- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.682
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 1835 ve 1119 aynı gün aynı hastane. Biliyorum öyle olması gerektiğiniCanım benim de doktorum hep aynı yerde yaptırın testi dedi ama bu kadar fark eder mi bilmiyorum
Aşkım senin belli belli inşallah pozitif ben senden kan sonucunu görmüş kadar eminimKız hele dur hayırlısıyla bir pozitif göreyim ikiz mi değil mi sonra düşünürüz
Bana çok duaet sepidem yoksa sms açacağım
![]()
Aşkım senin belli belli inşallah pozitif ben senden kan sonucunu görmüş kadar eminimaç kız okuyalım
![]()
İban atarım kankaAyy canım benim çok teşekkürederim inşallah öyle olur Allah’ın izniyle Amin
yakında olsaydın sana müjde hediyesi alırdım şansına küs
![]()
İban atarım kanka![]()
Aşkım senin varlığın hediyezaten
11. Gun de 99 cikmisti.benim ilk denemede bence guzel iki gun sonra iki kati artiş olmasi gerekli omemli olan o icinizi ferah tutun hayirli olsunSelamlar ben kan verdim. 10.günüm bugün değerim 115. Yani çok sevinemedim biraz düşük geldi bana moralim bozulmadı değil. Teknik olarak gebelik var tabi ama heralde ilk acı tecrübemden kaynaklı temkinli yaklaşıyorum
Canım asıl ben iyiki seni tanıdımYa ben seni yerim sende iyi ki varsın iyi ki tanıdım senicanın sağolsun kuzu ne demek sen iban at
![]()
Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah canınız Allah tamamına erdirsin inşallahSelamlar ben kan verdim. 10.günüm bugün değerim 115. Yani çok sevinemedim biraz düşük geldi bana moralim bozulmadı değil. Teknik olarak gebelik var tabi ama heralde ilk acı tecrübemden kaynaklı temkinli yaklaşıyorum
Canım sepidem çok teşekkür ederim amin inşallah kuzum hamişler duası kabul olurmuş inşallah kabul olur duaların
Amin insallah canimİnşallah diyelim ama bebek daha yeni yerleşiyordur henüz belirti için erken bence bende çarşamba günü transfer oldum ve şu an hiç belirti aramıyorum daha bebeğin yerleşmesi kana geçmesi en az bir haftayı bulur onun için kendine stres yapma rahat ol dilerim hepimiz pozitif haberler Alırız Allah’ın izniyle Amin![]()
Devamında artış nasıldı? Sonuç nasıl oldu acaba11. Gun de 99 cikmisti.benim ilk denemede bence guzel iki gun sonra iki kati artiş olmasi gerekli omemli olan o icinizi ferah tutun hayirli olsun
Yok özel bir laboratuvarda verdim. Doktora her ihtimale karşı progestan dexi günde 2 doza çıkardı. Oof valla bitmiyor tedirginlikler ama tadım kaçtı ne yalan söyliyimMaşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah canınız Allah tamamına erdirsin inşallahbirimiz yüksek diye tedirginiz birimiz düşük diye
9.gün 100 üstü olmalarını istiyorlar canım benim bence gayet normal, tabi hastane lab çok önemli, sağlık ocağında falan verdiysen kesin daha yüksektir![]()
Gebelik var sonuçta yani bence tedirgin olma 2 gün sonraki sonuç önemli, herkesin aynı olmazki kimseyle karşılaştırma aşkom, sen bana detayları yaz ben nihat hocaya sorayım, kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün test verdin, kaç çıktıYok özel bir laboratuvarda verdim. Doktora her ihtimale karşı progestan dexi günde 2 doza çıkardı. Oof valla bitmiyor tedirginlikler ama tadım kaçtı ne yalan söyliyim
5.gün embriyosu, 10.gün test verdim 115 çıktı detaylar bu kadarGebelik var sonuçta yani bence tedirgin olma 2 gün sonraki sonuç önemli, herkesin aynı olmazki kimseyle karşılaştırma aşkom, sen bana detayları yaz ben nihat hocaya sorayım, kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı gün test verdin, kaç çıktı
Bende de böyle olmuştu canım benim hiç Stres falan olma Kendine de çok kasma Olacağı varsa olur Allah'ım taktiği yeri Bende de bu belirtiler olmuştu İnşallah gibisindir canım benim ben bütün belirtileri yaşadım vallahi Rabbim inşallah sağ salim bebeğini o sımsıkı rahmine koyar Sen umudunu kaybetme ferahlat içine Olacağı varsa olur hayatımMerhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum
Aşkım transfer gününü yazarmısın birde sonuç tarihi5.gün embriyosu, 10.gün test verdim 115 çıktı detaylar bu kadar2 gün sonrası pazara denk geldiği için doktorum 4gün sonra test yap yani salı günü dedi