Ben ben bennngünaydın kızlar nasılsınız bebişlerimiz büyüdü yakın yaş aralıklı kardeş isteyen var mı 2 yaş ara gibi
isteyip bakması çok zor olur diye cesaret edemeyenler var mı
Canım 22 no aldım ben. Çok hızlı büyüyor ayakları diyorlar. 1 numara farktan bir şey olacağını sanmıyorum. Dediğin gibi kalın çoraplar iş görürCanım kaç no aldn 2 gündür bakıorm 20 no alsam kalın çorapla filan idare ederz sanrm. Ben evde el örgüsü patik giydiriyorm ince çorabn üzerine bağlıorm yoksa çıkarıo benim minik yaramaz
Canım halıda kaymıo patik, dediğin gibi çıplak zeminde kayıyor ama benim 4 köşe halıCanım 22 no aldım ben. Çok hızlı büyüyor ayakları diyorlar. 1 numara farktan bir şey olacağını sanmıyorum. Dediğin gibi kalın çoraplar iş görürpatik çok kayıyor canım miniğin yürüyorsa problem olabilir.
Biz halıyı pek sevmediğimiz için o problem bizde bolca mevcut canım. 20 numara tam olur gibi o zamanCanım halıda kaymıo patik, dediğin gibi çıplak zeminde kayıyor ama benim 4 köşe halı21 no ev botu almıştım altı sert olanlardan büyük gelio 1 parmak boşluk var canm artık deneyip alcam
Bizim beyler birbirine çok benziyor :)) zamanla oturur anlarlar inşallah. Burun akıntısı bir nevi daha iyi canım en azından tıkanıp ağrı yapmıyor. Bu dönem çekicez sanırım kışı nasıl bitiricez bilmiyorum gerçekten. Benim kuzucuk iyice abartmış yatağından inmiş parkeyle halı arasında uyuyordu yine. Teselli ediyorum kendimi Böyle böyle bağışıklıkları da artar inşallah diyerek.
Canım 2 ayı almaz emin olhaftaya bakarsın pıtır pıtır yürür kuzucuk. Bir anda başladı kelebeğim yürümeye şimdi yerinde durmuyor e tabi kafa göz çarpıyor dengesini sağlayamadığında da. Kuzucuk doyacağı kadar yiyordur tatlım bir de İyice hareketlendikleri zamandalar kilo almaması bu dönemde çok normal canım sıkma canını
Canım baya süründürüyor o burun akıntısı öksürük. Kelebeğim daha yeni iyileşti neredeyse 1.5 aydır çekiyorduk. Çok sevindim canım ağır olmamasına zaten keyfi yerindeyse sıkıntı yok demektir. Oyy kuzum benim kıyamam ya o çığlık çığlığa uyanışlar beni çok üzüyorEvet canım sen anlattığında da düşünüyordum “ne kadar benziyorlar” diye..tam bir hafta olduhala geçmedi Burun akıntısı öksürük de eklendi şükürler olsun ki ciğerleri temiz dedi doktorumuz balgamı atamıyormuş..evet bende şimdiden dua etmeye başladım nolur bu yıl çok soğuk olmasın diye..yine diş çıkarıyor gece uykulardan çığlık çığlığa uyanmaya başladı bağışıklık sistemleri düşük yavruların artık sütüm de çok azaldı günde 150 cc ancak sağıyorum o da bir öğün oluyor...tabi anne sütü aldığında 2-3 günde iyileşiyordu..
Canım baya süründürüyor o burun akıntısı öksürük. Kelebeğim daha yeni iyileşti neredeyse 1.5 aydır çekiyorduk. Çok sevindim canım ağır olmamasına zaten keyfi yerindeyse sıkıntı yok demektir. Oyy kuzum benim kıyamam ya o çığlık çığlığa uyanışlar beni çok üzüyorinşallah bir an önce rahatlar miniğin. Anne sütünün bir damlası bile yeter şifa olur kuzucuğa.
