- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 31
Ben çok nadirse olsa giriyorum :) Allah gönlüne göre versin daha bebeğin kaç aylıktı? Silik çizgi çıktıysa bir kaç gün bekle tekrar yap ama silik çıktıysan hamilesindir bende öyle öğrenmiştim sonra kan testi yaptırmıştım.Benim de kasıklarjm ağrıyor devamlı şüpheli ilişki hiç korunmadan bile oluyor ama çok aktif emziriyorum ben ona bağlıyorum bu yüzden hamile kalmıyorum Rabbim dağına göre kar versin inşallah :)Bu arada ben 2. Hamılelıgım olabılır gun beklıorum hafta ıcı kan verıcem bakalım suan suphelı ılıskıden 7 gun gectı ıkı gundur bılhassa bugun yogun sekılde kasıklarım ağrıo sızce bu belırtımı ? Bariz bi şekilde ağrıo yanı anlamadım bende test ıcın tabıkı erken yaptım genede ama cıkan bısey olmadı sadece bırı sabaha kdr beklemıstı akşam ısıgında gorememıstım sabah ıkıncı cızgı sılık cıkmıstı onada guvenemem zaten bu kdr erken cıkarmasıda güç bi durum 17 sı adet gunum carsamba yada persembe kan versem cıkar belkı dıye dusunuyorm adetten 5 6 gun once yanı sizce ?
Uzundur yoktun canım. İnternet üzerinden satış yapacaktın diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor evden çalışma?Aşılar konusulmus asılarda hıc bısey yok benımkının gozunden yas bıle gelmedı onca korkutmustum kendımı hıcde bısey olmadı ama vucudunda kızarıklık oldu o gun karın ve sırtında cok hafıf alnında . Sızınde olursa korkmayın ertesı gun azalar kayboldular bıldırıyım ıstedım ateste yapmadı hıc bısey olmadı bosuna korkmusum
Ben çok nadirse olsa giriyorum :) Allah gönlüne göre versin daha bebeğin kaç aylıktı? Silik çizgi çıktıysa bir kaç gün bekle tekrar yap ama silik çıktıysan hamilesindir bende öyle öğrenmiştim sonra kan testi yaptırmıştım.Benim de kasıklarjm ağrıyor devamlı şüpheli ilişki hiç korunmadan bile oluyor ama çok aktif emziriyorum ben ona bağlıyorum bu yüzden hamile kalmıyorum Rabbim dağına göre kar versin inşallah :)
Uzundur yoktun canım. İnternet üzerinden satış yapacaktın diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor evden çalışma?
Aşı bizde bir hafta sonra ateş yaptı ama çok yüksek değildi. Bir de kızımın uyku düzeni iyice bozuldu ne yazıkki.
Kanda ne zaman çıkıyor bilmiyorum ben de bir araştırmakta fayda var. Ne de olsa hamilelik özen isteyen bir süreç. 2.gebeliğin şimdi olmasının avantajı da dezavantajı da var tabi. Allah gönlüne göre versin inşallah
Benim adetim 18 marttı ben 1 Nisa'nda kanda öğrendim henüz bir haftalıktıCevaplar için tesekkurler kızlar evet ewden devam edıyorum satısa benbebeğim 13 aylık oldu valla bu kan testınde adetten kaç gun onceye kdr cıkıodu onu merak edıyorum ona gore carsamba kan vercem
1 haftalıkken mi :O nasıl yanı 18 marttan 1 nısana 13 gun oluyo ?? Anlamadm ben adetım daha 17 ocakda sen sonrasında ogrenmıssın bn suan ogrenmek ıstıorm yanlıs mı anladmkıBenim adetim 18 marttı ben 1 Nisa'nda kanda öğrendim henüz bir haftalıktı
1 haftalıkken mi :O nasıl yanı 18 marttan 1 nısana 13 gun oluyo ?? Anlamadm ben adetım daha 17 ocakda sen sonrasında ogrenmıssın bn suan ogrenmek ıstıorm yanlıs mı anladmkıBenim adetim 18 marttı ben 1 Nisa'nda kanda öğrendim henüz bir haftalıktı
