Amin cnm cümlemizinkini bağışlasın yüce Rabbim :)
Amin canim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm cümlemizinkini bağışlasın yüce Rabbim :)
Kızlar merhabalar, burayı özledim gerçekten. Son 1 haftam çok kötü geçti. Dün doktora gittim, biliyorsunuz Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş denmişti. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Duyguların karmakarışık, sizinle paylaşmak istedim hamiş arkadaşlarım
İnşaallah canım çok tesekkur ederimHayirli olsun arkadasim insallah bebisinide kalp atisinida duyarsin saglikla. Tum hamilelere Allah kolaylik versin insallah
Amin canım topladım iş bile yaptım evde Hamdolsun sabahları yığıntı gibi oluyorumGünaydın herkese :)
Bizim sizinle aramızda bir gün var gibi görünüyor, bende dün doktoruma bu bulantılar ne Zaman geçecek diye sordum, 3-4 haftaya rahatlarsın, merak etme, geçecek dedi. Allah sabır versin, dayanma gücü versin hepimize :)
Merhaba küçük bebeğiniz olduğunu okuyunca dikkatimi çekti. Çevrenizdekilerin tepkisini merak ettim. Biz henüz kimseye söylemedik. Nasıl tepkiler alacağımı merak ettim. Bulantılar için kolaylıklar bu arada..Günaydın anneler günaydın sabah bulantıları :) Çubuk kraker iyi ki varsın ayrıca bide 13 aylık bi kızım olunca içime akıtıyorum resmen herşeyi![]()
ilk gebeliğim, ankaradayım ikiz bbek bekliorum 29 yaşındayım
Hiç bulantın olmayadabilir canım. Benim 2. hamileliğim ilkinde hiç olmadı. Şimdilik bunda da yok böyle devam sefer. inşallah seninde. Bulantım yok diye aklına başka şeyler getirme. Ben acaba sıkıntı mı var diye dertlenirdim başta sanki zorunlulukmuş gibikızlar ben 6. haftadayım daha bulantım fazla yok hatta hiç yok diyebilirim sadece süt içinde midem kalkıyor. kaçıncı haftanızda başladınız? yarın dr kontrolüm var kalp atışını duyucaz inşallah dua edin kızlar
Kızlar merhabalar, burayı özledim gerçekten. Son 1 haftam çok kötü geçti. Dün doktora gittim, biliyorsunuz Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş denmişti. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Duyguların karmakarışık, sizinle paylaşmak istedim hamiş arkadaşlarım
Sagolasin canım ... Senin adına da çok çok sevindim maasallah. İkiz gorunuyor dedi doktor ama rüya gibi geliyor :)) hayırlısı olur inşaallahÇok sevindimmmm gözünaydın canım aynı şey pazartesi günü benim de başıma gelmişti 3.5 mm idi kese çok moralim bozulmuştu ama dün 12.5 mm çıktı kesem hatta yolk sac kesesi bile oluşmuş :) çok şükür...hadi bakalım bir beklerken iki mi olacak sürpriz olarak kalp atışı için haftaya cuma çağırdı beni de..tekrar hayırlı olsun![]()
Sagolasin canım ... Senin adına da çok çok sevindim maasallah. İkiz gorunuyor dedi doktor ama rüya gibi geliyor :)) hayırlısı olur inşaallah
Amin canım aminnn...Amin hayırla sağlıkla sıhhatle alalım minişlerimizi kucağımıza inşallah benim de geç döllenme olmuş korkuttu bizi minik meleklerimiz peki tedaviyle mi oldu canım aşılama falan yoksa kendiliğinden mi :)
Amin canım aminnn...
4 yıldır deniyoruz canım ama olmuyordu. 1 yıldır Çapa'da testler, tahliller, filmler vs yapıldı hiç sorun yok denildi ve Nişan ayi:'nda aşılama yapılacaktı. Ben aşılama için tedaviye başlayacakken hamile olduğumu öğrendim. Yani tedavi vs olmadim:) hanı tüp bebek olsa ikiz ihtimalini düşünürdüm ama böyle olunca şok olduk :))
Ayy ne güzel senin de aynısı olmuş maasallah. Rabbime ne kadsr sukretsem az gerçekten. İnşaallah emanetlerimize hakkıyla bakabiliriz. Saglikla gelirler inşaallah :)Yaa çok duygulandım Rabb'imin mucizesi işte :)) benim de mayıs ayında aşılama yapılacaktı nisan da hamile olduğumu öğrendim ne kadar şükretsek az işte herşeyin bir zamanı varmış meğer..
Bizimkiler şaşırdı çok sevindi korktu Kızım küçük oldugu için bide ben 4 sene diyordum spiral takılıydı kayma yaptı sonra regli oldum nasıl oldu bilmiyorum ama Allah ın minik bi mucizesi bize sanırım Kızımın çok arkadaş canlısı olması sevecen olması Allah kızıma bi kardeş yolladı 2 sene zor olucak sanırım ama güzel oldu bal kaymak tahin pekmez oldular sizinkilerde sevinecektir bi torun daha gelio daha ne olsun Çocuğunuz kaç aylık buaradaMerhaba küçük bebeğiniz olduğunu okuyunca dikkatimi çekti. Çevrenizdekilerin tepkisini merak ettim. Biz henüz kimseye söylemedik. Nasıl tepkiler alacağımı merak ettim. Bulantılar için kolaylıklar bu arada..
Ayy kiz benimde 14 aylik oglum var sende benim gibi hemen yapmissinGünaydın anneler günaydın sabah bulantıları :) Çubuk kraker iyi ki varsın ayrıca bide 13 aylık bi kızım olunca içime akıtıyorum resmen herşeyi![]()
Ben ikizlere hamile degilim ama ikizlere benziyor canim sanki iki tane kese varUltrason görüntüsünü ekliyorum özellikle ikizlere hamile olan kızlar bi bakar mısınız rica etsem sizinkilere benziyor mu![]()