Biz de bugün mumumuzu söndürdük artık kelebeğimin de bir yaşı var:)))
Teşekkürler canım. Kelebeğim çok farkındaydı kendi için bir kutlama yapıldığının hatta öyle ki beni aramadı bile. Arkadaşlarıyla oynamaktan, kucaktan kucağa gezmekten gözü beni bile görmedi çok mutluydu kuzucuğum:) gönlümüze göre oldu her şey eğlendik bol bolAh tebrik ediyorum canım benim nice nice musmutlu sağlıklı yılları olsun kelebeğinin..sen yazdığında ben bile duygulandımgeçen yıl geldi aklıma ne heyecanlar paylaşmıştık..evet canım hala öksürük ve Burun akıntısı devam anlaşılan bizde baya sürüneceğiz..nasıl geçti doğum günü kelebeğin mutlu muydu
Teşekkürler canım. Kelebeğim çok farkındaydı kendi için bir kutlama yapıldığının hatta öyle ki beni aramadı bile. Arkadaşlarıyla oynamaktan, kucaktan kucağa gezmekten gözü beni bile görmedi çok mutluydu kuzucuğum:) gönlümüze göre oldu her şey eğlendik bol bolhaklısın canım hepimiz heyecanla bekliyorduk bak bir sene geçti bile üstünden. Unutmaktan korkuyorum cidden:) korkuyla karışık tüm duyguları yaşadık. Ne olacak nasıl bakıcam yapabilecek miyim uyuyacak mı uyanacak mı vs vs :))
Canım miniğinin keyfi yerindeyse elinde bir mendille dolaşmaktan başka bir şeye takılmaillaki hasta olacaklar hala tazecikler dünya güzelleri:)
Zaman çok hızlı geçiyor canım her anın tadını çıkartmak gerekMaşallah kelebeğine :) bende bebeklik fotoğraflarına bakamıyorum kuzumun oturup ağlıyorum annem ne ara büyüdün sen diye :) evet ne yazık ki hastalık sezonunu açtık...inşallah devamı gelmez..darısı bizim doğumgünümüze artık..
Zaman çok hızlı geçiyor canım her anın tadını çıkartmak gerekgeçmiş olsun canım. İnşallah gönlünüzce güzel bir doğumgünü partisi olur kuzucuğun.
Biz hala aşıya da gidemedik.. zaman olmadı bir de azıcık korkmuyor değilim. Kelebeğim yeni yeni iyileşti bir de aşı ateş falan yapmasa bari..
Biz de yarın gidelim dedik aşıya. Korkmuyor değilim aslında inşallah rahat atlatırız. Menenjit aşısı için 1 yaş aşısından bir ay sonra gelin dedi doktorumuz. Rahattık bir süredir ama yine başlıyor aşı sıkıntımız. Herkeste alınıyor muymuş kan canım? Öyleyse bakıcımızla ya da eşimle gidelim bari ben dayanamıyorum kuzumun canının yanmasınaAh canım beni de şimdiden aşı telaşı sardıkan tahlili de yapacağız dedi doktorumuz benim kuzum ortalığı ayağa kaldırır damarları çok inceydi en son Alaşehir testi için almak istediklerinde birlikte hastaneyi yıkmıştık bir de menenjit aşısı var..
Biz de yarın gidelim dedik aşıya. Korkmuyor değilim aslında inşallah rahat atlatırız. Menenjit aşısı için 1 yaş aşısından bir ay sonra gelin dedi doktorumuz. Rahattık bir süredir ama yine başlıyor aşı sıkıntımız. Herkeste alınıyor muymuş kan canım? Öyleyse bakıcımızla ya da eşimle gidelim bari ben dayanamıyorum kuzumun canının yanmasına
Anladım canım. Bizim kan sayımımız parmaktan yapılmıştı en son gittiğimizde. Biz de gittik aşımızı olduk. Bakıcımız gelmese işim çok zordu. Artık her şeyi anlıyorlar ve zaptetmesi çok daha zor oluyor canım. Canı çok yandı kuzumunCanım 9.ayda almadı doktorumuz 1 yaş da alırız diye bilemiyorum her hastanenin ya da doktorun uygulaması aynı mıdır? Ama bu zamana kadar hiç kan aldırmadıysanız muhtemelen alınacaktır..evet bizde bakıcı teyzemizle gideceğiz ben tutamıyorum çünkükulaklarımı bile kapatıyorum gözümde yaşlarla..inşallah hemencecik atlatır kuzularımız...anladım o zaman bizimki de sonra yapılır çünkü ard arda 4 aşı mahvolurlar..