- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
bizim senle çocuğumuzun olacağı tarih aynı görünüyor:) bişey sorcam kalp atışı için haftaya mı dedi doktor, beni bu hafta çağırmıştı yarın gidicem, yarın duyulmaz mı ki kalp atışımız?
İlk bi kaç gün etki etmeyebilir diye düşünüyorum ama 3 gündür içiyorum. Sabahtan beri 3 kupa içtim. Onunla sanki ayakta duruyorum zaten. Bu akşam kaynanamlara geçeceğiz. Bi söyleyim bakayım ama çok değil iki saat idare edersin der gibime gleliyor.
Çok iyi olurdu da eşim yok evde. Haftasonu çalışıyor o. Pazartesi günleri izinli. Maalesef evde olursam hizmet ektöründe devam yani. Bakalım. Bu akşam bi çıtlatacağım. Ne diyecekler.Ben olsam girerim yatak odama hastayim diye, kaynin esin k.pederin otursunlar salonda. Esinde cay falan yapacaksa yapsin, sana da yazik dinlenmen gerekli, anlayis gostermeleri lazim
Çok iyi olurdu da eşim yok evde. Haftasonu çalışıyor o. Pazartesi günleri izinli. Maalesef evde olursam hizmet ektöründe devam yani. Bakalım. Bu akşam bi çıtlatacağım. Ne diyecekler.
Bakalım pazartesi gideceğim bende. Bu kadar sıkıntı arasında yavrumun kalp atışlarını duyarım inşallah. Karında yağlanma maalesef bende de çok. Hatta karnımı bi görseniz sanki 5 aylık falan hamileyim. Öylesine gerildi şişti. Hani dışardan bakınca hamile olduğumuz anlaşılmaz diye ben zaten kiloludum da göbek mide katı bir olup sanki gebe karnı olup çıktı. Eşimde geleceği için bu kiloyla inşallah karından duyulur yoksa zaten rahatsız vajinal ultrasona baktırmaz vallahi biz haftaya gelelim der.Kizlar kalp atisi vajinal ultrasonda daha rahat duyulur. Karindan bakildiginda 7 haftadan sonra oluyor genelde ama kilo ilede alakali, karinda yag tabakasi varsa o kadar rahat duyulmayabilirmis karindan. Benim 6+5 vajinal ultrasonla duymustum, 7+6 da da karindan ultrasonda dinlemistim. Ayrica ultrason aletinin kalitesi ve yeniligide onemli bir faktormus
Sağolun. Size de geçmiş olsun. Zekai Tahir Burak a gidiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz.Geçmiş olsun. aynen bende de inanılmaz Yorgunluk var..
Siz de ankaradaymışsınız hang, doktora gidiyorsunuz?
İnşallah canım sağolasın.Soyle bencede, inan soylemezsen kimse anlamiyor. Sonucta calisiyorsun ve haftasonu dinlenmek hakkin.umarim haftasonu dinlenebilirsin
hoşgeldin. maşallah burada da bi kaç ikiz annemiz var. Allah raha hamilelik geçirip kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kaç haftalık ikizler.merhaba hatunlar... ben de geldim aranıza... :) aslında benim tahmini doğum ocak ama ikiz olduğu için aralığa doğar gibi geliyor...
5+2 yiz.. bugün gördük keseleri.. haftaya kalp atışına gideceğiz inş..hoşgeldin. maşallah burada da bi kaç ikiz annemiz var. Allah raha hamilelik geçirip kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kaç haftalık ikizler.
Bakalım pazartesi gideceğim bende. Bu kadar sıkıntı arasında yavrumun kalp atışlarını duyarım inşallah. Karında yağlanma maalesef bende de çok. Hatta karnımı bi görseniz sanki 5 aylık falan hamileyim. Öylesine gerildi şişti. Hani dışardan bakınca hamile olduğumuz anlaşılmaz diye ben zaten kiloludum da göbek mide katı bir olup sanki gebe karnı olup çıktı. Eşimde geleceği için bu kiloyla inşallah karından duyulur yoksa zaten rahatsız vajinal ultrasona baktırmaz vallahi biz haftaya gelelim der.
Kizlar bulanti icin neler yapiyosunuz benm fecii bir bulantim var
ben de aynı durumdayım her gün farklı bişey hissediyorum.Kızlar bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili içinizde her hangi bir hissiyat varmı. Bende bazen erkek kesin diyorum bazen kız diyorum.
geçen hafta perşembe gördüm. ne zaman olmuş ki döllenme bizim de nisan ın ilk haftası gibiydi deneme yaptığımızdaCanım biz biraz geriden geliyoruz geç döllenme olmuş o yüzden duyulabilir sen keseni ne zaman görmüştün aaa evet doğum tarihimiz aynı :)
geçmiş olsun zor bir durum benim çalışma saatlerim çok yoğun, bulantı olursa naparım diye kara kara düşünüyodum Allah yardım etti herhalde6. Haftada sadece sabahları hafifdi 7. Haftada çok arttı şuan 9 dayım giderek artıyor azalma yok maalesef
geçen hafta perşembe gördüm. ne zaman olmuş ki döllenme bizim de nisan ın ilk haftası gibiydi deneme yaptığımızda
Canım hamile olduğunu biliyorlar dimi eşine şöyle senin adına dinlenmem gerektiğini nazik bir dille anlatsın sana da yazık bu şekilde kendini kötü hissettirmeye kimsenin hakkı yokSelam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?