Salıncak denedin mi. Biz tavanı delip salıncak kurduk müzik açıp salıncakta uyutuyorum yine kolay uyumuyor tabi ama en azından biraz üstümden iniyor.hiperaktif mi acaba diye endişe etmeye başladım.ne zaman nasıl anlaşılır acaba[/QUOTE]Canm giremedim. Ya aynıyız sallarken uyurdu şimdi kucağımda uyumak istiyor sızana kadar yatmıyor. Gece emmeye bile kalktığında huysuzlandı birsürü. Sallarken uyurdu uykusu geliyor ama sanki kesiyorum öle bağrıyor yatırınca. Anca artık güçsüz kalıp uykuya yenik düşünce mememde uyuyo. Bende anlam veremedim. Görümcem nane kimyon çayı içir karnı filan ağrıyodur belki dedi. Sürekli erleyip soğuyo hiç durmuyo el ayak kıpır kıpır. Bana diolar çok sabırlısın die ama gece eşime dedim artık sabrımın sonuna geliyorum. Çünki bedenim iflas etmek üzere ne kol boyun sırt bel kaldı. Sallarken bile bacaklarımın ağrısından elimle minderini sağ sol yaptırıyorum. Allah sabrımızı verir inş :-(
Salıncak denedin mi. Biz tavanı delip salıncak kurduk müzik açıp salıncakta uyutuyorum yine kolay uyumuyor tabi ama en azından biraz üstümden iniyor.hiperaktif mi acaba diye endişe etmeye başladım.ne zaman nasıl anlaşılır acabaŞanslısın en azından ailen yanında ben onlardan da uzağım yakın olsalar bana yardım ederlerdiValla salıncaktan atlar benimki düşerailem geldi ikindinden sonra benim kız put kesildi. Yalnızlığı da sevmyo sanırm ve erken uyudu ben şok. Bir anı bir anını tutmuyo. Benim eşimin bebekliği de böyleymiş babası kılıklı zaten. Verdim dedeye dayıya annemle evi temizledik hazır gelmişlerken. O kadar iş yaptım yarım saat bebişle ilgilendiğimden daha az yoruldm valla.
Bütün kvler bunu yapıyor galiba ne yazık ki benimki de geçen kek verdi bakalım daha neler neler vericek. Ben çocuğumun şimdiden tatlılara alışmasını istemiyorum. Ayrıca kekte yumurta falan varMerhaba kızlar kayınvalideme çok kızgınım kaşla göz arasında kucağımdski bebege market yoğurdu verdi hemde kendi kaşıgıyla
Buarada havuç yapıp göndereyım kız yedin dıye dedı kızım yutamadı daha yeni başlıyoruz ek gıdaya az pişirmiş akıllı varsa verebileceğiniz tarif alabilirim
Benimki de ha bire birşeyler dürtüyor alıştım artık ben ikinci olunca bişey demiyorum desem de aynı çünkü...Merhaba kızlar kayınvalideme çok kızgınım kaşla göz arasında kucağımdski bebege market yoğurdu verdi hemde kendi kaşıgıyla
Buarada havuç yapıp göndereyım kız yedin dıye dedı kızım yutamadı daha yeni başlıyoruz ek gıdaya az pişirmiş akıllı varsa verebileceğiniz tarif alabilirim
Valla cahillik başa bela yapma desende laftan anlayan yokBenimki de ha bire birşeyler dürtüyor alıştım artık ben ikinci olunca bişey demiyorum desem de aynı çünkü...
Bebekleriniz hep kudurmuş anlaşılan benim ki de durmuyo salıncak almıştım uyuyo onda iki gündür onu da istememeye başladı
Ben keki tam vermek üZere yakaladım kızdım da bide canı çekmiş demiyor mu deli oluyorum insan tadını bilmediği şeyi canı nasıl çekerBütün kvler bunu yapıyor galiba ne yazık ki benimki de geçen kek verdi bakalım daha neler neler vericek. Ben çocuğumun şimdiden tatlılara alışmasını istemiyorum. Ayrıca kekte yumurta falan var
Ben de yakaladım da bişey olmaz deyip verdi elinden alamadımBen keki tam vermek üZere yakaladım kızdım da bide canı çekmiş demiyor mu deli oluyorum insan tadını bilmediği şeyi canı nasıl çeker
Benim ilk belki o yüzden daha hassas davranıyorum. Öyle bir video vardı ilk çocuk ikinci çocuk diye. Mesela ilk çocukda emzik evde yere düşüyor kadın hemen alıp kaynatıyor ikincide parkta yere düşüyor kendi ağzına sokup çocuğa veriyorBenimki de ha bire birşeyler dürtüyor alıştım artık ben ikinci olunca bişey demiyorum desem de aynı çünkü...
