canım normal sen sigara içtiğin için kendini suçlu hissediyorsun bu yüzden az olduğunu düşünüyorsun. ben yinede bırak derdim kendine yaşattığın gereksiz stresden kurtulmak içinya ben bebeğin boyuna taktım şimdi.. 18 mm normal mi 8 hafta 4 günlük ölçümde ..? çünkü arada bir sigara içiyorum o yuzden gerimi gelişimi diye korkuyorum
Merhaba kizlar, ne zamandir girmedim foruma. Bulantilarim oyle fena oldu ki gecen hafta ne yesem durmuyordu midemde, birsey de yiyemiyordum. 3 kilo kaybettim. Doktorum mide bulantisi icin ilac vermisti ama o bile ise yaramadi. Bugun 9 + o olduk. Bulantilarimda azaldi, hatta istahim yavas yavas geri geliyor cok sukur.
Ilk kan testleri icinde randevu aldim doktorumdan 16 Mayis'ta yani 10 +4 olucaz. NT ultrasonuna falanda bakilacak. Bulantilardan heyecan falan kalmamisti ama 16 Mayis yaklastikca sanirim heyecandan uyuyamicam.
Sizin kan testleri (taramalar) basladi mi?
hamile sütyeni kullanan var mı? göğüs ucu hassasiyeti için almam gerek sanıyorum.normalde kullandıklarım rahatsız ediyor
İşin zor gerçekten yaaa ben yataktan kalkamiyorum bulantıdan çok kötü bir haldeyim diye bunalıma giriyorum ama senin işin daha zor iş ev Allah yardım etsin ama haftasonu kalkamiyorum fenayim de dinlen benceSelam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.
Bir haftasonun var bencede dinlenmelisin.Bende grip gecirdim havalardan sanırım.Mide bulantım çok kötü boyutlarda hergün ağlamaktan bitap düştüm annemde kalıyorum.bulantıların geçeceği,hamileliğin tadıba varacağım günleri dört gözle bekliyorumSelam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.
Gerçekten çok zor okurken fenalık geldi yani sen yaşıyorsun birde bu durumuSelam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.
Canım geldiyse kuş direnme rahatlarsın en azından diğer turlu daha çok bulanacakHayirli cumalar arkadaslar. Benimde bulantilarim gecen haftaya gore daha fazla. Hele bu sabah istifra etmemek icin cok direndim soguk terler doktum ve naneli sakiz yardimiyla cikarmaktan kurtuldum. Insallah bu zamanlarimizda gecer ve saglikla hamileligimizi devam ettirebiliriz. Bol bol dinlenmeye calisin insanin kolunu kaldiracak hali kalmiyor zaten
Ayy Canım kendimi okudum resmen aynı durumdayız kaçıncı haftanBir haftasonun var bencede dinlenmelisin.Bende grip gecirdim havalardan sanırım.Mide bulantım çok kötü boyutlarda hergün ağlamaktan bitap düştüm annemde kalıyorum.bulantıların geçeceği,hamileliğin tadıba varacağım günleri dört gözle bekliyorum
Bir haftasonun var bencede dinlenmelisin.Bende grip gecirdim havalardan sanırım.Mide bulantım çok kötü boyutlarda hergün ağlamaktan bitap düştüm annemde kalıyorum.bulantıların geçeceği,hamileliğin tadıba varacağım günleri dört gözle bekliyorum
Canım geldiyse kuş direnme rahatlarsın en azından diğer turlu daha çok bulanacak
Niye Canım ya bende çok zor kusuyorum içim çıkıyor ama yapacak birşey yok tabiki yeri gelince kusacaksin hamilesin tutma kendiniCanim kusmaktan korkuyorum cok, hayatimda 1 ya da 2 kez kustum o yuzden kusmadan atlatmak istiyorum ama bakalim rabbim kolaylik versin sabir versin hepimize insallah
Niye Canım ya bende çok zor kusuyorum içim çıkıyor ama yapacak birşey yok tabiki yeri gelince kusacaksin hamilesin tutma kendini
Selam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?