2016 Aralık Anneleri

Kız bebekleri ayrı bir cilveli oluyor canım çok tatlı oluyorlar
Annesini kimseyle paylaşmak istemiyor demek kelebek severim ben onu :)
Aynen öyle canım bir de şu erkek bebeklere erkek olduğu için saçmasapan yüklemeler yapılmasından nefret ediyorum. Geçen markette kızlar seviyor oğluşu artık Oğluş alıştı onlara. Tepki de veriyor. Yaşlı bir amca geldi ona dik dik baktı yabancı diye. Gördün güzel kızları gülersin çapkın dedi. Nasıl sinir oldum. Ben de adamı bozdum. Ters ters bakarak gitti.

Haklısın canım ama yine de çok yaramaz olmaz umarım miniklerimiz:) annem kızıyor bana biz sizi böyle yetiştirmedik nereniz eksik oldu diye. Haklı aslında annemin sözünü dinliyorum ufaktan artık
Elimden geldiğince keyif yapıyorum kelebeğimle, bol bol kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum ben de

Orası kesin canım sürekli peşinde olursun artık bir emeklemeye başlasın da :) senin peşinden gelme olasılığı çok çok düşük
Çok tatlı oldu kollarını bacaklarını öptüm durdum canım
Şimdi iyi şükür canım. İlk Başta burnunda hırıltı oldu o çok zor geçti canım. Gribi de hafif atlattı şükür. Bu ilk değil ikinci gribi
Söylese çok iyi olurdu canım. Yazık minicik bir bebek sonuçta. Çok üzüldüm oğluşu hasta ettim diye.

İnşallah canım çok güzel tokalar takılar var aklım kalıyorsüslüyorum kelebeğimi şimdiden süslü diyor görenler kele yakın doğdu canım çok yoktu saçları bir de döküldü yeni çıkanlar sarı çıkıyor o yüzden dökülen yerler de kapanmıyor. Tamamı dökülüp yeniden çıkana kadar sabretmemiz lazım.
Oo ne güzel dolu dolu geçiyor günleriniz sağolsun kardeşlerim ve annem yardımıma koşuyor bu aralar o yüzden ben baya rahatladım canım ikiz zor ama güzel Allah sabır ve kolaylık versin ikiz annelerine

Tuz sıkıntımız yok bizim canım da pek belli olmuyor kelebeğimin yiyip yemeyeceği. Bir gün iştahla yiyor ertesi gün burun kıvırıyor. Aşı bizi çok etkiledi canım baya sıkıntısını yaşadık.
Afiyet şeker olsun oğluşa:) dene canım miniğinin hoşuna gider muhtemelen oyyy yerim ben onu yaaa bir de tadına bakmadan yemiyor muu ağzının tadını bilecek oğluş.
Ben de sürekli fileye meyve koyuyorum bayıla bayıla yiyor kelebeğim önlük tak canım yoksa üstbaş her yer meyve suyu oluyor

Ne güzel canım haklısın miniklerimiz bize yetiyor dünyanın en güzel en tatlı uğraşı onlar
Çok samimi olmadığım arkadaşlarla bir süre görüşmeyeceğiz biz de, geri kalanı nazımızı çeken arkadaşlar zaten çoğu zaman kendi evimde ben oturup kelebeğimle ilgileniyorum arkadaşlarım bana hizmet ediyorortak paydada bululuyoruz canım biz miniğimle ne onun dediği ne benim dediğim ikisinin tam ortası

Aaa ben de çok sevindim gitmesine canım :) inşallah iyi bir insan gelir yerine rahat olursun zaten 1 yıl nöbet zorunluluğumuz yok, ki nöbet işinden nefret ediyorum gerçekten o gün pert oluyorum.

