2016 Aralık Anneleri

Çok güldümmmm aynı durum bende de söz konusu oldu annem kızım borcam almayalım aman herkes getirir zaten dedi 1 tane bile borcam gelmedi :) şimdi de ilk bebeğim olacak kısmetse herhalde beni kimse durduramaz ayıracağım aylarına göre aldıklarımı tekrar alınmasın diye bir de alışverişe cinsiyetten sonra başlamayı düşünüyorum...

hamile sütyeni kullanan var mı? göğüs ucu hassasiyeti için almam gerek sanıyorum.normalde kullandıklarım rahatsız ediyor

Günaydınlar hakımlar bayadır giremiyorum uç yasını doldurmak üzere olan PAşam ne yatırıyor ne oturtuyor ondaki gibi her kafam estiğinde uyuyamıyorum bunada şükür diyelim Rabbim yokluklarını göstermesin benım iştahsızlık devammmm yrm st de bir kg erik yedim ama Nasıl yemek eşim yavaş ye diyo
Cinsiyetler konuşulmuş bnm oglum 12 haftalıkken belli etmişti kendini duruş pozisyonundan dolayı
Bizim kontrol bir ay var daha Ramazan'dan önce gidecegim yani ta haziran da hayırlısı karnım büyüdükçe yami iç karnım namaz da secde ye eğilirken hissediyorum içerdeki varlığımı Elhamdülillah

Ben taramaları oglum. Da yaptırmadım bundada düşünmüyorum sonuc da anne karnında tedavisi yok bosuna stres olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…