Yoksa kağıtlara ne gerek var canım? Yine de iste doktorun keyfine kalmış verir belki.adet geçmeden bakmıyorlar Allah affetsinMeraba cnm bırazdan gıdıcem sabah kosturmak ıstemedım 11 de kalktık zaten cocugun benım kahvaltım yemek yap ev topla derken oğleden snra gıdelım dedım bırazdan gıtcem sankı yok ya ıcıme ole doguyor. Dr a desemkı sonuc kagıtlarımı almak ıstıyorum verırmı bakmadan bıseye bakmasın yuzume yokmus demesın cunku yalandan adet 2 gun gc tı dedım yoksa bakmıodu keyfı bakmıoruz dedı salak bnde ıkı gun gectı dedım o yuzden kağıtları alabılırım deılmı ?
Canm aldım sonucumu kagıdıda aldım d vıtamın eksıklıgı varmıs ılac verdı değer 0.29 çıkmıs bılemedım bu yukselırmı sanırım yukselmez değil mi ?Yoksa kağıtlara ne gerek var canım? Yine de iste doktorun keyfine kalmış verir belki.adet geçmeden bakmıyorlar Allah affetsin
Ve kasık ağrım devam edıyorYoksa kağıtlara ne gerek var canım? Yine de iste doktorun keyfine kalmış verir belki.adet geçmeden bakmıyorlar Allah affetsin
Ve kasık ağrım devam edıyor
Evet emzırıyorum ama kremsi akıntı kasık ağrım fena ve iştah arastırdımda bı hafta once oldugu ıcın negatıf cıkıp adet gunu yukselen yada idrarda ogrenen yuzlerce kısı varmıs ole bıseyde olabılcegınden dolayı beklıorum adetıYükselmez canım,emziriyorsun eğer virgülü sonuç o yüzden çıkıyor
Bi takip et bakalım adet gününden bir kaç gün geçine idrar testi yaparsın eğer adetin gecikirse.Evet emzırıyorum ama kremsi akıntı kasık ağrım fena ve iştah arastırdımda bı hafta once oldugu ıcın negatıf cıkıp adet gunu yukselen yada idrarda ogrenen yuzlerce kısı varmıs ole bıseyde olabılcegınden dolayı beklıorum adetı
Kasık ağrım baya arttı acile gıdıorum cnm baktırcmBi takip et bakalım adet gününden bir kaç gün geçine idrar testi yaparsın eğer adetin gecikirse.
Baktırdın mı canım?Kasık ağrım baya arttı acile gıdıorum cnm baktırcm
Bakıldı canım +1 lökosıt cıktı enf var dedı ılax yazdı bakalımGittin mi
Baktırdın mı canım?
Söyleyecektim sana ama çok bilmişlik etmeyeyim dedim :) enfeksiyon olduğunda hcg hormonu çok az artar.Kısa zamanda geçer inşallah canım çok geçmiş olsun.Bebeği hazır olduğunda Rabbim verir inşallahBakıldı canım +1 lökosıt cıktı enf var dedı ılax yazdı bakalım
Olurmu estagfurullah cnm bakalım ıste ılac. Fılan verdıler zaten.Söyleyecektim sana ama çok bilmişlik etmeyeyim dedim :) enfeksiyon olduğunda hcg hormonu çok az artar.Kısa zamanda geçer inşallah canım çok geçmiş olsun.Bebeği hazır olduğunda Rabbim verir inşallah
Aynı sorular bende de var canım. Adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı. Şüpheli ilişki de olmadı. Buna rağmen hamileysem adını mucize koyucam artıkOlurmu estagfurullah cnm bakalım ıste ılac. Fılan verdıler zaten.