Bebekleriniz hep kudurmuş anlaşılan benim ki de durmuyo salıncak almıştım uyuyo onda iki gündür onu da istememeye başladı
Aynı benmiş:))) bulmam lazım o videoyuBenim ilk belki o yüzden daha hassas davranıyorum. Öyle bir video vardı ilk çocuk ikinci çocuk diye. Mesela ilk çocukda emzik evde yere düşüyor kadın hemen alıp kaynatıyor ikincide parkta yere düşüyor kendi ağzına sokup çocuğa veriyor
Onermiyolar ama biz kullanıyoruz epeydir bu aralar hafif surunuyo alışsın diye pek koymuyorum ama koyunca uçuyoKızlar yürüteç alanınız/öneriniz var mı??
Canım valla omurga sağlığı için önermiyorlar ama ben çok kısa süreliğine koyuyorum dün Dr a sormayı unuttum koyarken sadece Altının temiz olmasına dikkat ediyorum o kadar bulaşık makinasını falan yerleştirilen çok az süreli koyuyorum yürümeye çalışıyorKızlar yürüteç alanınız/öneriniz var mı??
Benimki de başlarda pek almadı yoğurtla başladım sonra sebzelere geçtim sebzeleri sevmedi kabak denedim ilk hiç yemedi sonra havucu sade denedim yemedi yoğurtla karıştırdım yoğurdu çok havucu az öyle yedi. Geçen yoğurda elma karıştırdım. Önce tadına bakıp ısrarla reddetti mama sandalyesindeydi aldım biraz gezdirdim kucağıma oturttum ben yemeye başladım sonra ona verdim öyle yedi.sen de önce kendin yemeyi dene. Pütürlü yiyemiyorsa blenderdan geçirmeyi dene. Şimdi şimdi iştahı açıldı benimkinin başlarda ben de yemiycek diye korkmuştum.bi de başlarda kaşıkla yiyemedi parmağımla veriyordum öyle rahat yiyordu şimdi kaşığa da alıştıYa kızlar bi akıl verin bebeğim ek gıda almıyor dün 6 ay aşısı vardı dün mızmızdı çok zorlamadım ama genelde almıyor yutamıyor yoğurt meyve az biraz çok değil ama sebze hiç yok öğürüyor boğulacak gibi oluyor geri çıkarıyor ne yapmam lazım havuçla başladım kaşıkla ezerek verdim ama yine aynı bi yardım lğtfen
Kek verse gene iyi dun parkta tüm balık krakeri soktu ağzına napıyon dedim amann yumuşak ezer diyor olur mu boğazına kaçar dedim boşuna dedim baktım gene aynısını yapıyoBen keki tam vermek üZere yakaladım kızdım da bide canı çekmiş demiyor mu deli oluyorum insan tadını bilmediği şeyi canı nasıl çeker
Öyle deneyeyim bari sebze yenemek için beni emıyor resmen biraz gözüm korktu birisi de böyle yedirmemiş çoçuk 2 yaşında sadece çorba içenilşuırnul gelişim geriliği oluşmuş kilomuz iyi çıktı kontrolde bebe biskğvisi muhallebi yasakBenimki de başlarda pek almadı yoğurtla başladım sonra sebzelere geçtim sebzeleri sevmedi kabak denedim ilk hiç yemedi sonra havucu sade denedim yemedi yoğurtla karıştırdım yoğurdu çok havucu az öyle yedi. Geçen yoğurda elma karıştırdım. Önce tadına bakıp ısrarla reddetti mama sandalyesindeydi aldım biraz gezdirdim kucağıma oturttum ben yemeye başladım sonra ona verdim öyle yedi.sen de önce kendin yemeyi dene. Pütürlü yiyemiyorsa blenderdan geçirmeyi dene. Şimdi şimdi iştahı açıldı benimkinin başlarda ben de yemiycek diye korkmuştum.bi de başlarda kaşıkla yiyemedi parmağımla veriyordum öyle rahat yiyordu şimdi kaşığa da alıştı
Kvnin cesaretine hayran kaldım balık krajer küçücük bebeğe iyiyimiş vallaKek verse gene iyi dun parkta tüm balık krakeri soktu ağzına napıyon dedim amann yumuşak ezer diyor olur mu boğazına kaçar dedim boşuna dedim baktım gene aynısını yapıyo