Aslında yorgunluktan sürekli hasta oluyorum canım bünye zayıf düşüyor ve anında virüs kapıyor :)
Gündüzleri buralar sıcak olduğu için normal yazlık giyiniyoruz canım akşamları da genelde evdeyiz zaten.
Araştırıyorum canım bulunduğum ilçede bulamadım henüz. Ev kaloriferli olduğu için penye istiyorum burada da sobalı eve göre buldum sadece. Getirecez dediler. Olmadı bir iki haftaya internetten alırız.
Ay kıyamam ya demek kelebek üşüyormuş. Dün biz de soğuk bir evde kaldık. Oğluşun da hemen burnunda hırıltı oldu. Ama gece üzerini biraz daha örtünce geçti çok şükür.
Yalnız olduğumuz için rahat olamıyorum hiç canım. En basiti duşa bile giremiyorum bazen. Annem bakıcı varken hemen duşunu al çık diyor ama oğluş beni görünce daha durmuyor onu öyle görünce ben de bırakamıyorum annem de bu tarz şeylere kızıyor canım.
Evet canımm artık yalnız da takılıyorlar. Oğluş da bazen gidiyor yanımdan başka odada oynuyor çok hoşuma gidiyor benim de
İlk köpek dişinde huzursuzluk ishal vardır sadece canım. İkincide ateş de oldu 38,2 ydi en yüksek. Bir kez fitil koydum sonra bir daha çıkmadı ateşi. Zaten ateşin ertesi günü dişi çıkmıştı
Şimdi iki alt dört üst dişimiz var canım. Biz yavaş çıkarıyoruz dişleri :) kelebek bizi geçmiş maşallah ona
Evet canım kısa olması çok iyi. Yıpranmıyor kuzularımız :)