Valla bende anlamıs değilim hala ilacları almadım başlamakta bıle tereddutteyım. Zaten carsamba adet gunum yarın alıcm daha ılaclarımı bakalım kısmet değilim hallerAynı sorular bende de var canım. Adetim 4 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı. Şüpheli ilişki de olmadı. Buna rağmen hamileysem adını mucize koyucam artık2.hamileliğe henüz hazır değilim o yüzden kan testi için 10 gün geçmesini bekliyim diyorum
Aslında 2.cinin bu kadar plansız ve erken olma ihtimaline takılmıştım ne yaparım nasıl bir yol izlerm diye düşünürken az önce adet oldumValla bende anlamıs değilim hala ilacları almadım başlamakta bıle tereddutteyım. Zaten carsamba adet gunum yarın alıcm daha ılaclarımı bakalım kısmet değilim haller
Aynısını yaşadık biz de. 2 -3 gündür düzeldi yine uyku düzeni. 1 ay uykusuz gittim geldim okula hatta eşimle sıra usulü oluşturduk. İkimiz de uykusuz yorgun olacağımıza bir gün ben bekledim kelebeğimi bir gün o. En erken yatma saatimiz 2-2.30 idi. dönem tatilini dört gözle bekliyorum çok yoruldum.Arkadaşlar herkese merhababirimde 1 yaş aşılarından 1 hafta sonra ateşimiz yükseldi..domuz gribi salgını varmış ne yazık ki yine doktorumuz influenza ve idrar testi yaptı temiz çıkınca aşıyla ilgili olabilir dedi..uyku düzenimiz bozuldu gece yarılarına kadar oturuyoruz sabah kalk okula git sonra.. 2. bebekler düşünülüyor ne güzel...Allah isteyen herkese nasip etsin,,
Aslında 2.cinin bu kadar plansız ve erken olma ihtimaline takılmıştım ne yaparım nasıl bir yol izlerm diye düşünürken az önce adet oldumben şüpheyi attım darısı başına gönlüne göre olur inşallah:)
Aynısını yaşadık biz de. 2 -3 gündür düzeldi yine uyku düzeni. 1 ay uykusuz gittim geldim okula hatta eşimle sıra usulü oluşturduk. İkimiz de uykusuz yorgun olacağımıza bir gün ben bekledim kelebeğimi bir gün o. En erken yatma saatimiz 2-2.30 idi. dönem tatilini dört gözle bekliyorum çok yoruldum.
Bu arada bebişleriniZin konuşmayla arası nasıl? Kelebeğim birkaç kelime çıkartıyor ama konuşmak için pek çabası yok.
Benim minik tembel :) bilinçli olarak sadece anne baba anneanne gel Ege(kankasının adı:)), bir de telefona benzeyen bir şey eline geçtiğinde alo hıııı hııı diyor.1 aya razıyım neyse ki bundan sonra hep böyle olacak düşüncesi bile psikolojimi bozdu çünkü uykusuzluk beni allak bullak ediyor...kızım teyze dede baba anne gel hadi cici anneanne gibi kelimeleri söylüyor soru sorduğumda da soru cümlesi olduğunu anlayıp “hııı” diyor...ama günde 2 kere bütün kitaplarını okutuyor bana...seçiyor içinden uzatıyor bana :) iştahsızlık tam gaz 2 Ayda 1 gram kilo almamış doktordan çıktıktan sonra ağlama krizine girdim resmenama inanılmaz hareketli bir hafta içerisinde 3 kere düştü...
Aslında 2.cinin bu kadar plansız ve erken olma ihtimaline takılmıştım ne yaparım nasıl bir yol izlerm diye düşünürken az önce adet oldumben şüpheyi attım darısı başına gönlüne göre olur inşallah:)
Valla bende durumla hala daha karısık içimdeki şüphelerden dolayı ilaçlara başlamadım ve evde son kalan testım vardı adete 3/4 gun var onuda dayanamayıp denedım akşam ve hayalet çizgi çıktı bende anlamadım bu işten bişeyAynısını yaşadık biz de. 2 -3 gündür düzeldi yine uyku düzeni. 1 ay uykusuz gittim geldim okula hatta eşimle sıra usulü oluşturduk. İkimiz de uykusuz yorgun olacağımıza bir gün ben bekledim kelebeğimi bir gün o. En erken yatma saatimiz 2-2.30 idi. dönem tatilini dört gözle bekliyorum çok yoruldum.testi pazartesı yada salı tekrarlasam net gorurum sanırım saskınım ve anlam veremıyorum bakalım nolck bu ay bı tuhaf gectı goremeyedebılırsınız gorenlerde olabılır cok sılık oldugu ıcın ben elımde tuttugumda hıc ısık vs olmadan goruyorum oncekıler bembeyaz olup tek cızgıyle kalıolardı sonra ne golge ne bısey oluyo bu bole oldu
Bu arada bebişleriniZin konuşmayla arası nasıl? Kelebeğim birkaç kelime çıkartıyor ama konuşmak için pek çabası yok.
Benim minik tembel :) bilinçli olarak sadece anne baba anneanne gel Ege(kankasının adı:)), bir de telefona benzeyen bir şey eline geçtiğinde alo hıııı hııı diyor.
Umarım daha kısa zamanda düzelir canım miniğinin uykuları. Ben kızımı bazen kasten uzun zaman uyutmuyordum uykusu erken gelsin diye ama yine uykusu gelmiyordu..
bizde de tam tersi vardoktorumuz çok kilo almış mamayı, pirinci kesin dedi. Bu miniklerin ortası pek yok herhalde.