2016 Aralık Anneleri

Allah yardimcin olsun canim. Ev tasimak coookk zor Biz hicbir zaman gece boyu uyumadik. Uyudugu en uzun 2 saat. Mutlaka uyanir, mizirdar, emer, bazen hemen uyur bazen de gece boyu sallarim. Ne dis, ne aclik, nede baska bisey. Huyumyz boyle. Genetik.

İnşallah işe yarar güzel bir uyku çekersiniz anne kız ben de şimdi sürdüm kızıma sürer sürmez mızırdanmayı bıraktı mamasını emdi uyudu
Dikkat etmek şart canım saniyelik resmen. Geçen gün arkadaşım kendi yatağının üstüne bırakmış bebeğini bez alıp gelmiş bir bakmış çocuk yerde
Ben de sevmem son dakika misafirlerini bahane bulur geri çeviririm eğer çok samimi değilsem. Samimi arkadaşlarım da bilir zaten benim son dakika misafiri sevmediğimi:) ben rahat bir ev sahibiyim
Ben son iki haftadır tek imzalı rapor alıyorum hatta onları 5er gün aldım pazartesi okula gidicez kızımla bir de o gün aşısı var kelebeğimin. Sıkıntılı bir süreç olursa Ertesi gün napıcam bilmiyorum.

Ama ikinci bebeğimde de düşük tehlikem vardı bunun kalp atışı vardı ve sağlıklıydı. Kötüyü örnek vermek üzülmenize sebep olmak beni çok üzerdi. Bir de o kürtaj olduğum bebeğin kalbi atmıyordu. Hayırlısı inşallah rabbim yeniden yaşatır anneliği.

Evet canım biz öğretmenlere de büyük görev düşüyor. Öğrencilere ders dışında daha önemli değerlerin olduğunu anlatmamız lazım elimizden geldiğince onlara bu değerleri de öğretmeliyiz ve bizler de örnek olmalıyız yaptıklarımızla. Cidden insanlık çok kötü durumda
Çok akıllı maşallah canım muhtemelen hep öyle olacak sen de teşvik edersin annesi
Oğluşa geçen babası kızmış iki gün yüzüne gülmedi yüzüne bakmadı

Hala desteksiz tam oturamıyor oğluş ama daha uzun süre durabiliyor artık desteksiz :)
Evet canım denemeden almak iyi değil. Bizimki daha tam basmıyor ayaklarının üzerine zaten. Artık alırız araba olarak sürer yürüteç olarak kullanamazsa
Ya çok tatlı olur kelebek :) geçen ben de kız bebek kıyafetlerine baktım eve geldim eşime hemen bir kız doğurmalıyım diyorum aklımı yitirdim resmen öyle güzel ki hepsi
Kız bebişler genelde daha çok kilo aldırıyor canım bir arkadaşımın da kızı var o da öyle diyor çok kilo almış. Dikkat etsek hemen veririz diye düşünüyorum

Bayağı sosyalleşmiş canım tatil yaramış oğluşa :) evde ağlayan oğluş dışarı çıkınca sakinleşiyor
İnşallah çok sevinirim :)
Evet ayakları değdi ellerini de değirdim ben ama korktu oğluş çok komikti kaç kez denedim de Yok istemedi
Dişi çıktı şükür canım ikinci geliyor hemen arkasından. Bir iki gündür iyiyiz bakalım
Bu ara huy da değiştiriyor sanırım Yen'i Yen'i anlıyorum. İstediği bir şey olunca ona ulaşamayınca da bas bas bağırıyor.

Dişten oluyor sanırım canım şu an oğluş düzeldi bir iki gündür rahatladım ama ikinci diş çıkmak üzere yakın zamanda onun için ağlamaya başlar kesin.
Onlar iyi olsun da napalım oğluş da aynıydı babasında da ağlıyordu. Artık kafayı yemek üzereydim. Eşim bir de misafir çağırmak istedi bu haldeyken kabul edemedim. Önemli olan oğlumun huzuru.

Uslu yürümek mi ben bile beklemiyorum kelebekten canım
Diş jeli zararlı diyorlar aldık ama fazla sürmedim canım. Annem soğan ver eline dedi onu ısırınca rahatlıyorlarmış. Soğan suyunun ağrı kesici etkisi varmış doktorlar da öneriyormuş. En son soğan verdim eline canım. Patlatana kadar çok ağladı ama. 29 mayısta patlattı dişini bir hafta oldu yani bir arkadaşım aldı canım şimdi kullanıyor. Ama onlarda diş sıkıntısı yoktu henüz.
Elinden tutup oturtuyorum canım ama direk bir şeylere atılıyor bu kez düşüyor tutmasam

Evet çok güzel canım çok seviniyorum babasına benzediği için hayalimdi resmen kız anneye benzemeli bence erkekler babaya benzesin ben de kızımız olursa bana benzesin istiyorum
Kelebek de kıvırcık saçlı mı canım
İnce ruhlu olacak gibi durmuyor kelebek baksana dayak falan ya da işine gelene öyle davranacak
Bence de gidin canım biz dün minik bir bebeği ziyarete gittik henüz 2,5 aylık. Gaz derdi var ağlıyor sürekli yavrucak. Oğluş bebek ağlayınca ters ters bakıyor sonra kendi de ağlıyor. Dedim yürüyebilse kesin saçlarını yolar bebeğin bu
Çok komikti ortam Oğluş ses yapıyor bebek ağlıyor. bebek ağlıyor oğluş ağlıyor. İkiz gibiydiler

