- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Sonra 1 yaşında var sanırım bir daha aşı değil mi? Ben de son heyet raporumu aile dostumuzdan rica ederek aldım. Diyor ki herkes gölgesinden korkuyor bana kalsa istediğin kadar vereyim ama 2 farklı doktor daha olması gerekiyor.
Şanssızlık desene aksilikler hep öyle denk gelir ya :) inşallah halinden anlar idare yardımcı olur. Olmazsa da yine de şükür halimize. En azından günde 6-7 saat birlikte geçirebilicez miniklerimizle
Bana da geliyor kadın yoksa ipin ucu fena kaçıyor. Bu ara kızımı slinge bağlayıp evi süpürebiliyorum ama o da dip köşe olmuyor tabiki. Eğilemediğim için görünen yerleri üstünkörü yapabiliyorum. Seneye gelecek bakıcıya 2 güne bir evi süpürme şartı koşucam artık ben eve gelince süpürsün öyle gitsin kalmasın bana iş zaten kızımı özlemiş olucam
Pratik yemeklerden yapıyorum canım ben yoksa ben de başedemem bir de yemekle :)
Evet canım 1 yaş aşısı var..gerçekten öyle kadın doğum doktorum söz vermişti 15 temmuzdan önce heyet vereceğim diye sonra en fazla 10 gün verebilirim dedi şanssızlığımız ohal de uzadı...kesinlikle canım yine çok şanslıyız ki günün büyük bölümünü kuzularımızla geçireceğiz...bende bakıcıya ev işi istemiyorum sadece kızımla meşgul olsun diyeceğim hafta da 2 gün annem gelecek o zaman ev işi ütü yapsın diye anlaşacağım..eve döndüğümde kızıma vakit ayırmak istiyorum bende..zaten iyice büyüyüp bilinçlenmiş olacaklar oyun isteyecekler :) evet iyi ki deep freeze var diyorum bende oradan çıkarıp pratik şeyler yapıyorum..önceden mutfakta zaman geçirmeyi yeni tarifler denemeyi çok severdim :) şimdi 2 çeşit yiyorsak çok şanslıyız kızım da süpürgeyi viledayı tutmak istiyor...çok özgür ruh :) kaşığı asla bana tutturmuyor kendisi götürecek illa..ek gıdadan sonra her gün 1 kez kızımın çamaşırları yıkanıyor...kendisini de kedi yavrusu yalasa doyar :) sendikalar seminerin son 3 günü okullar tatil olsun diye imza topluyorlarmış muhtemelen gitmeyiz bayramdan sonra..