- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Bir patlatsa bir tanesini benim kelebeğim de biraz olsun rahatlayacak. Dişlerin hepsi sıkıntı yapmaz diye biliyorum canım ben ki öyle de olmalı az değil 28 diş :)Dişten oluyor sanırım canım şu an oğluş düzeldi bir iki gündür rahatladım ama ikinci diş çıkmak üzere yakın zamanda onun için ağlamaya başlar kesin.
Onlar iyi olsun da napalım oğluş da aynıydı babasında da ağlıyordu. Artık kafayı yemek üzereydim. Eşim bir de misafir çağırmak istedi bu haldeyken kabul edemedim. Önemli olan oğlumun huzuru.
Ahh aynen ben de pek beklemiyorum uslu yürümeyi azıcık meraklı olacak karıştıracak muhtemelenUslu yürümek mi ben bile beklemiyorum kelebekten canım
Diş jeli zararlı diyorlar aldık ama fazla sürmedim canım. Annem soğan ver eline dedi onu ısırınca rahatlıyorlarmış. Soğan suyunun ağrı kesici etkisi varmış doktorlar da öneriyormuş. En son soğan verdim eline canım. Patlatana kadar çok ağladı ama. 29 mayısta patlattı dişini bir hafta oldu yanibir arkadaşım aldı canım şimdi kullanıyor. Ama onlarda diş sıkıntısı yoktu henüz.
Elinden tutup oturtuyorum canım ama direk bir şeylere atılıyor bu kez düşüyor tutmasam
Evet bence de bana benzemeli kelebeğim bir ümit bekliyorum tamamen bana dönmesiniEvet çok güzel canım çok seviniyorum babasına benzediği için hayalimdi resmenkız anneye benzemeli bence erkekler babaya benzesin ben de kızımız olursa bana benzesin istiyorum
Kelebek de kıvırcık saçlı mı canım
İnce ruhlu olacak gibi durmuyor kelebek baksana dayak falanya da işine gelene öyle davranacak
Bence de gidin canımbiz dün minik bir bebeği ziyarete gittik henüz 2,5 aylık. Gaz derdi var ağlıyor sürekli yavrucak. Oğluş bebek ağlayınca ters ters bakıyor sonra kendi de ağlıyor. Dedim yürüyebilse kesin saçlarını yolar bebeğin bu
Çok komikti ortam Oğluş ses yapıyor bebek ağlıyor. bebek ağlıyor oğluş ağlıyor. İkiz gibiydiler
Günü günlerine uymuyor. Kızım da öyle bir gün iştahla yediğini ertesi gün yemiyor.Oğluşa da denedim çok ekşi sevmiyor genelde tatlı şeyleri seviyor
Ben de oğluşu çözemedim dün sebze püresi yaptım yedi bugün aynısını yaptım yemedi. Acaba çok mu pişti dedim yediremedim bir türlü.
Aynen canım tatlıcı olacak sıpam
Bizde hastane bakımından fln batmanı tercih ettik malum bebişler için en önmlisi hastane. Aslında sorumluluk müdürde sende değil ki sen yasal hakkını kullanıyorsun. Babalar içinde yarım gün yasası geliyor ama eşim emniyette çalışıyor oda yararlanamıyor hersey bir tuhaf bu memleketteEyvah desene hazırlıklı olalım 6.ay aşılarına o zamankıyamam kuzulara ya inşallah çabucak atlatırız...evet ek dersten dolayı idare etmezler haklısın..canım benim idarecilerim ne yazık ki kullandırmıyorlar süt iznini evet bu benim hakkım ama çocukları kime bırakacağım ben eve gelirken sorumluluk tamamen sana ait istiyorsan bırak diyorlar...o yüzden çok mutsuzum sizin de tayininiz hayırlara vesile olsun inşallah...Batman'ı görmedim ama Büyükşehir vari diyorlar gidenler..
Canım 7 parça geometrik şekillerden puzzle gibi şekiller oluşturma. Est. Canm bende 1 ay öncesne kadar bilmiodum bu adıCahilliğime ver tangram ne kız
Benim kuzucuk da aşıdan etkileniyor ama ateşlenmedi şükür şimdiye kadarCanım artık büyüdüler aşılar sıkıntı olmaz inşallah gerçi 6.ay aşısı 4 taneymişbende korkuyorum açılardan çünkü kızım çok huysuz oluyor bir de üstüne hafif ateş ekleniyor...bizim de 23 ünde aşımız bende o günü ve sonraki günü düşünüyorum eğer problem olursa nasıl gideceğim diye..ben tek imzalı rapor hakkımı ne olur ne olmaz diye dibine kadar kullanmayayım dedim..bu yıl sınıf istememiştim zaten Doğum iznine ayrılacağım sonra da Eylül'e kadar başlamam diye..aslında idareciler seminer de idare edebilirler diye düşünüyorum ama tabi insaflarına kalmış..canım bugün mızırdanmadık oh iyi ki almışız da kuzum rahatladı dedim sana da dualar ettim bende kesinlikle sevmem son dakika haber verilmesini..bende evdeyken rahat bi ev hanımıyım :) o yüzden özellikle samimi olmadığım insanların çat kapı gelmelerini istemem hiç..Büyükşehir zaten komşuluk neredeyse yok denecek kadar az..en korktuğum şey kızımı bıraktığım yerde bulamamak çünkü çok hareketli gözümü ayırdığım anda başka bir pozisyona geçiyor Eylül de de süt izni kullanamayacağım bizim sınıf öğretmenliği gibi olduğu için kullanamıyoruz...diyorum keşke branş öğretmeni olsaydım 15 saat girerdim derse sonrasında kızımla vakit geçirirdim..
