2016 Aralık Anneleri

Canim benim ki de istemiyor. Yemek masasina oturuyoruz beraber. Biz yerken agzimizin icine bakiyor. Ozaman veriyorum ek gidayi :)

Canim benim ki de istemiyor. Yemek masasina oturuyoruz beraber. Biz yerken agzimizin icine bakiyor. Ozaman veriyorum ek gidayi :)

Arkadaslar,bebislere ogun seklinde duzenli yedirmemiz gerektigini soylemisti hemsiremiz asida, ama benimki kafasina eserse bi iki tadina bakiyo biseyleri. sonra meme.. sizinkiler de oyle mi yaa..

Arkadaslar,bebislere ogun seklinde duzenli yedirmemiz gerektigini soylemisti hemsiremiz asida, ama benimki kafasina eserse bi iki tadina bakiyo biseyleri. sonra meme.. sizinkiler de oyle mi yaa..

8.ay bitimine kadar öğün olmayacak dedi doktorumuz bize de...tadımlık ama her gün bir öncekinden bir miktar fazlalaştırarak verilecek eğer bebek talep ediyorsa fazlasını...asla 8.aya kadar ek gıda doyumluk olmaz ardına muhakkak sütünü vereceksin dedi..açıkcası bu konuda birkaç tane kitap okudum hepsi aynı şeyi yazmıştı...

Kvnin cesaretine hayran kaldım balık krajer küçücük bebeğe iyiyimiş valla
Hepsimi ayni yaa.bnmki de önünde cayi icer valla cocuk cay istiyor cani cekti bildi bunun cay oldugunu der. Ya 7 aylik bebe cayi nerden bilsin allah askina ya.bn zararli verme dedikce bi kere vereyim der

Ben unutsam bile kizim zaten birseyler yedirmeye calistiktan sonra agluyor cildiriyor meme istiyor.. ustune meme yiyince duzeliyo. Sinir oluyo galiba,agznin tadini bozuyorum cocugun :)
2 3 kasik ancak yedirebiliyorum yada icirebiliyorum zaten. Gunde 1 2kere oluyo bu da. Ogun seklinde degiliz biz de henuz..bence de doktorunuz dogru soylemis.. su an bana da erken geliyor. ..

Doktoruma çok güveniyorum bilgisine ve tecrübesine :) evet aynen öyle yapıyorlar tadına bakıp ağız kilitleyip ardına sütlerini istiyorlar..ben sağarak veriyorum sütümü ne yazık ki azaldı..hiçbir mamayı kabul etmiyor e ek gıda da tadımlık...şaşırmış durumdayım..ama zorlamanın anlamı Yok beslenmeye karşı tepki geliştirmesinler tatsınlar yeter :)

Benim ki artık herşeyi yiyo nerdeyse ama blendir falan pek kullanmadım ben alışsın pütürlü şeylere istedim sonra sorun olmasın diye...
Bide zaten az az emiyodu çok az emmeye başladı bi ara mamayıda şstememişti şimdi gene mama yemeye başladı birazda rahatladım

Siz disinizi pek gostermiyosunuz galiba. Benim cocuga bise verirken korkuyolar izinsiz veremiyolar zamaninda bi kizdim herkes payini aldi simdi rahatim.
Azicik cingar herseyi cozuyor

Narcoleptic insomniac S Senisevmeksuyabakmak nerelerdesiniz. Tatil kacamagi yaptiniz heralde

Kaçakları bende merak ediyorum neler yapıyorlarsa:)))
Siz disinizi pek gostermiyosunuz galiba. Benim cocuga bise verirken korkuyolar izinsiz veremiyolar zamaninda bi kizdim herkes payini aldi simdi rahatim.
Azicik cingar herseyi cozuyor
Yok anam benim kv anlamaz kaç kez söyledim ettim birinden girip diğerinden çıkıyo artık ben vazgeçtim ..

Sabah sabah yaşadıklarımı anlatıyım..
Ablamız suyla oynarken işemiş bir güzel göl olmuş iki Dakka mutfağa gitmiştim bi geldim ki ufaklıkta sidik içinde sürünüyor şap şap neye uğradığımı şaşırdım çocukları yıka yerleri halıyı temizle :))))) hareketli bir pazar sabahı geçirdim...

Puturlu yiyecrk verince sanki bogazina tkilacak nefes alamayacak gibi geliyo cocuk. Korkuyorum cesaret edemiyorum.ama bnm kizda bi o kadar istahli yemek konusunda.siz nasl yapiyonuz

Kızlar bebişleriniz gece kaç kez uyanıyo. biz 6,5 aylığız gece en az 3 4 kez uyqnıyor. Bazen çıldurıyo yarım saat 1 saate bir uyanıo meme veriyorm uyyo geri. Napıcamı şaştım.

Kızlar bebişleriniz gece kaç kez uyanıyo. biz 6,5 aylığız gece en az 3 4 kez uyqnıyor. Bazen çıldurıyo yarım saat 1 saate bir uyanıo meme veriyorm uyyo geri. Napıcamı şaştım.
Ac kaliyodur ondan uyaniyodur.benmki bazn hic uyanmaz bazn de en fazla 2 kere 3 kere uyanir emer geri yatar.

Ac kaliyodur ondan uyaniyodur.benmki bazn hic uyanmaz bazn de en fazla 2 kere 3 kere uyanir emer geri yatar.
Emziriyorum ama ya az emip sızıyo ya da doymuyo mu acaba. Sütüm de şükür ii yetiyor gibi ama... Mama filan almıyo zaten ek gıdamz sıkıntılı tadmlık yiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…