2016 Aralık Anneleri

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/egitici-oyuncak-5-li-cingirak-seti-ahsap-u-kargo-283868935
Canım böyle 5 ki şekilde aldım küçücüğüm özellikle ksilofonun sesini çok seviyor...güzel zaman geçiriyoruz tavsiye ederim benim annem de çok hareketlidir speedy gonzales derim ben ona :) o yüzden muhtemelen erken doğumları..benim annem de 8 ay kusmuş bana hamileyken ben hiç mide bulantısı yaşamadım canım..gerçekten bünye meselesi...bende baş ucuma termos koyarım diye düşünmüştüm ama sürahi daha akıllıca..uykusuz bir gece geçirdik bizde sebepsiz saatlerce mızmızlandık ateşi yoktu ama ben kızım uyuduktan sonra da süreklimateş takibi yapmaktan uyuyamadım..hep keyifli hep iyi olsun istiyorum yavrum..ah annem diyorum sonra da kıymetini daha iyi anlıyorum..dentinox mu kullanıyorsunuz canım jel olarak? Bir de karanfil yağı duydum bilgin var mı?

günaydın canım, bir avent varmış bir de arzumun ısıtıcı özelliği olanı da avrmış. ısıtmak için de kullnılabilmesi cazip geliyor ama yine de emin olamıyorum.
labne peyniri nasıl hazırlıyorsun?

Anladım canım dediğim gibi ben çok komplike birşey istememiştim yer kaplamasın temizliği zor olmasın diye o yüzden işimizi görüyor...soğuduğunda da hazırladığım kabın altına sıcak su dolu kase koyuyorum o şekilde ısınıyor...labne mayasını bir arkadaşım vermişti benim...ama evde yapmak istersen de beyaz peynir ya da süzme peyniri iyice ezip kullanabilirsin..yoğurt mayalar gibi...sadece süt kaynadıktan sonra biraz daha sıcağa yakın olacak 40-50 derece arasında yani serçe parmağını 5 sn yakmayacak şekilde olacak süt..biraz sütle peyniri karıştıracaksın içinde hiç pütür kalmaması gerekiyor..daha sonra kalan sütle karışımı birleştirip cam kavanoza koyacaksın ağzına streç film geçirdim ben sonra kapağını kapattım havluyla sarıp 8 saat dışarıda beklettim ardından buzdolabına koydum 12 saat de o şekilde bekledi..sonra temiz bir tülbente boşalttım yoğurdumsu bir kıvamda oluyor..üzerine kızımın cam tendesiniz koydum altına da süzgeç peynirin suyu aktı..o suyu sakın dökme çorbalarına karıştırabilirsin çok besleyici...2 saat falan süzülmesini bekledim..sonrasında zaten süzme yoğurt kıvamını almıştı...lezzeti de çok güzel bir dahakine fazla yapıp kendimize de ayırmayı düşünüyorum..istersen sebzelerine istersen kahvaltısına da kullanabilirsin..

Çok güzelmiş canım oyuncak. En kısa zamanda ben de alayım miniğime teşekkürler bilgi için :)
Annene de maşallah. Çok takdir ediyorum böyle pratik insanları. Annem de öyledir benim 3 saatte yaptığım işi annem 45dkda yapar
Termos denemedim hiç canım ben hep ılıştırarak yaptım
Hep mutlu keyifli olsunlar istiyoruz ama biz bile hep aynı olmuyoruz ne yazıkki. Diş süreci bitsin illaki yeni bir süreç başlıcak canım. Allah bize sabır miniklerimize kolaylık versin. Sanırım dişleri çok kaşınıyor ve acıyor canım. Bu huzursuzluğun başka açıklamasını bulamıyorum. Gece jel sürmeyi denedin mi?
Evet canım dentinox sürüyorum. Önce ben denedim nasıl bir şey acaba diye baya uyuşturuyor.
Karanfil yağı kullanan duymadım daha önce. Kullananlar memnun muymuş acaba?

