2016 Aralık Anneleri

Hadi İnşallah hayırlsı

En kısa zamanda eklicem şimdi telden giriyorum

Tabiki hoş geldiniz büyük ihtimal benmde doğumum kasım sonu gibi olur ALLAH izin verirse ama bende baktım ora çok önde onun için bu grubu açtım

Ayyy cnmm inanmıyorum buraya da yaz hadi hayırlı olsun kaçıncı senn olacak
Bir sarı kedin var 7-8 yaşında vardır maşallah
8 kasımda benim doğum tarihim :)

En kısa zamanda eklerim inşallah
Hayırlı olsun
Azracim Ben Senuw yaw 19 .Sat 27.02
d.t 03.12.2016 Azerbaycan Gence. ilk bebek :) benide eklersen sevinirim

Hadi İnşallah hayırlsı

En kısa zamanda eklicem şimdi telden giriyorum

Tabiki hoş geldiniz büyük ihtimal benmde doğumum kasım sonu gibi olur ALLAH izin verirse ama bende baktım ora çok önde onun için bu grubu açtım

Ayyy cnmm inanmıyorum buraya da yaz hadi hayırlı olsun kaçıncı senn olacak
Bir sarı kedin var 7-8 yaşında vardır maşallah
8 kasımda benim doğum tarihim :)

En kısa zamanda eklerim inşallah
Hayırlı olsun

Tatlım iki oğlum var biri 9 biri 4 buda 3. :)
Ne güzel oldu ya seni görünce çok sevindim senin prenses vardı dimi

Selam hanımlar bu ay ben de denedim bat günümden 1 gün geçti. Ama ben adet olacağım gibi hislere sahibim. Dolayısıyla aralık tayfasına giremedik :) hayırlısı

Umutla bekliyoruuuuum şimdilik sadece hiç geçmeyen bir göğüs ağrım var insalah bebisden dolayı agiriyordur :KK70:

Hayirli olsun hepinize kizlar:)aralik ayini çokkkk seviyorum ilk goz agrim 10 aralik dogumlu ama 2010 aralikli.hepinize rahat hamilelik guzel dogum dilerim

Günaydın kızlar. Güne kırmızı kart ile başladım ben. Bu son denememdi. Artık molaya giriyorum sonbaharda başlarım tekrar denemelere. Hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı sorunsuz gebelik diliyorum. Allah tamamına erdirir inş. Bekleyenlere de Allah tez zamanda gebelik nasip etsin inş. :) hoşçakalın

Azracim Ben Senuw yaw 19 .Sat 27.02
d.t 03.12.2016 Azerbaycan Gence. ilk bebek :) benide eklersen sevinirim
Tamam cnm pazartesi eklerim inşallah

Tatlım iki oğlum var biri 9 biri 4 buda 3. :)
Ne güzel oldu ya seni görünce çok sevindim senin prenses vardı dimi
İnan bende çok sevindim maşallah 2.yi bilmiyordum ben inşallah bu da hayırlısıyla kız olur buraya da yaz bol bol

Umutla bekliyoruuuuum şimdilik sadece hiç geçmeyen bir göğüs ağrım var insalah bebisden dolayı agiriyordur :KK70:
Göğüs ağrısını hiç deme sanki süt gelecek gibi sızlıyor resmen
Günaydın kızlar. Güne kırmızı kart ile başladım ben. Bu son denememdi. Artık molaya giriyorum sonbaharda başlarım tekrar denemelere. Hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı sorunsuz gebelik diliyorum. Allah tamamına erdirir inş. Bekleyenlere de Allah tez zamanda gebelik nasip etsin inş. :) hoşçakalın
Hakkında hayırlısı asla stres yapma
ALLAH büyük

Tamam canım benim inşallah kız olur dediğin gibi hepimize Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Öpüyorum canım yazarım buraya da

Kizlar topige veda ediyorum sizlere kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.kese buyumedi betahcg artisida durdu.

Merhaba arkadaşlar inşallah
Rabbim nasip ederse
ben de 2016 aralık annesi olacağım..
Nasipse..
Bakalım.. =)
Henüz ortada fol yok yumurta yok
ama niyet ettik.. ALLAH KERİMDİR...

Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben tup bebege baslayacakken RABBIMin mucizesini Gondermesoyle kendiligiNden oldu sat 26 subat 29 martta 1027 cikti ama benim adet dongum 30 32 gun arasifir ama bu ay tedavi icin adet duzenliyici kullanmistim onu mu baz alacm cunku kutu bitince 3 5 gun icinde adet olmak gerekiyor ben 7 gun adet olmayinca hamilelige baktirdim kanda.30 martta da minnacik bir kese gorduk:) ilk tedavi sonucum boa gebelikle sonuclaninca cok korluyorum:KK43:( dua edinn

Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben tup bebege baslayacakken RABBIMin mucizesini Gondermesoyle kendiligiNden oldu sat 26 subat 29 martta 1027 cikti ama benim adet dongum 30 32 gun arasifir ama bu ay tedavi icin adet duzenliyici kullanmistim onu mu baz alacm cunku kutu bitince 3 5 gun icinde adet olmak gerekiyor ben 7 gun adet olmayinca hamilelige baktirdim kanda.30 martta da minnacik bir kese gorduk:) ilk tedavi sonucum boa gebelikle sonuclaninca cok korluyorum:KK43:( dua edinn
Her wey iyi olucak guzel duwun canim..:)

X