- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Sağol canımmm kelebek nasıl oldu atlattı mı gribi? Sürekli su içiyoruz canım aslında tam anlamış değişim ishal mi yoksa metabolizması mı hızlı çalışıyor tam karar veremiyorum canım. Çünkü sürekli yemek yedikten sonra yapıyor kakasını.İyi günlerde kullanın canım. Geçmiş olsun oğluşa Bol bol su içerse zararı olmuyor ishalin. Teşekkürler canım Ihlamur vermeye çalışıyorum, hanımefendi az da olsa içiyor. Zor valla temizlik olmuyor miniklerle. Bakıcı 1 saat daha uzun kalsa da temizlik işlerini halletsen daha az yorulursun canım ben öyle ayarladım saatleri benim kuzucuk da 2-3 gündür uyku ayarını kaçırdı. Gece 1-1.30 anca uyuyor o da zorla tabiki. Sürekli uyanık kalsa da oyun oynasa etrafı karıştırsa.. bir an önce düzenlememiz gerekiyor uykuları
Baya ağırmış baştaki programın iyi düzenlenmişler gönlünce ne güzel öyle canım şükrediyorum mesleğime özel sektörde olsaydım ne yapardım bilmiyorum.. Allah kolaylık versin özel sektör çalışanı annelere.
Ihlamur güzeldir halbuki kelebek içse bol bol ne güzel olur :) az daha büyüselerdi bal da verirdik oh mis
Eve gelince Oğluş ilgi istiyor canım o yüzden iş görmüyor gözüm gündüz iyi uyuyor mu canımmm gündüz uyuyorsa ondan da olabilir. Biz de gündüz uyumuyoruz doğru düzgün. Akşam erken uyuyoruz. Ama geceleri sürekli uyanıyoruz gece uykusu haram bize de
Büyüdükçe zaptedilmez oluyorlar sıpalar :)
Kesinlikle canımmm ben de şükrediyorum iyi ki öğretmen olmuşuz anne olunca daha iyi anlıyor insan.