- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
Yaa tuh evet bu hafta baya serin gitti 5 ,derece falan dustu. Gitti tatiliniz desene. Bende izmirdeyim bilseydim gitcegini haberdar ederdim ya.Evet canım öyle bir kaçamak yapalım dedik ama Bozcaada çok rüzgarlı ve suyu çok soğuk olduğu için yarıda kesip annemin yazlığına geldik. En soğuk haftayı bulmuşuz tatil için
Siz neler yapıyorsunuz? Miniğin nasıl?
Evet bazilari sozum meclisten disari (arsiz) olabiliyo hic umursamiyolar dediklerini.Kaçakları bende merak ediyorum neler yapıyorlarsa:)))
Yok anam benim kv anlamaz kaç kez söyledim ettim birinden girip diğerinden çıkıyo artık ben vazgeçtim ..
Benimki de uyanıyo canım önceleri iki kez emzirirdim yatardı galiba doymuyo artık gunduzleri de çok acıktığını hissediyorum bide etleri cıvık cıvık oldu ...bşde benimki sarılıp uyumaya alıştı koynuna alırsam sarılıp uyuyo yaKızlar bebişleriniz gece kaç kez uyanıyo. biz 6,5 aylığız gece en az 3 4 kez uyqnıyor. Bazen çıldurıyo yarım saat 1 saate bir uyanıo meme veriyorm uyyo geri. Napıcamı şaştım.
Yok cnm duruyodur heralde girmedim Bi daha:))) arada bir kızıyorum ya yazmıştım bide kaynım şirket açtı ama benim adıma oldu ben onun için kabul ettim ne söylemez maaşı diye kızmıştıkEvet bazilari sozum meclisten disari (arsiz) olabiliyo hic umursamiyolar dediklerini.
Senin konunu goremiyirum abla kapattinmi bdv de
Olsun napalım artık bu sene böyle olacakmış canım. Yazlıkta geçecek tatilin büyük bir kısmı muhtemelen:) kelebeğim başta ağladı ama sonra alıştı sudan çıkmak istemedi. Denizde pek hareket etmiyor kendini bize bırakıyor ama şişme havuzda şıpıdık şıpıdık kolları, bacakları. Yüzme denemez canım ama suyu çok seviyorlarYaa tuh evet bu hafta baya serin gitti 5 ,derece falan dustu. Gitti tatiliniz desene. Bende izmirdeyim bilseydim gitcegini haberdar ederdim ya.
Bebekler yuzmeyi bilir derler dogrumu.
Biz de iyiyiz sukur napalim ablamin bebisi dogdu oglan hic durmuyo surekli agliyo cok sancisi var ordayim aksamada yemegimi yaparim kaynatam gelir yemege kizi bursaya gitti ben bakiyorum yemek isine simdi baya tempolu geciyor gun.
Özellikle sıcaktan çok uyanıyorlar canım. Klimayı kapattıktan yarım saat sonra uyanıyor kelebeğim açana kadar da mızır mızır. Emip uyuyor ama hop yine uyanıyor. Geçen gün tüm gece açık kaldı klima bir kere bile uyanmadı.Benimki de uyanıyo canım önceleri iki kez emzirirdim yatardı galiba doymuyo artık gunduzleri de çok acıktığını hissediyorum bide etleri cıvık cıvık oldu ...bşde benimki sarılıp uyumaya alıştı koynuna alırsam sarılıp uyuyo ya(( kolum agrıyo
Yok cnm duruyodur heralde girmedim Bi daha:))) arada bir kızıyorum ya yazmıştım bide kaynım şirket açtı ama benim adıma oldu ben onun için kabul ettim ne söylemez maaşı diye kızmıştık
Yazın Mersin sahilleri aşırı kalabalık oluyor canımYaz halini bilmiyorum canım arkadaşlardan duyuyordum bir de 2-3 kere yazlık kısmından geçtim ama ona rağmen fikir yürütebiliyorumbiz de sebamed aldık canım bir de tenteli oyuncaklı simit aldık kelebeğime denize girdiğinde rahat hareket etsin diye
Ahh ahh miniklerimiz için her şeye katlanırız yeterki onların keyifleri yerinde olsun. Çok çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlanır inşallah kuzucuk.
Çok sağol canım kıyamam yavrum bazen çok fena oluyor
Bakışlarla da işaretle de olsa kendilerini ifade edebiliyorlar artık çok tatlılar maşallah
Evet canım sanırım öyle bir kombo oldu kelebeğimin minicik bünyesinde. Canım pengueni var onunla oynarken yanlışlıkla su da içiyor yoksa benim cadı da suyu sevmez. Görsen su içerken sanarsın ki turşu suyu içiyor suratı öyle bir ifade alıyor
Anneannesi minicik şey ağzının tadını da biliyor diyor canımTuz sıkıntımız yok bizim canım da pek belli olmuyor kelebeğimin yiyip yemeyeceği. Bir gün iştahla yiyor ertesi gün burun kıvırıyor. Aşı bizi çok etkiledi canımbaya sıkıntısını yaşadık.
