2016 Aralık Anneleri

Bir patlatsa bir tanesini benim kelebeğim de biraz olsun rahatlayacak. Dişlerin hepsi sıkıntı yapmaz diye biliyorum canım ben ki öyle de olmalı az değil 28 diş :)
Sen huzurlu olursan oğluş da huzurlu olur canım. Evet zor gerçekten ama kendini sakin tutmaya çalış

Ahh aynen ben de pek beklemiyorum uslu yürümeyi azıcık meraklı olacak karıştıracak muhtemelen cadılığı çok arttı kelebeğimin ben hariç herkese gider yapıyor resmen
Kızımı durdurmuyor soğan ne yazıkki bir de tadını beğenmediği için ellemiyor.
Maşallah oğluşa o minicik dişiyle çok tatlı görünüyordur emerken ısırmalar canını acıtıyor mu canım?

Evet bence de bana benzemeli kelebeğim bir ümit bekliyorum tamamen bana dönmesini
Henüz pek saçı yok kelebeğimin umarım saçları da bana benzer çünkü babasının saçları düz ve cansızdır.
Yerine göre davransın kuzucuğum inşallah kibar olsun ama yeri geldiğinde kendini korumayı da bilsin
Oyy kıyamam o günler çok uzak geçmiş gibi geliyor bana halbuki 4 ay önce biz de aynıydık aynı durum kızımda da var bir bebek ya da çocuk ağladığında bizimki de ağlar dudak büke büke. Allah ikizleri olanlara sabır versin

Günü günlerine uymuyor. Kızım da öyle bir gün iştahla yediğini ertesi gün yemiyor.
Az daha büyüsünler şaşırıcaz ne yemek yapacağımızı

Bizde hastane bakımından fln batmanı tercih ettik malum bebişler için en önmlisi hastane. Aslında sorumluluk müdürde sende değil ki sen yasal hakkını kullanıyorsun. Babalar içinde yarım gün yasası geliyor ama eşim emniyette çalışıyor oda yararlanamıyor hersey bir tuhaf bu memlekette

Cahilliğime ver tangram ne kız
Canım 7 parça geometrik şekillerden puzzle gibi şekiller oluşturma. Est. Canm bende 1 ay öncesne kadar bilmiodum bu adı bi de diagram var o da geometrik olmayan şekillerlerden oluşuyo. Ben evet erken ama uygun olnca aldm bnları

Eklentiler

• Screenshot_20170608-104713.png
    107 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20170608-104707.png
    108,2 KB · Görüntüleme: 15
Benim kuzucuk da aşıdan etkileniyor ama ateşlenmedi şükür şimdiye kadar inşallah 6.ay aşıları rahat geçer miniklerimizin.
Ben de tek imzalının 9 gününü kullandım çünkü artık kimse heyet veremez hale geldi şubattan beri uğraşıyorum rapor işine şükür tatil geldi kafamız rahat olacak
Müfettiş çatkapı geliyor canım seminer döneminde çok şahit oldum bu duruma. Hatta geçen sene müdür bey 1 saat tutup gitmemize izin vermişti tam da o gün müfettiş gelmişti
Sağol canım benim, Çok sevindim kuzucuğunun iyi olmasına her şey miniklerimiz için, tek onların keyfi yerinde olsun
Çalışan kadınlarız bu yüzden her dakika toplu olmaz benim evim, şimdi de bebekliyiz yine toplu olmuyor
Aman dikkat et canım küçüklerimiz anlık hareket ediyor. Önlemini almadan 2 sn bile boş bırakmıyorum ben artık
Aaa bizim okuldaki sınıfçılar süt izni kullanıyor ya canım. Onun bir şekilde çözümü vardır idareyle bir görüş istersen canım. Benim de 24 saatim olacak seneye, ilk kez az dersim olduğu için seviniyorum gerçi kızımdan o kadar ayrı kalmanın düşüncesi bile beni geriyor ama Allahtan tam zamanlı işimiz yok o zaman çok çok daha zor olurdu.

Ayy ben oglusumu kanguruya atıp gidicem seminere :) Müdürüm gel.görün yeter dedi sağolsun. Idarecilerim çok anlayışlı bu tür konularda.Ben de tayin isticem çıkarsa en çok nasıl insanlarla karşılaşacağım düşüncesi düşündürüyor beni.Burada benim de eşimin de okulları anlayışlı. 15 saat ders alıyorum programı da istediğim gibi ayarliyorlar.3 gün ben giderim 1 gün de eşim bosa çıkarsa sadece 2 gün öğlene kadar bakacak birini bulmam gerekecek.

