Canım artık büyüdüler aşılar sıkıntı olmaz inşallah gerçi 6.ay aşısı 4 taneymiş

bende korkuyorum açılardan çünkü kızım çok huysuz oluyor bir de üstüne hafif ateş ekleniyor...bizim de 23 ünde aşımız bende o günü ve sonraki günü düşünüyorum eğer problem olursa nasıl gideceğim diye..ben tek imzalı rapor hakkımı ne olur ne olmaz diye dibine kadar kullanmayayım dedim..bu yıl sınıf istememiştim zaten Doğum iznine ayrılacağım sonra da Eylül'e kadar başlamam diye..aslında idareciler seminer de idare edebilirler diye düşünüyorum ama tabi insaflarına kalmış..canım bugün mızırdanmadık oh iyi ki almışız da kuzum rahatladı dedim sana da dualar ettim

bende kesinlikle sevmem son dakika haber verilmesini..bende evdeyken rahat bi ev hanımıyım :) o yüzden özellikle samimi olmadığım insanların çat kapı gelmelerini istemem hiç..Büyükşehir zaten komşuluk neredeyse yok denecek kadar az..en korktuğum şey kızımı bıraktığım yerde bulamamak

çünkü çok hareketli gözümü ayırdığım anda başka bir pozisyona geçiyor

Eylül de de süt izni kullanamayacağım

bizim sınıf öğretmenliği gibi olduğu için kullanamıyoruz...diyorum keşke branş öğretmeni olsaydım 15 saat girerdim derse sonrasında kızımla vakit geçirirdim..