Bizde hastane bakımından fln batmanı tercih ettik malum bebişler için en önmlisi hastane. Aslında sorumluluk müdürde sende değil ki sen yasal hakkını kullanıyorsun. Babalar içinde yarım gün yasası geliyor ama eşim emniyette çalışıyor oda yararlanamıyor hersey bir tuhaf bu memlekette
Benim kuzucuk da aşıdan etkileniyor ama ateşlenmedi şükür şimdiye kadarinşallah 6.ay aşıları rahat geçer miniklerimizin.
Ben de tek imzalının 9 gününü kullandım çünkü artık kimse heyet veremez hale geldişubattan beri uğraşıyorum rapor işine şükür tatil geldi kafamız rahat olacak
Müfettiş çatkapı geliyor canım seminer döneminde çok şahit oldum bu duruma. Hatta geçen sene müdür bey 1 saat tutup gitmemize izin vermişti tam da o gün müfettiş gelmişti
Sağol canım benim, Çok sevindim kuzucuğunun iyi olmasınaher şey miniklerimiz için, tek onların keyfi yerinde olsun
Çalışan kadınlarız bu yüzden her dakika toplu olmaz benim evim, şimdi de bebekliyiz yine toplu olmuyor
Aman dikkat et canım küçüklerimiz anlık hareket ediyor. Önlemini almadan 2 sn bile boş bırakmıyorum ben artık
Aaa bizim okuldaki sınıfçılar süt izni kullanıyor ya canım. Onun bir şekilde çözümü vardır idareyle bir görüş istersen canım. Benim de 24 saatim olacak seneye, ilk kez az dersim olduğu için seviniyorumgerçi kızımdan o kadar ayrı kalmanın düşüncesi bile beni geriyor ama Allahtan tam zamanlı işimiz yok o zaman çok çok daha zor olurdu.
Sonra 1 yaşında var sanırım bir daha aşı değil mi? Ben de son heyet raporumu aile dostumuzdan rica ederek aldım. Diyor ki herkes gölgesinden korkuyor bana kalsa istediğin kadar vereyim ama 2 farklı doktor daha olması gerekiyor.6.aşılarından sonra rahatız bir süre inşallah..evet canım ohal den dolayı ne yazık ki kimse heyet veremiyorki benim var olan tiroid rahatsızlığım var ona rağmen alamıyorum..evet seminere kadar alabilirsem sonra rahatım diyordum şükür..hep öyle olur zaten :) hayatımda bir kez geçen sene hamileyken öğretmen zili çalarken girdim kapıdan baktım müfettişler gelmiş...Herkes dalga geçti bir hafta benimle :) bir daha nolur sen geç kalma diye..aynen öyle walla canım eşim diyor ki kızımızı gezdirmeye bu eve bi adam tutacağım yevmiyeli adamcağız yemek bulduğu gün altın bulmuş gibi seviniyor..Allahtan ev işlerine yardımcı geliyor gelmediği zamanlarda eşimle birlikte yapıyoruz...ben bi idareyle konuşayım bir kere daha..inşallah insaflı davranırlar da kızıma bir kaç saat erken kavuşurum..aynen öyle tam zamanlı olsa çok daha zor en azından 2 ay tatilimiz var diye bile mutlu oluyorum...
Sağol canım bende ona benzer bişi aldım ne aldığımı bilneden almışımCanım 7 parça geometrik şekillerden puzzle gibi şekiller oluşturma. Est. Canm bende 1 ay öncesne kadar bilmiodum bu adıbi de diagram var o da geometrik olmayan şekillerlerden oluşuyo. Ben evet erken ama uygun olnca aldm bnları
Muhtemelen iptal olur canım önceki senelerde de aynısı deniyordu. Okulumdaki öğretmenlerin hiçbiri parasını almadığı seminere gitmezHaaa bir de bayramdan sonra da seminer varmış. Ek ders ödenmeyecek ama seminer programina koymuslar.Git gel yapamayacağımız icin seminerin ikinci haftasını memlekette alcaz.
Bn düşünmyorm canm kendi öğrensinKızlar kızlar bişey sorcam kız bebeklerde yürüteç kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz
Canım ilk arabam tarzı şeylerden almayı düşünüyorum. Bir arkadaştan alıcam kızım kullanabilirse alırım yoksa o kadar da para vermeye gerek yokKızlar kızlar bişey sorcam kız bebeklerde yürüteç kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz
Canım geçen sene seminer programı açıklanmadan önce tatil olacagi söylenmişti ve program ona göre yapılmıştı. Bu sene de sendikaların bayramdan sonra seminer olmasın talebine o gun de seminer programi koyarak cevap verdiler :) para ödenmediği icin kimse gitmek istemez tabi ama raporsuz gidilmezse de mazeretsiz görevi terk etme olur ki yaptirimi olur.Muhtemelen iptal olur canım önceki senelerde de aynısı deniyordu. Okulumdaki öğretmenlerin hiçbiri parasını almadığı seminere gitmez
Bilmiyorum canım ama bizimkilerin okula gideceğini sanmıyorumCanım geçen sene seminer programı açıklanmadan önce tatil olacagi söylenmişti ve program ona göre yapılmıştı. Bu sene de sendikaların bayramdan sonra seminer olmasın talebine o gun de seminer programi koyarak cevap verdiler :) para ödenmediği icin kimse gitmek istemez tabi ama raporsuz gidilmezse de mazeretsiz görevi terk etme olur ki yaptirimi olur.
İyileşti mi bebiş canım? Bebekler hasta olmasın biz olalım onların yerine. Cidden çok zor.