- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Ya kızlar bi akıl verin bebeğim ek gıda almıyor dün 6 ay aşısı vardı dün mızmızdı çok zorlamadım ama genelde almıyor yutamıyor yoğurt meyve az biraz çok değil ama sebze hiç yok öğürüyor boğulacak gibi oluyor geri çıkarıyor ne yapmam lazım havuçla başladım kaşıkla ezerek verdim ama yine aynı bi yardım lğtfen
Ya kızlar bi akıl verin bebeğim ek gıda almıyor dün 6 ay aşısı vardı dün mızmızdı çok zorlamadım ama genelde almıyor yutamıyor yoğurt meyve az biraz çok değil ama sebze hiç yok öğürüyor boğulacak gibi oluyor geri çıkarıyor ne yapmam lazım havuçla başladım kaşıkla ezerek verdim ama yine aynı bi yardım lğtfen
Arkadaslar,bebislere ogun seklinde duzenli yedirmemiz gerektigini soylemisti hemsiremiz asida, ama benimki kafasina eserse bi iki tadina bakiyo biseyleri. sonra meme.. sizinkiler de oyle mi yaa..
Hepsimi ayni yaa.bnmki de önünde cayi icer valla cocuk cay istiyor cani cekti bildi bunun cay oldugunu der. Ya 7 aylik bebe cayi nerden bilsin allah askina ya.bn zararli verme dedikce bi kere vereyim derKvnin cesaretine hayran kaldım balık krajer küçücük bebeğe iyiyimiş valla
8.ay bitimine kadar öğün olmayacak dedi doktorumuz bize de...tadımlık ama her gün bir öncekinden bir miktar fazlalaştırarak verilecek eğer bebek talep ediyorsa fazlasını...asla 8.aya kadar ek gıda doyumluk olmaz ardına muhakkak sütünü vereceksin dedi..açıkcası bu konuda birkaç tane kitap okudum hepsi aynı şeyi yazmıştı...
Ben unutsam bile kizim zaten birseyler yedirmeye calistiktan sonra agluyor cildiriyor meme istiyor.. ustune meme yiyince duzeliyo. Sinir oluyo galiba,agznin tadini bozuyorum cocugun :)
2 3 kasik ancak yedirebiliyorum yada icirebiliyorum zaten. Gunde 1 2kere oluyo bu da. Ogun seklinde degiliz biz de henuz..bence de doktorunuz dogru soylemis.. su an bana da erken geliyor. ..
Yok anam benim kv anlamaz kaç kez söyledim ettim birinden girip diğerinden çıkıyo artık ben vazgeçtim ..Siz disinizi pek gostermiyosunuz galiba. Benim cocuga bise verirken korkuyolar izinsiz veremiyolar zamaninda bi kizdim herkes payini aldi simdi rahatim.
Azicik cingar herseyi cozuyor
Evet canım öyle bir kaçamak yapalım dedik ama Bozcaada çok rüzgarlı ve suyu çok soğuk olduğu için yarıda kesip annemin yazlığına geldik. En soğuk haftayı bulmuşuz tatil için
Ac kaliyodur ondan uyaniyodur.benmki bazn hic uyanmaz bazn de en fazla 2 kere 3 kere uyanir emer geri yatar.Kızlar bebişleriniz gece kaç kez uyanıyo. biz 6,5 aylığız gece en az 3 4 kez uyqnıyor. Bazen çıldurıyo yarım saat 1 saate bir uyanıo meme veriyorm uyyo geri. Napıcamı şaştım.
Emziriyorum ama ya az emip sızıyo ya da doymuyo mu acaba. Sütüm de şükür ii yetiyor gibi ama... Mama filan almıyo zaten ek gıdamz sıkıntılı tadmlık yiyo...Ac kaliyodur ondan uyaniyodur.benmki bazn hic uyanmaz bazn de en fazla 2 kere 3 kere uyanir emer geri yatar.
Acikirsa uyanir gece diyo, cocuklari olan arkdaslarm ama blmiyormEmziriyorum ama ya az emip sızıyo ya da doymuyo mu acaba. Sütüm de şükür ii yetiyor gibi ama... Mama filan almıyo zaten ek gıdamz sıkıntılı tadmlık yiyo...