- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Umarım canım aşırısı tehlikeli oluyor ister istemezHaklısın canım ama yine de çok yaramaz olmaz umarım miniklerimiz:) annem kızıyor bana biz sizi böyle yetiştirmedik nereniz eksik oldu diye. Haklı aslında annemin sözünü dinliyorum ufaktan artık
Elimden geldiğince keyif yapıyorum kelebeğimle, bol bol kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum ben de
Aklın kalmasın al koy kenara canımİnşallah canım çok güzel tokalar takılar var aklım kalıyorsüslüyorum kelebeğimi şimdiden süslü diyor görenler kele yakın doğdu canım çok yoktu saçları bir de döküldü yeni çıkanlar sarı çıkıyor o yüzden dökülen yerler de kapanmıyor. Tamamı dökülüp yeniden çıkana kadar sabretmemiz lazım.
Oo ne güzel dolu dolu geçiyor günlerinizsağolsun kardeşlerim ve annem yardımıma koşuyor bu aralar o yüzden ben baya rahatladım canım ikiz zor ama güzel Allah sabır ve kolaylık versin ikiz annelerine
Canım ben doktora sordum ikinci diş ne zaman çıkar diye. Genelde arasında bir ay olurmuş.
Biz de yoğurdu şade yeniyoruz meyveli veriyorum ben de canım. Napalım yeter ki yesinler
Biz ilk dişi 29 mayısta patlattık canımm ikinciyi bekliyoruz
Hayırlısı olsun sizin dişiniz deevet ben sen öyle bekliyordum diş hemen bembeyaz görünecek sanıyordum fotoğraf çekecektim. Bir gün çok ağladı jel sürelim diye elimi ağzına bir attım ki dişi patlamış sevinçten napacağımı şaşmıştım şimdi direk görünüyor dişimiz. Yüzeye çıktı
Büyüyorlar canım yetişemiyoruz bile aslında. Birkaç ay sonra yaşlarını dolduracaklar ve yine anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğiniİnanmıyorum yaa maşallah kelebeğeeeNasıl da büyümüş pıtırcık
Ovvv ev toplama, taşınma.. Allah kolaylık versin canım. Tahmin edebiliyorum karışıklığı. Ev koliden geçilmiyordurArtık çıksınlar amaaa kelebek rahatlasın
İyi bayramlar canımmmbayramda yalnızız biz memlekete gitmedik. Bir yandan da evi topluyoruz taşınacağız. Karışık bizim işler
Merak ediyorum kişiliği nasıl olacak benim cadımın:)Umarım canım aşırısı tehlikeli oluyor ister istemez
Bence de haklı annem de bana kızıyor. O yaptığını kendin ye bakalım yiyebiliyor musun diyor. Oğluş bugün tarhanayı yemedi azıcık tuz ekledim yedi hepsini. Napalım aç mı kalsın çocuklar.
En güzelini yapıyorsun canım çok eğlenceli oluyor onlarla oynamak
Alıp koyuyorum kenara çok çok beğendiklerimiAklın kalmasın al koy kenara canımtakı toka ne kadar çok olursa o kadar kullanılıyor zaten
kız dediğin süslü olur tabi kelebeğin neyi eksik
Ayy sevsinler o saçlarısarı siyah mı şimdi kelebeğin saçları
Oyy ne güzel canım çok sevindim senin adınabiz de yazı memlekette geçireceğiz. Biraz rahatlarım sanıyorum. Tabi oğluşu paylaşma duygusu da zor olacak
Amin canım :)
Kesinlikle canım ben de az öz insan taraftarıyım. Onların amacı tecrübe paylaşmak değil ki direk yargılamak canım. Her çocuk özeldir. Hiç biri birbirinin aynısı değildir. Direk kıyaslamaya giriyorlar benim çocuğum şöyleydi seninki değil diye.
Bizde de aynı durum var canım ben de anlamadım bir gün yiyor ikinci gün yemiyor aynı şeyi yapıyoruz. Sebebi ne acaba? Aaa bu ara bir şey farkettim Oğluş kaşıkla değil de elimle verdiğim zaman daha iştahlı yiyor. Geçen gün yemek yaptım kaşıkla yemedi tadına bile bakmadı sayılır. Elime aldım aç oğlum dedim hemen açtı ve öyle güzel yedi ki maşallah çok şaşırdım. Artık kaşıkla yemezse katı olan şeyleri elimle yediriyorum.Tuz sıkıntımız yok bizim canım da pek belli olmuyor kelebeğimin yiyip yemeyeceği. Bir gün iştahla yiyor ertesi gün burun kıvırıyor. Aşı bizi çok etkiledi canımbaya sıkıntısını yaşadık.
Afiyet şeker olsun oğluşa:) dene canım miniğinin hoşuna gider muhtemelenoyyy yerim ben onu yaaa bir de tadına bakmadan yemiyor muu ağzının tadını bilecek oğluş.
