2016 Aralık Anneleri

Gittik canım kelebeğim başta ağlasa da denizi çok sevdi şişme havuza bayılıyor zaten. Deniz simidinin oyuncaklarını ısırıyor henüz mantığını kavrayamadıAllah kolaylık versin canım ev taşıma büyük sıkıntı bir de hava sıcak olunca daha da zorlaşıyor. Ev taşıma bitince bir tatile gidersin artık oğluş da yüzsün şıpıdık şıpıdık maşallah oğluş ikinciyi çıkartmış biz daha çıkartamadık iyice umudu kestim ben
Haklısın canım hava sıcak olunca suyu güzel içiyor miniklerimiz. Bir de yoğurdunu hafif soğuk veriyorum bayılıyor artık yoğurt yemeye başladı kelebeğim

Bizde sakatat yiyen yok muhtemelen kelebeğim de yemez :)
Ovv oğluş baya keyfine vararak yemiş meyvesini benim cadı mama sandalyesinde yiyor o yüzden en fazla gözü kulağı meyve oluyor:) en güzelini yaparsın canım özgürce yesin oğluş

Benim kelebeğim de iyice sosyalleşti tatilde yazlıkta yere bırakamıyorum ben de ama koltukta bile durmuyor bir bakıyorum koltuktan kontrollü iniş yapıyor bir bakıyorum kolumuza tutunarak hop ayağa kalkıyor. Tutmak zorlaştı hanımefendiyiyürüteçte mutlu mu oğluş? Emeklemeye başladı mı canım kuzucuk?
O telefon çekiciliği hiçbir şeyde yok nedense benim cadım da aynı telefon gördü mü gözleri büyüyor

Zamanla iyileşiyor diye biliyorum ben de canım. Çok şükür oğluşun iyi olması sevindirici
İnşallah atlatırız canım cidden sıkıntısı kötü oluyor aşının

Evet canım bizler de babalarımıza aşık olarak büyüdük. Bu arada baban nasıl canımm ?
Bence kelebeğin sana düşkünlüğü değişmeyecek
Aynen canım malesf toplumumuz böyle!
Babam aynı canım 8 senedir böyle ne yazıkki
İnşallah değişmez kelebeğimle hep böyle yakın oluruz:)
Kelebeğim yemekteyken arka masayı göz hapsine almaya bayılıyor hatta buyur gel birlikte oturalım diyorlar o denli bakıyor insanlara dışarıda yediğimiz zamanlarda kaç kişiyle ahbap olduk anlatamam

En azından 1 yaşına kadar dikkatli olmamız lazım Allah esirgesin miniklerimizi neler duyuyoruz
Çok zorunda kalmadıkça ilaç kullanılmamalı hele doktorların zırt pırt yazdığı antibiyotiklere çok karşıyım.
Harikasın valla ben maske ile duramam.

Dün hemen hemen aynı şeyleri yaşadım uyumadı kelebeğim bir türlü sonunda kızdım yat bakim uyuyoruz hemen dedim. Sessizce yattı uyuyor sandım odadan çıkar çıkmaz açmış gözlerini babasına oyunlar yapıyor uyuduğumuzda gece 2 falandı

Çıktı canım ilkinin hemen ardından :) hatta sanırım 3 ve 4 de geliyor çünkü yine kalınmalar huzursuzluklar başladı..1 hafta rahat etmişti kuzum...çok akıllılar maşallah...

Canım kızım herşeyi yiyor bugün üzüm verdim mesela çekirdeksiz yedi gayet güzel :) çok çok heyecanlı hemde bir de her geçen gün uzuyor :) çok sevimli oluyorlar...maşallah kuzuna senin de..

Evet ya minigimizi gorunce benimki essek kadar olmus diyorum
Oyle aynen yalniz olunca is basa dusunce allah rizasi icin yapiliyor yoksa evli kizi yapiyor el surmuyorum ama vicdanim rahat etmiyor bundan sonra alicam inseallah. Dugunden tartismali oldugumuz icin canim aciyo hala aklima geldikce.

Ne guzel olmustur ama kelebegin icin. .. Sen yuzemiyosundur yada esinle donusumlu oluyodur. Benimkini kuvetine koydukca sipidik sipidik yapiyo suya. Kiz cocuklari daha bir tatli oluyordur dusundukce. .. Oy yerim kelebegi

Hepsi minicik aslında :))
Hepimiz illaki bir şeyler yaşıyoruz. Kimi şeyler hiç unutulmaz canım ama onlarla da sürekli yaşanmıyor. Sen içine sinen şekilde davran
Yüzmeyi değil denizi izlemeyi severim ben kelebeğim sayesnde denize giriyorum:) hepsi tatlı canım sadece kızlar biraz daha cilveli oluyor sanırım oğluş da banyo keyfi yapıyormuş annesi bol bol at küvete bizim buraların sıcağı fena oluyor, su iyi gelir miniğine:)

Arkadaslar selamm. Bebegim biberona alisti ne yazikkiiii ve sutum azaldi giderek suan damla damla geliyor. Cok uzgunumm. Bebek emmeden sagarak sut cogalirmi.. tavsiyelerinize ihtiyacim var. Sevgiler..

Arkadaslar selamm. Bebegim biberona alisti ne yazikkiiii ve sutum azaldi giderek suan damla damla geliyor. Cok uzgunumm. Bebek emmeden sagarak sut cogalirmi.. tavsiyelerinize ihtiyacim var. Sevgiler..
Pek bir bilgim yok ama den gene de sağ bence en azından azılmaz sagdıkça gelmeye devam eder

Evet dusununce hepsi minicik biri bi aylik digeri 7 ama araligini gorsen bi. Benim oglan 9 kilo haliyle gosteriyor aradaki farki.

Cocuk zor derler yakinlarim ben kucuk olmama ragmen allahima binlerce sukurler olsunki hicbir zorlugunu yasamiyorum. Sizdede oylemi. Tahammul sınırıniz nedir. Bunaldim yoruldum dediginiz bakimi zor dediginiz oluyomu. Ya etrafim cok sikayet ediyor yada anormal bir durum var

Tatile giden annişler, kızlarınızı denize soktunuz mu? Biz mersinde olmamıza rağmen bir açamadık şu sezonu. Çünki hassaslar korkuyorum üşütür die. Denizden çıkınca biz bile üşüyoruz. Bir de mikrop kapar mı endişesi var. Malum kız çocuğu şaştım kaldm....

Biz sadece ayaklarimizi sokabildik denize. Usur diye korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…