Canım güzelmiş güle güle kullansın

Canım dün doktoru aradım o zaman söyledi o jeli alıp kullanabilirsin diye henüz deneyemedik bugün eczaneye gideceğim..doğru söylüyorsun bizim de her günümüz aynı değil :) bazen keyifliyiz bazen full enerji bazen yataktan bile çıkmak istemiyoruz..kullananlar memnun ama onun da gerçeğini bulmak gerekir ya da başka yan etkisi var mıdır bilemiyorum soğuk havuç dilimi verdim az önce çok hoşuna gitti bir de yeşil soğan deneyeceğim...teşekkürler canım sende al bence de eminim sever kelebeğin..çok pratiktir annem 1 saatte 5 çeşit yemek çıkarır..darısı bize ne diyeyim :)

Jel başarılı ama karanfil yağının yan etkisi olabilir artık doğallar da çok faydalı olmadığı için onlardan da korkar olduk:) inşallah jel iyi gelir kuzucuğa rahatlar da güzel uyur gece. Gece uykusu hiçbir şeyin yerini tutmuyor gerçekten. Geçen gün dişlerini kaşısın diye salatalık verdim kızıma, sert diye koparamaz sandım ama nasıl becerdiyse küçük küçük koparıp doldurmuş ağzına. Allahtan zamanında gördüm boşalttım ağzındakileri. Ne zaman napacakları hiç belli olmuyor çok dikkat etmek gerekiyor
Alıyım canım Benim minik hanımefendi de başlasın yavaştan müzik yapmaya
İnşallah biz de çekeriz annelerimize pratikleşiriz zamanla
Seminerlere gidecek misin canım?

teşekkürle, uzun uzun da anlatmışsın, ellerin dert görmesin :)

Kızlar benm minnoş desteksiz oturmaya başladı çok şükür. Ama bu aralar çok huysuzuz diş diye diye dişi çıkmaz oldu gecede sık uyanır oldu. Herşeyi ağzına almaya çalışıyor dr nurse harvey dentijel verdi ama pek etki etmedi. Havuç verdim sopan verdim malesrf ağlamaya devam ediyor. Bende yoruluyorum. Birde tayinimiz çıktı ankaradan batmana gidiyoruz bu süreçte bide ev toplama var bakalım zor günler beni bekliyor

Canım aynı durumdayız, uzun zamandır benim kızım da huzursuz huysuz. Gün içinde uyku yok benden ayrı durmuyor asla. Slingde uyuyor tam yatırıyım diyorum o an başlıyor ağlamaya. Biraz sıkıntılı bir dönem. Doktorumuz bize dentinox verdi çok iyi geliyor. Sık kullanmak istemediğim için gündüz bir şekilde oyalıyorum akşam sürüyorum. Sürer sürmez de rahatlayıp uyuyor kelebeğim.
Hayırlı olsun yeni tayin yeriniz. Allah kolaylık versin taşınma biraz sıkıntılı oluyor ama yardım eden 1-2 kişi varsa çok yorulmadan atlatırsın.

Hayırlı olsun tayininiz ve şimdiden kolay gelsin gözünde büyütme taşınmayı inşallah çabucak toplanır yerleşesin
Benim daha kızda diş yok el sürekli ağızda ama bende hazır edeyim jeli memnun musun jelden tanıdık bi eczacımız var taze anne sayılır o calgel diye bi jel verdi ateş düşürücü calpol le aynı firmanın galiba ambalajı anı çünkü

Evet canım aynen öyle doğallardan da korkar olduk gerçekten..jel gerçekten işe yaradı gibi inşallah rahatlatır kuzumu..evet gündüz her türlü vakit geçiyor ama gece hiç vakit geçmiyor uykusuz kalınca kızım..bende geçen gün pide verdim eline sert kısmını bir baktım çekiştiriyor ısırıp koparmaya çalışıyor iyice de yumuşatmış nasıl elinden kaptım bilemiyorum...artık gözümüzü 4 açmamız gerekiyor :) amin canım inşallah bizde benzeriz annelere...bende misafir ağırlamayı çok severim ama son dakika haber verenleri değil :) canım 19 unda gitmeye başlayacağım raporum o zaman bitiyor..miniğimi de götüreceğim bakalım nasıl olacak...sen gideceksin sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…