Kuru incirin posası var artık canım:) son güzelleri almıştık bitirdim:) Aydında olunca incirin kalitesi rahatsız ediyor illaki en iyisi olmalı
her sabah yiyorum dereotu. Yemeklere de koyuyorum çok severim dereotunu. Dün dışarı çıkıp rahatladığımız için belki de sütümün seviyesi yükseldi ya da kv uzun zamandır aramadığı için:) dün bir ablam vardı o da diyor kvden bahsederken gözlerinden çok belli oluyor nefretin diye
Emzirme önlüğü de kurtarıcı oluyor. Misafirim ailecek geldiğinde ya da ailecek arkadaşlara gittiğimizde geçiriyorum üstüme önlüğü rahat rahat sohbet ediyoruz.
Eşim de dün dedi 5 ay sonranın ihtiyaçlarını alıp duracağına al artık kanguru diye :)) senin memnun olduğunu söyledim o zaman o markadan alalım dedi. Yakın zamanda geçicez sipariş bakalım. Akrabam olsa da ona emanet etmem kızımı
bir arkadaşın çocuklarına bakmış bir bakıcı gelecek bu hafta içinde onunla görüşücem ben de bakalım anlaşırsak ağustosta başlarız dedim. Yoksa aramaya devam.
Muhtemelen velilerden falan bakıcı olan vardır. Araştırman lazım canım. Korkma ayrıca Allah iyi insanlarla karşılaştırır inşallah sizi