Bizde de aynı durum var canım ben de anlamadım bir gün yiyor ikinci gün yemiyor aynı şeyi yapıyoruz. Sebebi ne acaba? Aaa bu ara bir şey farkettim Oğluş kaşıkla değil de elimle verdiğim zaman daha iştahlı yiyor. Geçen gün yemek yaptım kaşıkla yemedi tadına bile bakmadı sayılır. Elime aldım aç oğlum dedim hemen açtı ve öyle güzel yedi ki maşallah çok şaşırdım. Artık kaşıkla yemezse katı olan şeyleri elimle yediriyorum.
Bu aşılardan bıktım canım. Keşke hiç yapılmasa. Biz bir aşı yaptırıyoruz mahvoluyoruz. Aynı gün 3 iğneyi birden yaptılar, damla da verdiler. Kim bilir nasıl yandı canları. Çok üzüldüm oğluşum için. Kelebeğin de ne kadar canı yandı kim bilir? Biraz da bağışıklığı zayıf döneme denk geldiyse iyice sarsmıştır kuzucuğu.
Bu hafta taşınıyoruz artık taşınınca deneyeceğim sebzeli tarhana canım :)
Çok akıllı işini biliyor Oğluş canım eşim de yemiyorsa zorlama diyor ama ben böyle böyle alışacağını düşünüyorum yemesi için her yolu deniyorum
Bebişler çok şanslı tam meyve bolluğunda ek gıdaya başladık
yesin yarasın kelebeğeee
Dün bacaklar ayaklar meyvenin değmediği yer kalmamıştı canım önlük fayda etmez oğluşa :) dişi çıktı ya artık eline veriyorum tüm meyveyi ısıra ısıra yiyor canım meyve filesi aldım ama bir iki kez kullandım sadece.
Altına naylonlu çarşaf serip oturtacağım üzerini de soyacağım canım. Eline meyveyi vereceğim yesin istediği gibi. Sonra da banyoya gideriz
Bu arada canım bir yerde emerken acıtıyor mı diye sormuştun unuttum cevap vermeyi. Bayağı acıtıyor canım çığlık atıyorum bazen.