- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çağırıyordur annesi biz de çok şey denedik bakıcımızla ama hiçbiri çare olmadı ne yazıkki inşallah sizin uykusuz günleriniz uzun sürmez.Bizimki de Ege diyor ama Ege tanıdığımız yok bende sanırım sevgilisi var Ege diye diyorum eşime :) bizim de öyle bakıcı teyzesine söylüyorum biraz uyutma diye ama bu sefer de hiç uyumuyor...kiminle konuşsam ya çok kilo alıyor oluyor ya da hiç kilo almamış..hala evolvia veriyor musun canım?
Valla öyle cnm tBı ama dun bı an cızgı gorunce mutluluk endıse karısmadı değilBen göremedim ama sabah ilk idrarla daha sağlıklı bir sonuç elde edersin bence varsa da araları az olur iki kardeşin ikiz gibi bir arada büyürler ne güzel :)
Çağırıyordur annesi biz de çok şey denedik bakıcımızla ama hiçbiri çare olmadı ne yazıkki inşallah sizin uykusuz günleriniz uzun sürmez.
Ya doktorlarda sorun ya annelerde desene canım bir ortasını tutturamadık ya da doktorlar çizelgeyi çok kısıtlı tutuyorlar. Evet canım evolvia kullandık hep. Çok zorda kalmadıkça vermiyorum artık, yerine az ballı ılık süt veriyorum. Gece iyi tok tutuyor.
O ne hissedeceğini bilememe anı her hamilelikte yaşanan bir durumdur herhalde sonucu merak ettim :) haberdar edersen sevinirim bakalım ikinci bebiş mi geliyorValla öyle cnm tBı ama dun bı an cızgı gorunce mutluluk endıse karısmadı değil
Ben bal verdiğimi doktora söylemedim canım yorumu ne olur bilemem ama 1 yaştan sonra sorun yok diye biliyorum ki 2 yaş da çok geç değil mi? Bu sefer tadını garipseyip yemek istemeyebilir. Bir başka doktora daha danış canım istersen. Endişe etme canım kuzucuğun sağlığı ve keyfi yerindeyse sıkma canını bence. Arkadaşımın bebeği kızımdan çok yemesine rağmen kilo alımı çok az ama sağlıklı bir bebek.Bende ballı süte başlamıştım ama doktorumuz 2 yaşından önce balı önermiyorum dedi kafam çok karıştı..oysa kızım da sevmişti..yemek yemediği için tam anlamıyla günde 4-5 kere süt içiyor gece de 2 kere falan..evet persentil e bakıyorum genelde o daha moral veriyor :)
Aynen ya kucuk gelıo cunku daha 13 aylık emıo bırsktırmak ıstemıorum neyse bakalım hayırlısı tabı ama yok sanırım testler yanıltıo benı bırı galıba var dıo oburunde bısey gorunmuo adet persembe bakıcaz yarında 50 li test gelıo saat bası yaparm artık aO ne hissedeceğini bilememe anı her hamilelikte yaşanan bir durumdur herhalde sonucu merak ettim :) haberdar edersen sevinirim bakalım ikinci bebiş mi geliyor
Aslında hamile olunca süt tadı değişirmiş yeni oluşan bebek için ağız sütü salgılarmış süt bezleri diye duymuştum. Bu değişik tat yüzünden de emen bebek bırakırmış anne memesini. Annemde de öyle olmuş yazık abim benim yüzümden bırakmış memeyi :) oğluş keyifle emmeye devam ediyorsa sadece endişe olabilir canım seninki:)Aynen ya kucuk gelıo cunku daha 13 aylık emıo bırsktırmak ıstemıorum neyse bakalım hayırlısı tabı ama yok sanırım testler yanıltıo benı bırı galıba var dıo oburunde bısey gorunmuo adet persembe bakıcaz yarında 50 li test gelıo saat bası yaparm artık a
Bencede ole yokAslında hamile olunca süt tadı değişirmiş yeni oluşan bebek için ağız sütü salgılarmış süt bezleri diye duymuştum. Bu değişik tat yüzünden de emen bebek bırakırmış anne memesini. Annemde de öyle olmuş yazık abim benim yüzümden bırakmış memeyi :) oğluş keyifle emmeye devam ediyorsa sadece endişe olabilir canım seninki:)
