- 30 Eylül 2015
- 10
- 9
- 1
- 47
merhaba cnmm hoşgeldin
hemşerimmişsin :)[
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnmm hoşgeldin
hemşerimmişsin :)[
Nasıl yaptınız hamilelik takvimini acabahoşbuldum canım
Nasıl yaptınız hamilelik takvimini acabaBnde yapmak istiyorum yapamıyorum
ben varım. Sat 7 mart, sata göre bebek 8+3 ama ultrasona ve doktora göre 9+1. Değerler ortalama olduğu için herkeste aynı hızda gelişmeyebiliomuş ama bebek. İlerde ya da geride olabilirsiniz yani.Ya kızlar ultrasonla adet tarihi farklı olan var mi
Canım kaydını yaptığım sağlık ocağının üzeri il sağlık ek binası:))alt kat aile hekimliği diğer katlarda birimler varAile hekimliğinin kendi laboratuvar imkanı olmuyor, eğer il merkezinde değilseniz yapılamıyor olabilir, çünkü genelde il sağlık laboratuvarına gönderiyor ildekiler, ilçede o imkan olmayabilir.
Nasıl yaptınız hamilelik takvimini acabaBnde yapmak istiyorum yapamıyorum
AY BENİM SAÇLARIM TE BÖYLE BEMBEYAZ![]()
Keratherapy Perfect Match (Orta/Koyu Kahve) Keratin İçerikli Beyaz Kapatıcı Sprey 118ml
Dipten Gelen Beyazlarınızı Anında Kapatın!
Kuaföre gidemeyecek kadar yoğun musunuz? Keratin içeriği sayesinde doğal görünüm elde etmenizi sağlayan, sprey formundaki, suya dayanıklı PERFECT MATCH ile sadece 2 dakikada dipten gelen beyazlarınızı kapatın.
![]()
bende sigara icen bir anne adayiydim ama hamile oldugun ogrendigim hafta bıraktım bugun migde bulantim basladi gibi lhic canim cekmiyor ..
Ben yurtdisindayim ve burda hix bir doktor hamilelikte en azindan benim cevremdekilere soyledikleri iciyorsaniz tamamen birakmayin 10 iciyorsaniz 5 indirin 5 ise 2 ye normal ictiginiz sigrayi biramin ince olan lsrdan icin size tavsiyem sabah ac karnina icin tiksiniyosunuz :)) tamamen birakmak daha cok anneyi strese soktugu icin bebegi etiketler mis bence en iyi cozum sabah ac karnina icin nasil birakiyorsunuz :)
Daha ne kadar icicez acaba folik asiti midem almıyor bulantı dan su bile icemiyorum çünküEvet canim folik asit mide bulantisi yapiyor ben ilk once 0.5 mg aliyordum o mide bulantisi yapti 0.4 mg gecince mide bulantisi ypmadi cok sukur
Hamileligin 3.cu ayina kadar yani 12 haftalik olana kadarDaha ne kadar icicez acaba folik asiti midem almıyor bulantı dan su bile icemiyorum çünkü
Hmm sağol Canım daha iki buçuk haftam var bulantilar bir geçse hap bile içmek isgence oluyorHamileligin 3.cu ayina kadar yani 12 haftalik olana kadar
1.73cm demek bnm bildiğim 1mt 73cmseninki 1,73 cm dir Azra.. 17,3 mm'ye karşılık geliyor.