Haaa bir de bayramdan sonra da seminer varmış. Ek ders ödenmeyecek ama seminer programina koymuslar.Git gel yapamayacağımız icin seminerin ikinci haftasını memlekette alcaz.

Evet kesinlikle bende hem hamilelik takibim için hem de kızımın muayeneleri için evime yakın bir hastane tercih ettim...yönetmelikte de zaten ayrıca branş belirtmiyor süt izninde ama dediğim gibi top bana atılınca ister istemez o yükü almak istemiyorum..gerçekten çok tuhaf anlamak zor..kim kullanabiliyor bu izinleri ya da kullanabilecek muamma

6.aşılarından sonra rahatız bir süre inşallah..evet canım ohal den dolayı ne yazık ki kimse heyet veremiyor ki benim var olan tiroid rahatsızlığım var ona rağmen alamıyorum..evet seminere kadar alabilirsem sonra rahatım diyordum şükür..hep öyle olur zaten :) hayatımda bir kez geçen sene hamileyken öğretmen zili çalarken girdim kapıdan baktım müfettişler gelmiş...Herkes dalga geçti bir hafta benimle :) bir daha nolur sen geç kalma diye..aynen öyle walla canım eşim diyor ki kızımızı gezdirmeye bu eve bi adam tutacağım yevmiyeli adamcağız yemek bulduğu gün altın bulmuş gibi seviniyor..Allahtan ev işlerine yardımcı geliyor gelmediği zamanlarda eşimle birlikte yapıyoruz...ben bi idareyle konuşayım bir kere daha..inşallah insaflı davranırlar da kızıma bir kaç saat erken kavuşurum..aynen öyle tam zamanlı olsa çok daha zor en azından 2 ay tatilimiz var diye bile mutlu oluyorum...

Sonra 1 yaşında var sanırım bir daha aşı değil mi? Ben de son heyet raporumu aile dostumuzdan rica ederek aldım. Diyor ki herkes gölgesinden korkuyor bana kalsa istediğin kadar vereyim ama 2 farklı doktor daha olması gerekiyor.
Şanssızlık desene aksilikler hep öyle denk gelir ya :) inşallah halinden anlar idare yardımcı olur. Olmazsa da yine de şükür halimize. En azından günde 6-7 saat birlikte geçirebilicez miniklerimizle
Bana da geliyor kadın yoksa ipin ucu fena kaçıyor. Bu ara kızımı slinge bağlayıp evi süpürebiliyorum ama o da dip köşe olmuyor tabiki. Eğilemediğim için görünen yerleri üstünkörü yapabiliyorum. Seneye gelecek bakıcıya 2 güne bir evi süpürme şartı koşucam artık ben eve gelince süpürsün öyle gitsin kalmasın bana iş zaten kızımı özlemiş olucam
Pratik yemeklerden yapıyorum canım ben yoksa ben de başedemem bir de yemekle :)

Sağol canım bende ona benzer bişi aldım ne aldığımı bilneden almışım

Kızlar kızlar bişey sorcam kız bebeklerde yürüteç kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz

Haaa bir de bayramdan sonra da seminer varmış. Ek ders ödenmeyecek ama seminer programina koymuslar.Git gel yapamayacağımız icin seminerin ikinci haftasını memlekette alcaz.
Muhtemelen iptal olur canım önceki senelerde de aynısı deniyordu. Okulumdaki öğretmenlerin hiçbiri parasını almadığı seminere gitmez

Muhtemelen iptal olur canım önceki senelerde de aynısı deniyordu. Okulumdaki öğretmenlerin hiçbiri parasını almadığı seminere gitmez
Canım geçen sene seminer programı açıklanmadan önce tatil olacagi söylenmişti ve program ona göre yapılmıştı. Bu sene de sendikaların bayramdan sonra seminer olmasın talebine o gun de seminer programi koyarak cevap verdiler :) para ödenmediği icin kimse gitmek istemez tabi ama raporsuz gidilmezse de mazeretsiz görevi terk etme olur ki yaptirimi olur.

Bilmiyorum canım ama bizimkilerin okula gideceğini sanmıyorum parasını almadıkları tek derse bile girmiyorlar. Sendikalardan bir açıklama yapılır illaki. Benim için sıkıntı yok bağlarım kızımı kanguruya gider gelirim ne de olsa babamız çalıştığı için buradayız yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…