- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Annem bana hamileyken babasını kaybetmiş o yüzden ilaç kullanıyormuş ilacı bırakmış ertesi gün doğum başlamış:) Allah korumuş canım bünyeler birbirinin aynısı olmuyor. Ben doğumda bile kustum annemin hamilelikleri esnasında en fazla 3 kere midesi bulanmış :)
Aaa çok güzel! enstürman almak benimde aklımda ama nasıl bir şey alacağıma karar verememiştim. Ahşap sağlıklıdır da. Sen nerden aldın canım? Resimlerini atabilir misin ya da link de verebilirsin
Muhtemelen gece doymuyordur minik hanımefendi artık bir de mamanın tok tutma süresi daha uzun Kaynamış soğumuş su sürahimiz var bizim canım onunla ılıştırıyorum kaynamış sıcak suyu çok rahat oluyor tavsiye ederim 5 dknı almaz hazırlamak.
Az önce jel sürdüm uyudu çok şükür kelebeğim. Sabahtan beri uyuyamadı ama çok sık da sürmek istemiyorum jelden. İnşallah gece rahat uyur.
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/egitici-oyuncak-5-li-cingirak-seti-ahsap-u-kargo-283868935
Canım böyle 5 ki şekilde aldım küçücüğüm özellikle ksilofonun sesini çok seviyor...güzel zaman geçiriyoruz tavsiye ederim benim annem de çok hareketlidir speedy gonzales derim ben ona :) o yüzden muhtemelen erken doğumları..benim annem de 8 ay kusmuş bana hamileyken ben hiç mide bulantısı yaşamadım canım..gerçekten bünye meselesi...bende baş ucuma termos koyarım diye düşünmüştüm ama sürahi daha akıllıca..uykusuz bir gece geçirdik bizde sebepsiz saatlerce mızmızlandık ateşi yoktu ama ben kızım uyuduktan sonra da süreklimateş takibi yapmaktan uyuyamadım..hep keyifli hep iyi olsun istiyorum yavrum..ah annem diyorum sonra da kıymetini daha iyi anlıyorum..dentinox mu kullanıyorsunuz canım jel olarak? Bir de karanfil yağı duydum bilgin var mı?