Selam kızlar, Hayırlı cumalar hepinize. Ben halen öksürük krizleri ve ağrılar ile başetmeye çalışıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Birde müdürüm sağolsun laf sokup duruyor. Geçmedi mi hastalığınız daha diye. Yok geçti numara yapıyorum demek istiyorum. Biraz önce odasına geçtim nasıl iyileştiniz mi dedi. Bende ilaç alamadığım için dinlenmeden geçmez, inşallah haftasonu artık dedim. Neyse haftasonu geldi dedi. Bi iş vermişti pazartesi. Bu hafta hiç başımı kaldırmadan neredeyse hep o işle ilgilendim. Son 13 yılın verilerini tarıyorum. Bitmedi mi dedi, bitiremedim devam ediyorum, çok detay var dedim. Çokda detaylandırmanıza gerek yok yüzeysel yapın dedi. O an zaten gerginim bir haftadır. Ne gecem belli ne gündüzüm. Bu kadar şeyin arasında birde hastalıktan mı yoksa susamdan mı kaynaklı bilemiyorum. Felaket bulantım var. Yani bildiğiniz isyan içindeyim. Haftasonu dinlenirim diyordum ya kayınvalidem kuran okutacakmış. Bi çıkıntılık yapıp gitmeyip evimde yatsam diye düşündüm, kayınbabam ve kaynım bize geçecekmiş millet geleceği için. Çok yorgunum ama ben artık. Dayanmayıp bir yerlerde yığılıp kalacam.