Çoook tatlı oluyorlar canım benim. O çabayı görmelisin yavaş yavaş oğluş da başlar canım ama bol bol yere bırak
Zor dönemler geldi bile, kelebeğim eve geldiğimizden beri tv ünitesindeki kuşlu biblolara taktı. Yuvarlana yuvarlana gidip onları tutmaya, almaya çalışıyor. Birkaç kere açıkladım ama kaşla göz arasında yine atıyor elini

Kuzucukta Alerji olmamasına çok sevindim canım :) geçmiş olsun miniğe ben ilk kez 3-4 kere calpol vermek zorunda kaldım kuzuma neyseki atlattık çok şükür. 1 yaşa kadar rahatız

Isır derdim yakın olsak canım :) burada kimseyle birbirimizi tanımıyoruz ama aramızda garip bir bağ oluştu
Hasan Kutalmış :) babası tarihçi oğluşun
Çok haklısın canım bir yerlerde karşılaşsak hiç yabancılık çekmeyeceğiz
İsmi çok güzelmiş canım oğluşun çok severim tarihi ve mitolojik isimleri

Canım ben doktora sordum ikinci diş ne zaman çıkar diye. Genelde arasında bir ay olurmuş.
Biz de yoğurdu şade yeniyoruz meyveli veriyorum ben de canım. Napalım yeter ki yesinler

Şimdilik öyle ama ileride ne olur bilemiyorum canım. Kız evlatların babalarına olan aşkına aşinayız
Yapıyorlar canım illaki bir laf eden oluyor. Hangi birinin ağzının payını vericez ki toplumumuz böyle..

Şimdi bile sürekli peşindeyim artık canım oyyy kuzucuk maşallah yaa:)
Sevindim canım oğluşun hafif atlatmış olmasına böyle böyle bağışıklık sistemleri de gelişiyor, iyi tarafından bakmak gerekirse. Tabiki arkadaşının yaptığına bahane olamaz ama çok şükür daha büyük bir sıkıntı olmamış

Canım yoğurt 3,5 4 saatte mayalanır. Saatini kur alarm çalınca açarsın hemen üzerini havalar ısında direk ekşir yoğurt. Sulu olmasının sebebi de senin mayalama şeklin ya da mayan olmayabilir canım. Sütler dönem dönem sulu yoğurt oluyor. O da sanırım yediklerinden oluyormuş. Zamanla düzelecektir Emin'im

Canım patladı patladı :) ben direk diş görürüm diye hiç bakmıyordum :) ama yavaş yavaş yukarıya çıkıyor çok güzel çok darısı size :)
Biz ilk dişi 29 mayısta patlattık canımm ikinciyi bekliyoruz
Hayırlısı olsun sizin dişiniz de evet ben sen öyle bekliyordum diş hemen bembeyaz görünecek sanıyordum fotoğraf çekecektim. Bir gün çok ağladı jel sürelim diye elimi ağzına bir attım ki dişi patlamış sevinçten napacağımı şaşmıştım şimdi direk görünüyor dişimiz. Yüzeye çıktı

Kesinlikle canım ben de az öz insan taraftarıyım. Onların amacı tecrübe paylaşmak değil ki direk yargılamak canım. Her çocuk özeldir. Hiç biri birbirinin aynısı değildir. Direk kıyaslamaya giriyorlar benim çocuğum şöyleydi seninki değil diye.

Bizi anlayan insanlarla birarada olmaya ihtiyacımız oluyor :) o yüzden diyorum ki çocuklu ailelerle çocuklu aileler takılsın..
Valla bazen çocuklu ailelerle de anlaşamıyorum ben canım ilk bebeğim benim. Tecrübesiz olduğum için her şeyi sürekli sorguluyorum. Mümkünse ilk bebeği olanlarla görüşelim

İnanmıyorum yaa maşallah kelebeğeee Nasıl da büyümüş pıtırcık

Hala inatla çıkmadı dişler sıkıntı tam gaz devam ama fiil yok.
Sevindim canım iyi bayramlar bu arada
Artık çıksınlar amaaa kelebek rahatlasın
İyi bayramlar canımmm bayramda yalnızız biz memlekete gitmedik. Bir yandan da evi topluyoruz taşınacağız. Karışık bizim işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…