2016 Aralık Anneleri

Maşallah canım biz daha patlatamadık diş emeklemede bizim ki de süper bide diz üstünde gidiyo bişeye odaklanıyor acele etmek için tüm yatıp sürünüyor hızını arttırıyor o zaman ..komşu meselesi okudum canım ne insanlar var annenin kopek meseleside hallolmuş galiba sevindim

Her şerde bir hayır varmış canım demek ki ev de bu olayların hayrı olmuş gule güle oturun inşallah
Maşallah kuzucuğa canım tuttuğunu koparacak desene:) patlar canım dişler yakında bizimkiler de geç patladı. Eşim istese de istemese de halloldu köpek problemi :) şimdi kelebeğim mutlu mesut köpüşlerle oynuyor. Öyle diyoruz canım biz de. Çok teşekkürler. bir de şu taşınma işi olup bitse kafam çok rahatlayacak.

Evet o kavuşma sahnesi güzel olacak hem ne güzel bakıcı da buldun:KK66: darısı başıma artık. Biz de ev bağladık kredi işini halledip bayramdan sonra taşınıcaz inşallah canım. Kötü komşu ev sahibi yaptı yani.

Aa Harika canım güle güle oturun huzurunuz birliğiniz mutluluğunuz ve sağlığınız hep daim olsun..yepyeni başlangıçlar yapın inşallah..biz 2.5 senedir ev kredisi ödüyoruz iyi ki diyorum kira ödeyeceğimize evimizi ödüyoruz..bulursun onu da kısa sürede hiç merak etme küçük şehir insanlar hep birbirini tanıyordur..

Aa Harika canım güle güle oturun huzurunuz birliğiniz mutluluğunuz ve sağlığınız hep daim olsun..yepyeni başlangıçlar yapın inşallah..biz 2.5 senedir ev kredisi ödüyoruz iyi ki diyorum kira ödeyeceğimize evimizi ödüyoruz..bulursun onu da kısa sürede hiç merak etme küçük şehir insanlar hep birbirini tanıyordur..
Çok teşekkürler canım. Biz de o şekilde bir adım atalım dedik. Kiralar uçmuş kiraya vereceğini krediye versen ev sahibi oluyorsun zaten artık. İnşallah canım bakalım araştırmalar tam gaz devam ediyor.

Kızlar merhaba, oğlum 8 aylık ve el ayak ağız hastalığına yakalandı, aranızda böyle bir durum geçirmiş ılan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bizde tam 9 aylik olduk. Emekleme calismalarina devam ayakta durmaya hevesli.daha hic disimiz cikmadi.bugun ilk defa emme mamma dedi.(babayi iki aydr diyo) anne kelimesi hic yok ama.gunden gune hareketleri artiyor.bizden boyle.

Hanımlar günaydın. Biizm aşı kartımıza 20 ağustos yazmışlar tekrar bir aşı için. Nette arastırdım menenjit için vurulan bir iğneymiş. Daha vurdurmadım aranızda vurduran var mı? Yoksa 12 aylıkken mi vurdurmalıyız?

Hanımlar günaydın. Biizm aşı kartımıza 20 ağustos yazmışlar tekrar bir aşı için. Nette arastırdım menenjit için vurulan bir iğneymiş. Daha vurdurmadım aranızda vurduran var mı? Yoksa 12 aylıkken mi vurdurmalıyız?

Cnm bizi de 9 aylık aşısı diye çağırdılar devlet kaldırmış onu bir yaşında olacakmış yapılmadı...

Bizi 8 aylik oldugumuzda çağırdılar ama asi yapilmadi. Boy kilo olcumu ve kan tahlili yapildi. 1 yasinda asi yapılacak dediler.

Selam kızlarrrr özlendiniz çok. Biz babamızdan ayrıldık Diyarbakır'a geldik oğluşla. Bakıcıyı ayarladık çok şükür her şey yolunda bakıcı konusunda. Ev yerleştirme bakıcı derken olanları okuyamadım. Umarım hepiniz sorunlarınızı halletmişsinizdir. Bebekler nasıl? Neler yapıyorlar kocaman oldular hepsi. Oğluşun 4 dişi var. Emekliyor, koltuktan tutunarak yürüyor. Taklit ediyor her şeyi. Alkış, bye bye, öpücük atma bunları öğrendik ve unuttuk bile. Şimdi hapşırmayı taklit ediyoruz. Her sese oynuyoruz :) baba mama dede at al ver gel sıcak cıs diyoruz kendi çapımızda :KK70:

X