Oyle gercekten benimde bugun midem cokk bulaniyorrHmm sağol Canım daha iki buçuk haftam var bulantilar bir geçse hap bile içmek isgence oluyor
Sabah kalkınca biraz çıkarttım kahvaltı yapabildim ama okadar midem bulanıyor ki onları çıkartamadım çünkü kusamıyorumda hala akşam yemeği yemedim su icemiyorum çok zor Allah hepimize yardım etsinOyle gercekten benimde bugun midem cokk bulaniyorr( cikardim cikaracam .. etten nefret ediyorum yaa
Gercektende oyle sabirla belicez artik gecmesini. Cok zor oglumda 9 ay boyunca cektimSabah kalkınca biraz çıkarttım kahvaltı yapabildim ama okadar midem bulanıyor ki onları çıkartamadım çünkü kusamıyorumda hala akşam yemeği yemedim su icemiyorum çok zor Allah hepimize yardım etsin
Aynen cnm çarpıntı bende de oluyorMerhaba hanımlar
Çin takviminden bahsedilmis benim kızım da tuttu bunda da kız gösteriyor eşim ilkinde de kız istemişti şimdi de kız olsun diyor Rabbim hayirlisini nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarimiz olsun o yeter bana kız erkek farketmez
Aranızda benim gibi kalp carpintisi yaşayan var mı? Bazen korkutuyor beni hamilelikten mi yoksa başka bir sorun mu var acaba? Kontrole gittiğimde doktora sorarım diyorum ama daha bir ay varne yapsam acaba gitsem mi
Ayy Canım ya nerde yemek yapmak yesek bi bende annemdeyim evde aç oturuyordum eşim gelir tost yaparsa belki yiyordum bende 9+2Gercektende oyle sabirla belicez artik gecmesini. Cok zor oglumda 9 ay boyunca cektim8 haftalikken basladi bulantilarim ilk hamilelikte bundada oyle olacak galiba yarin 7+6 oluyoruz yine mide bulantilarim basladii ((( ayyy atten nefret etmeye basladim artik yemekte yapamam
Şükür iyii yanii aynıKizlar nasilsiniz
Yapar canım. Benim bir öğrencim de hamile, folik asit onda çok bulantı yapıyordu. Doktoru multivitaminle değiştirdiKizlar gunaydin ben dun folik asit icmeyi unuttum.ilk defa gece migdem bulanmadi acaba bu folik.asit de migde bulantisimi.yapiyor
Biz o konuda biraz şanslıyız, yeşil pasaportumuz var. Kızıma bile 40 günlükken çıkarttık.dur bakalım şu schengen vize olayı kalksın belki biz de gideriz:)))
Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Tekrar olmadı değil mi kahverengi akıntı ?Bugun tahlil sonuclari icin gittim doktora sonuclarim iyi cok sukur bi problem yokmus..
Cok fazla gazim oluyor dedim
Doktorda yesillik yiyor musun dedi..
Yesillik cok fazla yemiyorum ama sonra dusununce erikten olabikecegini dusundum
Erik cok fazla yiyorum ve yedikten sonra afedersin ama agizdan fazla asit cikoyordu..:)))
Benimki kızımda doğru çıktı. Bu seferki minik için de erkek diyor. Bakalım ne olacak?Çin takvimine göre bakan oldu mu kızlar? Benim arkadaşım benim için bakmış kız çıkacak diyor, bir de sizler bakın bakalım gerçekten tutuyor mu, kaç kişinin tutuyor öğrenelim, ne kadar güvenilir bir şey bu Çin takvimi dedikleri
Benim kızımda 13. haftada erkek olma ihtimali daha yüksek gibi ama belli olmaz demişti.çok da erken demiş aslında allah allah:))) ozaman benimde bir sonraki kontrolüm nerdeyse 13. haftaya denk geliyor heyecanlandım bak şimdi:) benimkini de derlermi acaba:)
Ama hangi spermi kabul edeceğini de yumurta belirliyor. Hakimiyet yine bizde yani.Çin takvimi bana mantıklı gelmiyor. Çünkü çin takvimi sadece annenin bilgilerini alıyor. Oysa çocuğun cinsiyetini belirleyen kromozomlar babadan geliyor
Benim kesem ilk günden beri fasulye gibi:) ama kız çocuğu istiyorum çok. Hayırlısı sağlıklısı diyorumBi yerlerde okumuştum kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diye.. Doğru mudur acaba?
Normal mi acaba?Aynen cnm çarpıntı bende de oluyor
Benim kesem ilk günden beri fasulye gibi:) ama kız çocuğu istiyorum çok. Hayırlısı sağlıklısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?