Afiyet şeker olsun oğluşa:) dene canım miniğinin hoşuna gider muhtemelenoyyy yerim ben onu yaaa bir de tadına bakmadan yemiyor muu ağzının tadını bilecek oğluş.
Ben de sürekli fileye meyve koyuyorum bayıla bayıla yiyor kelebeğimönlük tak canım yoksa üstbaş her yer meyve suyu oluyor
Aynen canım inşallah tek temennim iyi birinin gelmesiAaa ben de çok sevindim gitmesine canım :) inşallah iyi bir insan gelir yerine rahat olursunzaten 1 yıl nöbet zorunluluğumuz yok, ki nöbet işinden nefret ediyorum gerçekten o gün pert oluyorum.
Yaa Emin'im çok tatlıdır o halleriÇoook tatlı oluyorlar canım benim. O çabayı görmelisinyavaş yavaş oğluş da başlar canım ama bol bol yere bırak
Zor dönemler geldi bile, kelebeğim eve geldiğimizden beri tv ünitesindeki kuşlu biblolara taktı. Yuvarlana yuvarlana gidip onları tutmaya, almaya çalışıyor. Birkaç kere açıkladım ama kaşla göz arasında yine atıyor elini
Ben de çok sevindim canımm çok korkuyordum bişi olur diye. Şimdi olmuyor zaten. Yumurta yiyorum yüzünde hiç bir şey çıkmıyor. Belki küçükken hassastı canım.Kuzucukta Alerji olmamasına çok sevindim canım :) geçmiş olsun miniğeben ilk kez 3-4 kere calpol vermek zorunda kaldım kuzuma neyseki atlattık çok şükür. 1 yaşa kadar rahatız
Teşekkür ederizzzzÇok haklısın canım bir yerlerde karşılaşsak hiç yabancılık çekmeyeceğiz
İsmi çok güzelmiş canım oğluşunçok severim tarihi ve mitolojik isimleri
Evet canım bizler de babalarımıza aşık olarak büyüdük. Bu arada baban nasıl canımm ?Şimdilik öyle ama ileride ne olur bilemiyorum canım. Kız evlatların babalarına olan aşkına aşinayız
Yapıyorlar canım illaki bir laf eden oluyor. Hangi birinin ağzının payını vericez kitoplumumuz böyle..
Ben de öyleyim canımm bir an bile bırakmıyorumŞimdi bile sürekli peşindeyim artık canımoyyy kuzucuk maşallah yaa:)
Sevindim canım oğluşun hafif atlatmış olmasına böyle böyle bağışıklık sistemleri de gelişiyor, iyi tarafından bakmak gerekirse. Tabiki arkadaşının yaptığına bahane olamaz ama çok şükür daha büyük bir sıkıntı olmamış
2. Dişiniz çıktı mı canımmHiç sormamıştım teşekkürler canım heyecanla 2.sini bekliyorum şeffaflık oluştu diş yerinde :) demek ki kuzuların genelinde var gurmelik
Ya çok heyecanlı dimi canım dişi çıkınca heyecandan gidip gelip dişini elledim hala da seviyorum şimdi de ikinci çıktı onu seviyorumBizim ki de yavaş yavaş çıkıyor yüzeye :) bende tesadüfi gördüm yemek yedirmeye çalışırken çok ağladı kaşığını ısırdı bir baktım bembeyaz birşey :)
Kesinlikle canım maşallah 7. Ayı da bitirdik nasıl büyüyor kuzularımızBüyüyorlar canım yetişemiyoruz bile aslında. Birkaç ay sonra yaşlarını dolduracaklar ve yine anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğini
Biz önce evimizi taşıdık sonra memlekete geldik şimdi babaannegildeyiz halalar dede babaanne sürekli oyun oynuyoruz. Burada gündüzleri çok sıcak o yüzden akşamları mutlaka dışarı çıkıyoruz oğluşu gezdiriyoruz biz de geziyoruz
Hahaaa çok güldümSabah sabah yaşadıklarımı anlatıyım..
Ablamız suyla oynarken işemiş bir güzel göl olmuş iki Dakka mutfağa gitmiştim bi geldim ki ufaklıkta sidik içinde sürünüyor şap şap neye uğradığımı şaşırdım çocukları yıka yerleri halıyı temizle :))))) hareketli bir pazar sabahı geçirdim...
Sarılması güzelde cnm iki saat duruyo kolum agrıyo sabit kalıyorum diye alışmasa iyiydi:)))Özellikle sıcaktan çok uyanıyorlar canım. Klimayı kapattıktan yarım saat sonra uyanıyor kelebeğim açana kadar da mızır mızır. Emip uyuyor ama hop yine uyanıyor. Geçen gün tüm gece açık kaldı klima bir kere bile uyanmadı.
Ne güzel sarılıp uyuyormuş kuzun:) benim cadı yatakta 180 derece dönüyor gece bir bakıyorum kafasının olduğu yerde ayakları var
Ayy hiç deme şap şap vuruyo yüzüne sıçrıyo mutluydu halindenHahaaa çok güldümbenim oğluşum yüzüne çiş yaptı kaç kez alıştım ben çişli durumlara