2016 Aralık Anneleri

Rica ederim canım kesinlikle telefon çok ilgi çekiyor kızım da öyle..bende mümkün olduğunca kızımlayken telefonlar ilgilenmiyorum..evet "hayır" daha net olacaktır...
Oğluş da bir eline geçirse telefonu neler yapacak gördüğü yerde telefona atlıyor ben de hemen gözünün önünden kaldırıyorum

Çok doğru diyorsun canım önemli olan bilinçli anne olabilmek. Aynen ben de çok sıkıldım öyle tiplerden ve bu yüzden asosyalleştim kimseyle muhatap olmak istemiyorum.

Amin canım hep birlikte kuzularımızla nice bayramlara :) aaaa bilmiyordum teşekkürler canım bende 2 kere çektiririm verirken...şükürler olsun geçti :) o zaman biraz daha az tutayım dışarıda mutfak havlusuna sarıyordum belki de o yüzden oldu...bende zorluyorum ne yazık ki illa yemesi gerek diye ama zorla yiyince de ne kadar faydası olacak bilmiyorum..bende vazgeçmiyorum ağzını kilitliyor kendim yiyorum bir kaşık bir de böyle deneyelim diyorum her yolu deniyorum ağzını açana kadar...bugün arkadaşlarım geldi bayrama "aaaa ben ne yapsam yalana yalana yiyor.." dedi..çok özendim...

Canım ellerini iyice yıka parmağınla kontrol et :) öyle ilk başta görünmüyor diş. Yavaş yavaş yüzeye çıkıyor. Belki patlatmıştır

Canım patladı patladı :) ben direk diş görürüm diye hiç bakmıyordum :) ama yavaş yavaş yukarıya çıkıyor çok güzel çok darısı size :)

Çok doğru diyorsun canım önemli olan bilinçli anne olabilmek. Aynen ben de çok sıkıldım öyle tiplerden ve bu yüzden asosyalleştim kimseyle muhatap olmak istemiyorum.

Canım etrafımızda 10 kişi olup da mutsuz olacağımıza 1 kişi olsun tam olsun bence..herkes mazallah prof kesiliyor annelik konusunda..tecrübe paylaşmak kötü değil ama bunu kırmadan yermeden yapsalar çok iyi olur..

Ya çok zor canım kıyamam inşallah en yakın zamanda çıkar. Bebekler mahvoluyor diş dönemlerinde
Çok şükür bitti canım kafayı yiyecektik oğluşla açlık susuzluk ve sigarasızlık hepsi bir arada olunca bize saldırdı eşim

Bazen çileden çıkarsalar da çok tatlı oluyorlar yaramaz çocuklar
Ben öyle olduğuna inanıyorum canım sebze pek sevmiyor ama tuzsuz haşlama da yenmiyor ki normal yemek yapıp deneyeceğim bir de. Hamileyken yemediğim sebze kalmamıştı da
Aynen canımm doya doya yaşamak lazım işe başlayınca vaktimiz çok az olacak

Biz yiyince kelebeğim de keyfe geliyor ama yine de 2 kaşık fazla yiyor daha da yemiyor su içerken bardağıma atlıyordu 2 gündür bardaktan veriyorum suyunu bayıla bayıla içiyor normalinde suyu hiç sevmeyen küçüğüm illaki faydası olur canım
Dediğin gibi biraz daha az bekletmeyi dene canım muhtemelen daha iyi tutar
Maşallah o bebişe ne güzel yiyormuş öyle. Biz anca yiyecekler diye uğraşıp duralım :)
Kelebeğim bugün 7.ayını doldurdu. Günbegün inanılmaz değişiyor. Sabah yatağa koymuş annem ters dönüp yataktan düşüyor diye koştuk ama kelebeğim kontrollü iniş yapıyormuş ayaklarını yere bastı yatağa tutunarak bir daha denedik yanındayken yavaşça indi yataktan

