- 8 Aralık 2010
- 825
- 997
Salıncak denedin mi. Biz tavanı delip salıncak kurduk müzik açıp salıncakta uyutuyorum yine kolay uyumuyor tabi ama en azından biraz üstümden iniyor.hiperaktif mi acaba diye endişe etmeye başladım.ne zaman nasıl anlaşılır acaba[/QUOTE]Canm giremedim. Ya aynıyız sallarken uyurdu şimdi kucağımda uyumak istiyor sızana kadar yatmıyor. Gece emmeye bile kalktığında huysuzlandı birsürü. Sallarken uyurdu uykusu geliyor ama sanki kesiyorum öle bağrıyor yatırınca. Anca artık güçsüz kalıp uykuya yenik düşünce mememde uyuyo. Bende anlam veremedim. Görümcem nane kimyon çayı içir karnı filan ağrıyodur belki dedi. Sürekli erleyip soğuyo hiç durmuyo el ayak kıpır kıpır. Bana diolar çok sabırlısın die ama gece eşime dedim artık sabrımın sonuna geliyorum. Çünki bedenim iflas etmek üzere ne kol boyun sırt bel kaldı. Sallarken bile bacaklarımın ağrısından elimle minderini sağ sol yaptırıyorum. Allah sabrımızı verir inş :-(
Valla salıncaktan atlar benimki düşer ailem geldi ikindinden sonra benim kız put kesildi. Yalnızlığı da sevmyo sanırm ve erken uyudu ben şok. Bir anı bir anını tutmuyo. Benim eşimin bebekliği de böyleymiş babası kılıklı zaten. Verdim dedeye dayıya annemle evi temizledik hazır gelmişlerken. O kadar iş yaptım yarım saat bebişle ilgilendiğimden daha az yoruldm valla.