Evet senın hesapta 18 gun olmus oluyo yarın kan verıcem cok heycanlı bı durum ama yoksa da sasırmam. Cunku hadı bebek olsun dıye olan bısey deıldi tek seferlık yumurtalama gununden ıkı gun onxe olan bısey hayırlısını dılıyorum bakalım nolck varsa zaten beta cok az da olsa yuksek cıksa anlasılır yoksa 0.2 değer haberını verırım burdanEvet tatlım adet başlangıç tarihinden itibaren 1 nisana kadar 13 gün geçti ve öyle kanda öğrendim.son adet başlangıç tarihinden itibaren hesaplayacaksınız çünkü yumurtanın ne zaman döllendiğini doktorları bile bilmediği için bu şekilde hesaplıyorlar.28 günde bir adet oluyorsan eğer 20 Aralık'ta son adet tarihin olmalı yani kanda büyük ihtimalle çıkar zaten silik çizgin de çıkmış.ben adet günüme 3 gün kala felan yaptığımda silik çizgi çıkmıştı adet tarihini bir kaç gün geçtiğinde yaptığım da da net girmiş şekilde çizgi çıkmıştı
Yarın mutlaka haber ver bana :) hayırlısı olsunEvet senın hesapta 18 gun olmus oluyo yarın kan verıcem cok heycanlı bı durum ama yoksa da sasırmam. Cunku hadı bebek olsun dıye olan bısey deıldi tek seferlık yumurtalama gununden ıkı gun onxe olan bısey hayırlısını dılıyorum bakalım nolck varsa zaten beta cok az da olsa yuksek cıksa anlasılır yoksa 0.2 değer haberını verırım burdansilik cıktı ama sabaha kadar bekledıkten snraydı o o yuzden guvenmıorm ona yoksa net olduguna ınansam kan vermem
Meraba cnım kan verdım yarınmıs sonuc bakalım hayırlısı olck ınsallahYarın mutlaka haber ver bana :) hayırlısı olsun
Canım elindeki barkod numarasıyla hangi hastaneden yaptırdıysan kabaratuar sonuçlarından öğrenebilirsin,kan verdikten 3-4 saat sonra sonucu çıkıyor barkodla.ben hep böyle bakıyorum devlet yada özel farketmez.Bak da bana da haber ver :)Meraba cnım kan verdım yarınmıs sonuc bakalım hayırlısı olck ınsallah
Bktım netten yazını okumadan önceCanım elindeki barkod numarasıyla hangi hastaneden yaptırdıysan kabaratuar sonuçlarından öğrenebilirsin,kan verdikten 3-4 saat sonra sonucu çıkıyor barkodla.ben hep böyle bakıyorum devlet yada özel farketmez.Bak da bana da haber ver :)
Degerın en dusuk kc olmadı gerek cıkmayadabilşr adete 1 hfta var cunku 6 gun var ckmazsa max bkler adetten bı gun once testı ypar noktayı koyarımCanım elindeki barkod numarasıyla hangi hastaneden yaptırdıysan kabaratuar sonuçlarından öğrenebilirsin,kan verdikten 3-4 saat sonra sonucu çıkıyor barkodla.ben hep böyle bakıyorum devlet yada özel farketmez.Bak da bana da haber ver :)
5 in üzerindeolması gerekiyordu.adetinin üzerinden 19 gün geçti kesin sonuç çıkar.barkod posaydı öğrenirdin.bana da barkod vermiyorlardı fotoğrafını çekip sonra bakıyordum :) veya bir tane fazladan çıkarırmısınız diyorum veriyorlar.aklında bulunsun:) sonucun çoktan çıkmıştır yarın öğrenir haber verirsin artık :)Degerın en dusuk kc olmadı gerek cıkmayadabilşr adete 1 hfta var cunku 6 gun var ckmazsa max bkler adetten bı gun once testı ypar noktayı koyarım
Tamam cok sağol canım elime bısey vermedıler kagıt olsa tutuyodum da kımlıgı ekrana okutup gonderıolar ekrana cıkıosa dıkkat etmedım sadece 21 yazmıstı kasıklarm ağrıo suan ve bu surecte ara ara yasadım bunu ayak üşümesi ve en belırgını doymak bılmıo olmam bunların başka bı sebebı yoksa kucuck bı ılıskı ıle de olduysa bılemıorm sasırcam zaten olduysa ama olmadıysa uzulmem olsun dıye yapmadık :) zatem dunyalar guzelı bı bebısım var allah bagıslarsa5 in üzerindeolması gerekiyordu.adetinin üzerinden 19 gün geçti kesin sonuç çıkar.barkod posaydı öğrenirdin.bana da barkod vermiyorlardı fotoğrafını çekip sonra bakıyordum :) veya bir tane fazladan çıkarırmısınız diyorum veriyorlar.aklında bulunsun:) sonucun çoktan çıkmıştır yarın öğrenir haber verirsin artık :)
