- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Kizlar benim de gecen pzts beta hcg 206 cikti ama kasik agrisi ve adetten onceki gibi olan gogus hassasiyeti disinda hicbir belirti yok. Cok enteresan. Kanama falan da yok. Tomurcugum acaba cok mu uslu. Hic uzmuyor beni. Yoksa cok mu erkenrandevum carsambaya malesef. Nasil bekliycem
Yok canim ferah tut içini hafifleyecek tabi hormonlar yüzünden daha endiseliyiz... Belirtileriniz birden kaybolursa sıkıntı olabilirmiş ama sen dikkat et kendine kontrollerini ihmal etme yeter...Ayyy gercektenmi icimi ferahlattin varya cok kotuydum dedigim gibi pat diye kesilmedi sadece hafifledi 8. Haftafayim yani sonuna kadar agrimaz herhalde gogusler dimi
Canim daha ulturasona girmedim pazartesi gunu girecem insallhmerhaba bebegınızı gordnzmu acaba? kalp atımını aldnz mı aramzda 4 gun varda merak ettm
midesiyle alakalı bir sıkıntı olabilir. hamilelikte mide öz suyunda artış oluyor. eğer bu şekildeyse yanında mutlaka mide özsuyunu alabilecek şeyler bulundursun yesin. mesela sarı leblebi çok iyi gelir mide suyunu çekmede.Kizlar merhaba size bisey danisacam benim bi arkadasimda hamile hamileligin basinda oda ve agzindan su geliyor surekli elinde bezle geziyor yani diyecegim şu aranizda boyle olup tedavisini gordu mu lutfen aranizda biri yasadiysa bana cevap verin ne tedavi gordugunuzu yazin bana. Cok zor durumda kiz
Merhaba kizlar ben de insallah aralık annesi olucamama henuz keseyi falan girmedik salı gunu ilk randevum... Herkese sağlıklı huzurlu bi gebelik dilerim...
Tesekkurler tatlim insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize... Aramizda 3 gun var sen gittin mi doktora? Ben sadece kan tahlili yaptırdım henuz sağlık ocağında salı gidicem insallah sıkıntı çıkmazsa...Hayirli olsun canim saglikla gelsin insallah
Bende de öyle oluyor canım bugün iyiyim ama yinede uzanıyorum dün çok berbattımKızlar bugün çok halsizim zaten günde en az bir saat uyuyordum bugün yataktan çıkmak istemiyorum sürekli yatma hali var
Saol canim .midesiyle alakalı bir sıkıntı olabilir. hamilelikte mide öz suyunda artış oluyor. eğer bu şekildeyse yanında mutlaka mide özsuyunu alabilecek şeyler bulundursun yesin. mesela sarı leblebi çok iyi gelir mide suyunu çekmede.
Tesekkurler tatlim insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize... Aramizda 3 gun var sen gittin mi doktora? Ben sadece kan tahlili yaptırdım henuz sağlık ocağında salı gidicem insallah sıkıntı çıkmazsa...
Herkese mutlu.gunler.bugun 8 haftalik olduk hamdolsun ama sabah.gogus agrim azalmaya baslamis onu farkettim normalde aciyordu sacma sapan seyler geliyor aklima.zaten bulanti kusma yok bende istahim tavan yapti tecrubeli anneler gogis agriniz ne zaman gecti hatirliyomusunuz
Ayyy ayni beni anlattin yani simdiden 2 kilo alormi insan ya esim eskiden ekmek yemiyorum diye kizardi simdi onumden aliyorSelam güzel anneler SA
Ben 9. haftanın içindeyim hiç bulantım olmadı, göğüs ağrım da azaldı. Ama bi terslik olduğunu düşünmüyorum. Canım saçma sapan şeyler çekiyo ve iştahım da yerinde. 9 ay sonunda dünya kadar olucam galiba.
Ben de iki kilo aldım zaten kiloluydum korkuyorum kendimden.Ayyy ayni beni anlattin yani simdiden 2 kilo alormi insan ya esim eskiden ekmek yemiyorum diye kizardi simdi onumden aliyor
Anladım canım erken ogrenmissin muhtemelen erken dollenme senin heralde yoksa 1 hafta once ogrenmek zor :) ben eskiden devam edicem walla sezaryen benim onceki de iyi yapmıştı risk yeni doktor...Yok canim henuz gitmedim.gecen hafta persembe gunu ogrendim ben 1 hafta once reglimden.eski dr aradim en az 1 hafta sonra gel dedi.bu sefer dr degistirmek istiyorum rand almak icin aradim bugun ama taa bidahaki hafta carsambaya musaitmis.ne yapicam nereye gidicem bilmiyorum.
Zaten 1 kilo sisliklerden olur ya benim memisler yarimsar kilo büyüdü sankiBen de iki kilo aldım zaten kiloluydum korkuyorum kendimden.
İnşallah dediğin gibidir. Plansız bir gebelik olduğu için öncesinde kilo veremedim. Boğa burcuyum zaten iştahlıydım iyice iştahım arttı. Dua ediyorum Allahım iştahımı azalt biraz midem bulansın diye ama tık yokZaten 1 kilo sisliklerden olur ya benim memisler yarimsar kilo büyüdü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?