Oğluşa da denedim çok ekşi sevmiyor genelde tatlı şeyleri seviyor
Ben de oğluşu çözemedim dün sebze püresi yaptım yedi bugün aynısını yaptım yemedi. Acaba çok mu pişti dedim yediremedim bir türlü.
Aynen canım tatlıcı olacak sıpam

Oy maşallah size canım birdahaki yaşamazsınız inşalalh :)
Rica ederim canım bu ara çok sık giremedim oğluştan dolayı

Canım artık büyüdüler aşılar sıkıntı olmaz inşallah gerçi 6.ay aşısı 4 taneymiş bende korkuyorum açılardan çünkü kızım çok huysuz oluyor bir de üstüne hafif ateş ekleniyor...bizim de 23 ünde aşımız bende o günü ve sonraki günü düşünüyorum eğer problem olursa nasıl gideceğim diye..ben tek imzalı rapor hakkımı ne olur ne olmaz diye dibine kadar kullanmayayım dedim..bu yıl sınıf istememiştim zaten Doğum iznine ayrılacağım sonra da Eylül'e kadar başlamam diye..aslında idareciler seminer de idare edebilirler diye düşünüyorum ama tabi insaflarına kalmış..canım bugün mızırdanmadık oh iyi ki almışız da kuzum rahatladı dedim sana da dualar ettim bende kesinlikle sevmem son dakika haber verilmesini..bende evdeyken rahat bi ev hanımıyım :) o yüzden özellikle samimi olmadığım insanların çat kapı gelmelerini istemem hiç..Büyükşehir zaten komşuluk neredeyse yok denecek kadar az..en korktuğum şey kızımı bıraktığım yerde bulamamak çünkü çok hareketli gözümü ayırdığım anda başka bir pozisyona geçiyor Eylül de de süt izni kullanamayacağım bizim sınıf öğretmenliği gibi olduğu için kullanamıyoruz...diyorum keşke branş öğretmeni olsaydım 15 saat girerdim derse sonrasında kızımla vakit geçirirdim..

Bnm kızım aşılardan etkilenmezdi ama 6 aylık aşıdan etkilendi çok huysuzlandı. İnş seninkinde olmaz. Seminerde ücret verdikleri için idare etmiyorlar malesef. Bide süt izni kullanamıcam demişsin ama sınıfçılarda kullanıyorlar. 2 arkadasımda kullanıyor. Bende seneye kullancam süt iznini

Öğretmeliyiz canım da çocuk içinde yaşadığı ailede gördüğü için işimiz zor
Babasına küsermiş de oyyy yerler o suratı
Babası gönlünü alabildi mi minik beyefendinin?

Yavaş yavaş olacak annesi. Yarın bir bakmışsın kendi kendine oturuyor kelebeğim illa ayakta duracak, bir de kollarından tutup kaldırınca zafer bakışları atıyor etrafa
Haklısın canım zaten bu aydan sonra başlıcaklar sıralamaya. Benim kuzucuk emeklemeden yürüyecek gibi geliyor bana. Dün üzerime tırmandı poposunu ittire ittire
Evet kız bebek kısmı gerçekten fena onu mu alsam bunu mu alsam derken bir bakıyorum hepsini almışım yalnız idilbabyde çoook güzel erkek bebek kıyafetleri var canım bir bak istersen
Evde de olunca kilo veremiyorum bir de kelebeğim bu ara uyku kısmında çok sıkıntılı. 2 gündür yapışık yaşıyoruz. E haliyle bir şey yiyemiyorum, yemeye fırsat bulunca da çok acıkmış oluyorum

Eyvah desene hazırlıklı olalım 6.ay aşılarına o zaman kıyamam kuzulara ya inşallah çabucak atlatırız...evet ek dersten dolayı idare etmezler haklısın..canım benim idarecilerim ne yazık ki kullandırmıyorlar süt iznini evet bu benim hakkım ama çocukları kime bırakacağım ben eve gelirken sorumluluk tamamen sana ait istiyorsan bırak diyorlar...o yüzden çok mutsuzum sizin de tayininiz hayırlara vesile olsun inşallah...Batman'ı görmedim ama Büyükşehir vari diyorlar gidenler..

Oy maşallah oğluşa gezenti olacak oğluş desene annesi ana oğul gezin birlikte bol bol
Havalar iyice güzelleşsin çok sever bence denizi, o zaman da çıkmak istemediği için ağlar
Belliydi oğluşun seriye bağlayacağı. Kelebeğimin de beyazlığı vardı bir ara hatta parmağımı ısırdığında acıtıyordu ama gerisi gelmedi, bekliyoruz. Bu ara huysuzluğu zirve yaptı jel sürmeden uyumuyor yavrum
Ee annesi onların da kişiliği oluşuyor benim kuzucuk da öyle istediğine gözünü dikip bakıyor, onu vermezsem başlıyor ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…