evet bi de çabuk büyüyolarmuş çok giydiremezsin diyolar.
ama ya hediye gelmezse. ben evlenince nasılsa borcam hediye gelir diye borcam almadım 1 tane bile borcam gelmedi ya.
ya gelir umuduyla borcamsız ıdare ettim bi süre :) bu işe dönmesin o da
Ya bi arkadaş öyle bi bilgi olduğunu yazmış, ona yazdım canım benim bilgim yok. Erkekmiş fasulye gibiyse :)Canım benim kesem de fasülye gibi beni korkutmuştu bu durum :) kız mı olurmuş fasülye gibi olunca...
Fasülye erkek, yuvarlaksa kız:) ama rivayet tabi bu diye düşünüyorum. Cinsiyet kesinleşene kadar bu tür tahmin yöntemleri ile eğleneceğiz artık.Canım benim kesem de fasülye gibi beni korkutmuştu bu durum :) kız mı olurmuş fasülye gibi olunca...
Cnm ben yazmstm onu biryerde okudum Kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diye yazmıslardı ama tabii ne kadar dogruCanım benim kesem de fasülye gibi beni korkutmuştu bu durum :) kız mı olurmuş fasülye gibi olunca...
hakikaten yeşil pasaport olayı harika:) bakalım şu schengen kalkacak mı. çok da umutlu değilim ama bekliyoruz:)Biz o konuda biraz şanslıyız, yeşil pasaportumuz var. Kızıma bile 40 günlükken çıkarttık.
bana da ilk erkek gibi görünüyor dediler, sonraki kontrolde kız dediler:) yani 13. haftada bir ihtimal belli bile olsa net olmayabilir.Benim kızımda 13. haftada erkek olma ihtimali daha yüksek gibi ama belli olmaz demişti.
Sana şimdiden söylediler mi canım?bana da ilk erkek gibi görünüyor dediler, sonraki kontrolde kız dediler:) yani 13. haftada bir ihtimal belli bile olsa net olmayabilir.
yok canım. ben ilk hamileliğimden bahsettim. bu hamileliğimle ilgili henüz bir gelişme yok:)Sana şimdiden söylediler mi canım?
Ay ben de heyecan yaptım aramızda az var diye :) hoş çok iyi biliyorum 16. Haftadan önce kesin olmayacağını ama merak işte :)yok canım. ben ilk hamileliğimden bahsettim. bu hamileliğimle ilgili henüz bir gelişme yok:)
Ben taramaları oglum. Da yaptırmadım bundada düşünmüyorum sonuc da anne karnında tedavisi yok bosuna stres olmak istemiyorum.Merhaba kizlar, ne zamandir girmedim foruma. Bulantilarim oyle fena oldu ki gecen hafta ne yesem durmuyordu midemde, birsey de yiyemiyordum. 3 kilo kaybettim. Doktorum mide bulantisi icin ilac vermisti ama o bile ise yaramadi. Bugun 9 + o olduk. Bulantilarimda azaldi, hatta istahim yavas yavas geri geliyor cok sukur.
Ilk kan testleri icinde randevu aldim doktorumdan 16 Mayis'ta yani 10 +4 olucaz. NT ultrasonuna falanda bakilacak. Bulantilardan heyecan falan kalmamisti ama 16 Mayis yaklastikca sanirim heyecandan uyuyamicam.
Sizin kan testleri (taramalar) basladi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?