Bir yaşından sonra takılacak kıvama gelir sanırım canım kelebeğin İpek saçları. Artık sürekli toka alırsınız ne tatlı olur kız bebişleri süslemek çok eğlenceli :) kelebek de kel Doğdu demek
Hiç eve girmiyoruz ki canım baksana buraya bile gelemiyorum. Gündüz dışarıya çıkıyoruz akşam da yemek bulaşık oğluşun banyosu uykusu derken ben de yoruluyorm uyuyorum
Kesinlikle canım biz beceremezdik ben o kadar becerikli değilim yani. İşleri oğluşla yetiştiremiyorum hiç kaldı ki ikiz çocukla yetiştireceğim

Oğluş da tuzsuz olan sebzeleri asla yemiyor midesi bulanıyor canım. Şimdiye kadar kaç tabak kabak döktüm bilmiyorum
Geçen mercimek çorbası denedim onu sevdi çok şükür yedi. Şimdi de tarhana denedim onu da sevdi tarhanaya sebze koysam yer mi bilmiyorum canım onu deneyeceğim :)
Bence aşı etkilememiştir canım. Artık bilinçleniyorlar ya o yüzden bebişler yemek istemiyor her şeyi. Kaşığı görünce Oğluş direk dudaklarını kilitliyor. Ben de dudağına sürüyorum yemeği. Yalayarak tadına bakıyor beğenirse ağzını açıyor. Beğenmezse yemiyor zorlarsam ağlıyor
Bugün eline kayısı verdim ben mutfakta bulaşıkları toparlarken oyalansın dedim. Baktım kayısı bitmek üzere elinden alınca da ağlıyor üstü başı kayısı olmuştu hemen banyoya götürdüm yıkadık mis gibi oldu sonra da uyudu şükür
Napalım meyveci olsun bebişler

Hala inatla çıkmadı dişler sıkıntı tam gaz devam ama fiil yok.
Sevindim canım iyi bayramlar bu arada

Evet canım aslında tam tersi olması gerekirken çekilen biz oluyoruz. Çok haklısın iyi de yapıyorsun canım
etrafımda insan aramaz oldum artık canım. Oğluş bana en iyi arkadaş oldu
Kendimi dinlemeye vakit bulamıyorum zaten, bir de arkadaşa vakit ayırmam çok çok zor şu dönmde.
Bence de canım en iyisini yaptım oğluşum sağlıklı bir birey olsun önemli olan o. İnsanlardan uzak da tutmuyorum sürekli dışarıda birileriyle iletişim halindeyiz sadece eve alamıyorum kimseyi ona da yapacak bir şey Yok bebişler izin verdiği kadar yapıyoruz artık her şeyi :)

Şükür şimdilik sorunsuz geçti zaten 2 gündür abim yanımdaydı haftaya da anneannemiz geliyor boşver en iyisini yapmışsın canım ücretsize ayrılarak senin işin daha da zor
Çok şükür canım seminerleri de atlattınız ne güzel olmuş kelebek daha rahat etmiştir bu şekilde :)
Aynen canım. Müdür görevi bırakmış öğretmenliğe geri dönmüş. İnşallah gelen gideni aratmaz. Çok sevindim gitmesine.

Ay allahım ne tatlıdır ya maşallah kelebeğe maşallah nazar değmesin
Poposunu kaldırması gerektiğinin farkında değil henüz Oğluş darısı bize inşallah canım :) zor dönemler geliyor yavaş yavaş

Çok geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemiştir belki kelebeği. 6. Ay aşısı da bayağı ağır canım onun bebeğine maşallah o zaman. Oğluş her aşıda 2 gün ağlıyor. Canı tatlı sanırım
Doktor hiç vermediysen çok az yumurta sarısı ver dene. Ona göre hareket et. Sadece anne sütünden alerji var denmez demişti.
Evde denedim iki gün bir çay kaşığı verdim canım. Herhangi bir şey olmadı çok şükür ki. Hemşire gel yapalım o zaman dedi. Yaptırdık biz de geçen hafta aşılarımızı. İki gün ağladık hafif ateşi de oldu. Hemşire eve gidince calpol ver rahat uyusun demişti. Öyle yaptım ben de. Yine ağladı ama çok abartı değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…