Tatlıya karşı hiç istek duymuyorum ki normalde çikolatasız asla gün geçirmezdim. Tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum sadeceKizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorummidemin bulantisini aliyor oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum ) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?
Ölücem artık bulantıdan kusmaktan ya yaşamaktan zevk alamaz oldum sen nasılsınAynen dahada artti dimi. Bi tek bana mi ole gelio diyodum. Hele gecen iki gun ne yediysem gitti. Midem tuttuklarinida daha almaz olmustu. Hafta ilerledikce artiyo galiba. Ne zaman inise geccegi merak konusu
Canım yeni gordum bulantıdan mı geçmiş olsun bende mi gitsem aynı durdayız ne dedilerHastanedeyim kan idrar alindi serum verildi biyokimya hemogram blmem ne blmem nee
Artik dayanamiyorum. Yatiyorum suan acilde
İyi akşamlar kızlar sizlere bir sorum olacaktı dün bat günümü ben 2 gün öncesinde idrar testinde çift çizgi gördüm 3 adet değişik markada. Bu sabah kahverengi akintim geldi özelde kan verdim değerim 23 çıktı canım çok sıkkın değerim çok az değil mi? Adet gununde 1 gün sonrası için. . Düşük mu yapıyorum aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu
Ben de öyleyimÖlücem artık bulantıdan kusmaktan ya yaşamaktan zevk alamaz oldum sen nasılsın
Kizlar hanginiz aranizda limon yeneye basladi cunku ben 2 gundur tuzlayip limon yiyorummidemin bulantisini aliyor oglumdada kilo kilo limon yedim acaba buda mi erkek olacak diyorum ) kizlar siz ne yiyirsunuz eksimi tatli mi ?
Hastanedeyim kan idrar alindi serum verildi biyokimya hemogram blmem ne blmem nee
Artik dayanamiyorum. Yatiyorum suan acilde
En az ilk 3 ay böyle gidecek ama gerçekten çok zor annemde kalıyorum eve banyo yapmaya falan geldim ama geldiğimden beri kusuyorum WC ye bile kalkacak halim kalmadı ki banyoya gireyim çok zormus gerçekten yaşamayan bilemezBen de öyleyimdipteyim artık hep mi böyle sürecek umutsuzluğuna kapıldım
Hayirli olsun bebeğin canım hoşgeldin26 mart son regli tarihim 26 nisan da kan tahlili yaptirdim 176 cikti haftaya gidicem kontrole insallah
Hematom ne ki bu yüzden mi kanaman oluyo bak bebeğin seninle inşallah hep seninle kalacak dualarim senineMerhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun
Dedigin ilacı kullanmadim folbiol dan başla hiç ilaç kullanmıyorum CanimArkadaşlar aranızda Gynoflor kullanan oldu mu? Bir cevap verin yahu! Bir de kullandığınız takviyeler neler?
Acaba erkek mi kizTatlı isteğim sıfır bnm
Daha çok ekşiye yatkınlık
Ama çokca kuru şeyler ekmek peynir börek poğaça vs..
Birde nane
Ayyy bnde limonn yiyorumTatlıya karşı hiç istek duymuyorum ki normalde çikolatasız asla gün geçirmezdim. Tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?