Ben de sürekli fileye meyve koyuyorum bayıla bayıla yiyor kelebeğimönlük tak canım yoksa üstbaş her yer meyve suyu oluyor
Kesinlikle canım en güzel en tatlı uğraşNe güzel canım haklısın miniklerimiz bize yetiyordünyanın en güzel en tatlı uğraşı onlar
Çok samimi olmadığım arkadaşlarla bir süre görüşmeyeceğiz biz de, geri kalanı nazımızı çeken arkadaşlar zaten çoğu zaman kendi evimde ben oturup kelebeğimle ilgileniyorum arkadaşlarım bana hizmet ediyorortak paydada bululuyoruz canım biz miniğimle ne onun dediği ne benim dediğim ikisinin tam ortası
Ben de anlam veremiyorum canım modlarına göre değişiyor herhaldeBizde de aynı durum var canım ben de anlamadım bir gün yiyor ikinci gün yemiyor aynı şeyi yapıyoruz. Sebebi ne acaba? Aaa bu ara bir şey farkettim Oğluş kaşıkla değil de elimle verdiğim zaman daha iştahlı yiyor. Geçen gün yemek yaptım kaşıkla yemedi tadına bile bakmadı sayılır. Elime aldım aç oğlum dedim hemen açtı ve öyle güzel yedi ki maşallah çok şaşırdım. Artık kaşıkla yemezse katı olan şeyleri elimle yediriyorum.
Bu aşılardan bıktım canım. Keşke hiç yapılmasa. Biz bir aşı yaptırıyoruz mahvoluyoruz. Aynı gün 3 iğneyi birden yaptılar, damla da verdiler. Kim bilir nasıl yandı canları. Çok üzüldüm oğluşum için. Kelebeğin de ne kadar canı yandı kim bilir? Biraz da bağışıklığı zayıf döneme denk geldiyse iyice sarsmıştır kuzucuğu.
Bu hafta taşınıyoruz artık taşınınca deneyeceğim sebzeli tarhana canım :)
Çok akıllı işini biliyor Oğluş canım eşim de yemiyorsa zorlama diyor ama ben böyle böyle alışacağını düşünüyorum yemesi için her yolu deniyorum
Bebişler çok şanslı tam meyve bolluğunda ek gıdaya başladıkyesin yarasın kelebeğeee
Dün bacaklar ayaklar meyvenin değmediği yer kalmamıştı canım önlük fayda etmez oğluşa :) dişi çıktı ya artık eline veriyorum tüm meyveyi ısıra ısıra yiyor canım meyve filesi aldım ama bir iki kez kullandım sadece.
Altına naylonlu çarşaf serip oturtacağım üzerini de soyacağım canım. Eline meyveyi vereceğim yesin istediği gibi. Sonra da banyoya gideriz
Bu arada canım bir yerde emerken acıtıyor mı diye sormuştun unuttum cevap vermeyi. Bayağı acıtıyor canım çığlık atıyorum bazen.
Evet canım iyice ifade edebilir oldular artık kendileriniKesinlikle canım en güzel en tatlı uğraşartık açık açık iletişim de kuruyorlar bizimle
Aynen canım samimi olduklarımız farklı onlar gelebilir benim de komşumun kızları sürekli geliyorlar onlara gelmeyin demiyorum :)
Genelde ben de öyle davranmaya çalışıyorum ama huzursuzken öncelik bebişlerde.
Slm hanımlar bebeğim büyüdükçe daha çok huysuz olmaya başladı herşeye bağırıyor ağlıyor ne alt degistirebiliyorum ne banyo yaptırabiliyorum. Üstelik herşeyi onu eğlendirerek yapmaya çalışırım şarkılar söylerim oynatırım artık hiçbir şey fayda etmiyor kıyamet kopuyor.kafayi yemek üzereyim napicagimi şaşırdım
[/QUOTE]Canım bazı şeyler benim için dw öyle. Alt değiştirerek susturıp sakinleştirdiğim çock şimdi yatırdığım an ağlıo. Gerçi hele iki gündür sırtı yere değmedi kucak kucak kucak bende çok yoruldum. Artık ağırlaştılar eskisi gibi gücüm de kalmıo. Valla bilmiyorum neden böyleler...
Hatta yürüteç düşünmüyordm ama artık düşünüyorum, koyayım naparsa yapsın bari
Canm giremedim. Ya aynıyız sallarken uyurdu şimdi kucağımda uyumak istiyor sızana kadar yatmıyor. Gece emmeye bile kalktığında huysuzlandı birsürü. Sallarken uyurdu uykusu geliyor ama sanki kesiyorum öle bağrıyor yatırınca. Anca artık güçsüz kalıp uykuya yenik düşünce mememde uyuyo. Bende anlam veremedim. Görümcem nane kimyon çayı içir karnı filan ağrıyodur belki dedi. Sürekli erleyip soğuyo hiç durmuyo el ayak kıpır kıpır. Bana diolar çok sabırlısın die ama gece eşime dedim artık sabrımın sonuna geliyorum. Çünki bedenim iflas etmek üzere ne kol boyun sırt bel kaldı. Sallarken bile bacaklarımın ağrısından elimle minderini sağ sol yaptırıyorum. Allah sabrımızı verir inş :-([/QUOTE]Tükendim artık.hicbir şey yapmaya gücüm kalmadı.sabah uyutmaya uğraşırken ona hazırladığım sebzeleri yaktım anca uyurken birşeyler yapabiliyorum çünkü.uyudugu da en fazla yarım saat. bu saat oldu kendi yemeğimi geçtim daha ona bişey yediremedim.güya sabah 1 kez emzirip 2. Öğünü sebze püresi verecektim.soyunmaya bayilirdi simdi soyunurken bile kiyamet kopuyor Dün üstünü değiştiriyordum muhtemelen komşular dövüyorum sanmıştır o derece agladi.mama sandalyesinde bile oturmuyor. Yürüteç ben de istemiyorum.