getirmek istiyorum.

Gerçekten çok zor okurken fenalık geldi yani sen yaşıyorsun birde bu durumu
Allah yardımcın olsun inşallah canım ya

Çok bunalım yazdığımı bende farkettim. Tam müdürün odasından geldim. Sinirlerim çok gergindi. Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah.

Bence cok hasta ve yorgun oldugunu ayakta duracak gücün olmadığını söyle ve yat dinlen.
Enerji toplamaya ihtiyacin var.Anlayis gostereceklerini düşünüyorum

Bakalım anlayış gösterecekler mi ama zaten kayınvalideme gitmesem de yatamam kayınpederim ve kaynım geleceği için. Kaynanamda hep cuma okuturdu, cumartesiye alması kesin benimde orada olmamı istemesinden kaynaklı. Rabbim dayanma gücü versin.

Hepinize çok teşekkürler ilginiz için. Birilerine derdimden bahsetmeseydim çatlayacam gibi gelmişti. Rabbim hepinizde yardımcısı olsun.

kızlar ben 6. haftadayım daha bulantım fazla yok hatta hiç yok diyebilirim sadece süt içinde midem kalkıyor. kaçıncı haftanızda başladınız? yarın dr kontrolüm var kalp atışını duyucaz inşallah dua edin kızlar

canım benim,sen derdini demesen kimse anlayış göstermiyor maalesef.o sebepten yatar mısın,söyler misin bir şekilde kötü olduğunu ifade et,yada senden beklenti içine girmesinler...
o bulantıyı çoğumuz atlatamıyoruz,ben de kusamıyorum,bulantım oldukça kramp ve açlık hissi uyanıyor
Hayirli cumalar arkadaşlar.Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah.Hepimize sağlık ve huzur dilerim
aminnnn
kızlarrrr bu başlığı yeni gördüm ben de 31.12.2016 annesiyim inşallah:)
forumlarda çok değişik başlıklar açılmış,orijinali bura

Benimde 9+3 bende annemdeyim bulantilardan bunaldim artık çok zor geçiyor gerçekten hamileyim diye keyiflenmek istiyorum artık

canım bulantın kaçıncı hafta başladı ben 6 dayım daha başlamadı da..

Bizim kesemiz büyümüş şimdi çıktım doktordan yolk kesesi de oluşmuş :) haftaya cuma kalp atışınızı dinleyeceğiz kısmetse...

bizim senle çocuğumuzun olacağı tarih aynı görünüyor:) bişey sorcam kalp atışı için haftaya mı dedi doktor, beni bu hafta çağırmıştı yarın gidicem, yarın duyulmaz mı ki kalp atışımız?

Ben olsam girerim yatak odama hastayim diye, kaynin esin k.pederin otursunlar salonda. Esinde cay falan yapacaksa yapsin, sana da yazik dinlenmen gerekli, anlayis gostermeleri lazim

Kizlar kalp atisi vajinal ultrasonda daha rahat duyulur. Karindan bakildiginda 7 haftadan sonra oluyor genelde ama kilo ilede alakali, karinda yag tabakasi varsa o kadar rahat duyulmayabilirmis karindan. Benim 6+5 vajinal ultrasonla duymustum, 7+6 da da karindan ultrasonda dinlemistim. Ayrica ultrason aletinin kalitesi ve yeniligide onemli bir faktormus

Geçmiş olsun. aynen bende de inanılmaz Yorgunluk var..
Siz de ankaradaymışsınız hang, doktora gidiyorsunuz?

Benim karından 6+0 da görüldü kalp atışı kendi doktorumda, karın yağı ve usg cihazının kalitesi çok etki ediyor gerçekten. Bugün akşamüstü bizim de doktor kontrolümüz var, bulantılarım çok arttı, son 1 haftadır özellikle çok fenayım, ne yaparsam yapayım kusmadığım gün yok. Aç da olsam tok da olsam kusabiliyorum, çok halsiz düştüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize dayanma gücü versin de hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…