Belirtilere benziyor :) Olacak okduktan Sonra oluyor.Allahim bebeklerimizi saglikla bize baguslasin :) Benim de Meryem kızım var 13 Aylik fakat Ara sira korka korka hemen bir tane daha yapaym Birlikte buyusunler diyorum ama cesaret edemiyorunTamam cok sağol canım elime bısey vermedıler kagıt olsa tutuyodum da kımlıgı ekrana okutup gonderıolar ekrana cıkıosa dıkkat etmedım sadece 21 yazmıstı kasıklarm ağrıo suan ve bu surecte ara ara yasadım bunu ayak üşümesi ve en belırgını doymak bılmıo olmam bunların başka bı sebebı yoksa kucuck bı ılıskı ıle de olduysa bılemıorm sasırcam zaten olduysa ama olmadıysa uzulmem olsun dıye yapmadık :) zatem dunyalar guzelı bı bebısım var allah bagıslarsa
Aynıyız kuzumda benım 13 aylık prensım bende dıorum olsun beraber buyusun ucuncude bunlar buyuyunca olur belkı dıorum :) sonra enesın huysuzlugu ttup bıseyı olunca vazgecıorm ıkısıyle ugrasamam sınırlerım tavan oluyo dıye ne blıyom valla dedıgım gbı varsa ben şok kesınlıkle şok yanı sadece suan cevap alabılmek ıcın verdım kan fılan cunku bebek arabasını fılan cocugun kocamn ındır kaldır yapıorum daha bı suru sey zarar gelsın ıstemem o yuzden erken ogrenmk ıstıorm ama yoksada zaten xocugum ıkı yasına geldıgınde dusunuyordumBelirtilere benziyor :) Olacak okduktan Sonra oluyor.Allahim bebeklerimizi saglikla bize baguslasin :) Benim de Meryem kızım var 13 Aylik fakat Ara sira korka korka hemen bir tane daha yapaym Birlikte buyusunler diyorum ama cesaret edemiyorun
Aynen canım tam olarak katılıyorum sana.Bebek arabası bir kenara dursun bem Kanguru da kullanıyorum ,toddler a geçtik 77 cm e yani devamlı kucağımda 12 kiloluk bebe,2 yaş bile az bence en az 3 yaşında hamile kalmalıyız ama tabi nasip...Allah ne isterse o olur.Sen sonucunu aldın mı ?Aynıyız kuzumda benım 13 aylık prensım bende dıorum olsun beraber buyusun ucuncude bunlar buyuyunca olur belkı dıorum :) sonra enesın huysuzlugu ttup bıseyı olunca vazgecıorm ıkısıyle ugrasamam sınırlerım tavan oluyo dıye ne blıyom valla dedıgım gbı varsa ben şok kesınlıkle şok yanı sadece suan cevap alabılmek ıcın verdım kan fılan cunku bebek arabasını fılan cocugun kocamn ındır kaldır yapıorum daha bı suru sey zarar gelsın ıstemem o yuzden erken ogrenmk ıstıorm ama yoksada zaten xocugum ıkı yasına geldıgınde dusunuyordum
Meraba cnm bırazdan gıdıcem sabah kosturmak ıstemedım 11 de kalktık zaten cocugun benım kahvaltım yemek yap ev topla derken oğleden snra gıdelım dedım bırazdan gıtcem sankı yok ya ıcıme ole doguyor. Dr a desemkı sonuc kagıtlarımı almak ıstıyorum verırmı bakmadan bıseye bakmasın yuzume yokmus demesın cunku yalandan adet 2 gun gc tı dedım yoksa bakmıodu keyfı bakmıoruz dedı salak bnde ıkı gun gectı dedım o yuzden kağıtları alabılırım deılmı ?Aynen canım tam olarak katılıyorum sana.Bebek arabası bir kenara dursun bem Kanguru da kullanıyorum ,toddler a geçtik 77 cm e yani devamlı kucağımda 12 kiloluk bebe,2 yaş bile az bence en az 3 yaşında hamile kalmalıyız ama tabi nasip...Allah ne isterse o olur.Sen sonucunu aldın mı ?