Bakin yanlış anladiniz hala da devam ediyosunuz. Benim demek istedigim zaten ortada yanlis bişe demedim. Herkesin yasantisi farkli ve herkes bir yerden cekiyo. Ben kv seviyorum diye herkes sevcek degil. Seninki cektirir ama benimki bal dok yaladir. Ama kisilik nasil farkliysa hayat da oyle.
Benim demek istedigim eskiden kimse kalmadi niye kalmadı o zaman herkes hamileyken yok ikili tarama yok seker yuklemesi cart curt bunlarda ne kadar sıkıntısı olan varsa hamilelik boyunca yaziyodu demekki dert için o zaman ki boslukla giriyolardi.
Bizim aralik ya acin ocak annelerini belki daha fazladır bizim mesaj sayimizdan cunku hem baska yerde acilmisti konular hemde cok yazilmiyodu. Hos onlarin topicde birisinin onlari kandirmasiyla sahtr uyelikle karismisti.
Gecen hatta bi arkadasi topa tuttunuz :) yedirdiginiz seyleri gorup biseler yazinca. Sizi elestirmek veya anneliginize laf etmek istemedi. Cunku o arkadasi biliyorum sadece su verenlere bile kiziyodu sonraki mesajda zaten yazmisti sut yetmiyosa olabilir gibisinden diye uslup biraz yanlis olabilir konusmasinda ama onunda kisiligi o. Oda eskilerden tanıyorum.
Simdi ise
@Ebruzerim75 arkadas oda eskilerden bebekle ilgili seyler okumak istedi olabilir. Yanlis boyutta yazdigini sanmıyorum ama ifade edis seklini degistirseydi belki bunlari yazmazdiniz cunku geçen seferlerde ek gidayla ilgili bircok seyi sorup merak ettiniz sayfaca konustunuz onla. Yurt disinda yasayip 4. Ayda ek gidaya gecildigi icin ilgi odagi olmustu simdi ise birsey soyledi diye kotu oldu.
Biraz herkes tarafindan anlayis olsa cok iyi olur. Eskiler dedigimde herkes ucup gitti onlar guzeldi demek istemedim. Ben hep takip ediyorum Seviyorum aralik annelerini.
Benimde esimle sıkıntım vardi yazdim kapandi konu ama karsi degilim yazmadım. Yasantidan olabilir bosverin dedim. Neyse ablalarim cok uzamasin konu uzulmeye degmeyecek kadar hayat az...