Yarın adet günüm dün akşam gene acıle gıttım kadık bel agrısından ole agrıdıkı bes dkka sonra adet olcm dıodum o derece . Ultrason aldı rahımde kalınlasma var hamılede olabılırsın adet habercısıde olabılır dedı .. adete daır pek bı belırtı yok bugun dun fenaydı yarın gunum heycanla beklıorum :)Aslında hamile olunca süt tadı değişirmiş yeni oluşan bebek için ağız sütü salgılarmış süt bezleri diye duymuştum. Bu değişik tat yüzünden de emen bebek bırakırmış anne memesini. Annemde de öyle olmuş yazık abim benim yüzümden bırakmış memeyi :) oğluş keyifle emmeye devam ediyorsa sadece endişe olabilir canım seninki:)
Adet olmadım bugun ben canımAslında hamile olunca süt tadı değişirmiş yeni oluşan bebek için ağız sütü salgılarmış süt bezleri diye duymuştum. Bu değişik tat yüzünden de emen bebek bırakırmış anne memesini. Annemde de öyle olmuş yazık abim benim yüzümden bırakmış memeyi :) oğluş keyifle emmeye devam ediyorsa sadece endişe olabilir canım seninki:)
Canım beklediğin için de olabilir yarın bir kan testi versen çıkar artık belkiAdet olmadım bugun ben canım
kiz gozun aydinn canimm hamile misin ? sevindim senin adina.. bizde yavas yavas yolun sonuna geliyoruz insallah..Adet olmadım bugun ben canım
Cnm bnm aynıydık bılıyosun bı kac gun arayla dgurmustuk valla hamılemıyım neyım bende blmıorum :) bugun laboquik mıdır nedır ondan yaptım ıkı tane yan yana cızgı oldu ben tek dıye koymustum sonradan gordum ne zamn cıktı blmıorm sabah ılk ıdrarla tekrarlıcm eger gec olma vs durumu varsa genede cıkmıck aslında adet hıcde bklemedm streste yok olsa olur olmasada dıorum yarın bkalım glck mı engec hafta sonuna kdr glmezse dahada gelmez :) bnım gecıkmez cunku hıc genede hafta sonuna kdr musade ettmmerhaba hanimlar bende bi goz atayim dedim.. herkes iyidir umarim.. bizde 13 ayligiz 1 yas asisini olduk yurumeye basladik.. konusmaya dairr hic birsey yok..bekliyoruz.. dislerimiz cikti halada cikiyor.. gece uykulari duzensiz.. cok uyaniyor ama ben bunu dislerine bagliyorumm...ama gececek insallah..
benden size guzel bi haber zaten gordugunuz gibi hamileyim ve Allahimin izniyle insallah 3.cu yavrumuzu kucagimiza alacaz.. 2.oglandan sonra 1.de kiz nasip etti Allahim.umarim herkes iyidirr...bizden durumlar boyle.
anladim cnim.. hayirlisi diyelim..eger bebek varsada 2.si bir buyur giderler.. mesela benim ufaklik abisiine artik arkadas oldu.. bu 3.cude supriz oldu zatenn kiz idrar testi mi yaptin ? ben anlamadim.. ?Cnm bnm aynıydık bılıyosun bı kac gun arayla dgurmustuk valla hamılemıyım neyım bende blmıorum :) bugun laboquik mıdır nedır ondan yaptım ıkı tane yan yana cızgı oldu ben tek dıye koymustum sonradan gordum ne zamn cıktı blmıorm sabah ılk ıdrarla tekrarlıcm eger gec olma vs durumu varsa genede cıkmıck aslında adet hıcde bklemedm streste yok olsa olur olmasada dıorum yarın bkalım glck mı engec hafta sonuna kdr glmezse dahada gelmez :) bnım gecıkmez cunku hıc genede hafta sonuna kdr musade ettm
biliyorum canim hic kimse kalmamis buralarda ..oda gayet normal herkes kendi isinde gucunde.. hamileyken buralar iyi ama bebek olunca vakit kalmiyor o yuzden uzaklasiyor insan..Bu arada buralar artık hıc eskısı gbı deıl jtaime020626